11 Ocak 2017 Çarşamba

EĞLENCELİ VE ÇALIŞKAN EKİBİME KATILMAK İSTER MİSİN ?



hızlı büyüyen eğlenceli ve çalışkan ekibime katılmak isterseniiz sizi de LR ın kazanç dünyasına beklerim. Bana ulaşın 1 yıllık LR tecrübem ile size elimden gelen desteği vereyim ve zirveye birlikte çıkalım. Var mısın ????

İLETİŞİM 0507 551 45 15
INSTAGRAM =lR_İlknur_taşpınar
FACEBOOK =ilknur taşpınar

BENİMLE ÇALIŞMAK İSTER MİSİNİZ ???

Merhabalar ,

Benimle çalışmak ister misiniz ?

30 yıllık bir Alman şirketi Alman kalitesi alman disiplini ile üretilen doğal içerikli ve daha çok aloe vera içeren gülük bakım ürünleri ile sağlıklı güzelleşmek ,cilt problemlerinize doğal çözümler bulmak ve bunların yanında da para kazanmak ister misiniz ?

Hemen ağız burun kıvırmayın :) görüyorum sizi :))) Lr sizin o bildiğiniz network şirketleri gibi değil emin olunuz .Katalogculuk işi hiç değil :) siz sormadan ben söyleyim.Evet her şirket gibi bizimde kataloğumuz var ama bu işi sadece katalog üzerinden yapmıyoruz.

Şuan ne iş yaparsanız yapın LR yapmanıza engel değil.Şirketimizi internetten araştırabilirsiniz.
Kalifikasyonlar ve kazanç sistemi için bana ulaşabilirsiniz.

hızlı büyüyen çalışkan bir ekibim var 1 yıllık  bir LR tecrübem var bu tecrübem ile sizleri zirveye hızlı taşıyabilirim.Lr Türkiye de yeni bir network sirketi o yüzden çok geç kalmadan bu işe bir yerden başlamalısınız. İş olarak yapmasanız da indirimli ürün almak için üye olabilirsiniz.

Aylık kota yok ekstra üyelik ücreti yok stok yok senet yok sepet yok sonradan ödeme yok ,
saat ödülü tablet ödülü telefon ödülü ve araba ödülü var .Bunların yanında aylık primler ve satışlarınızdan %40 kar marji var.

ÜYELİK İÇİN 3 SEÇENEĞİNİZ MEVCUT
SERBEST SEÇİM  ile minumum 100 tl lik ürün seçebilirsiniz.
TANIŞMA SETİ ile 250 tl lik özel hazırlanmış paket seçebilirsiniz.
İŞ GELİŞTİRME SETİ ile 439 tl lik 20 adet ürün paketi ile üyelik başlatabilirsiniz.






İLETİŞİM 0507 551 45 15
İNSTAGRAM =Lr_ilknur_taşpınar
FACEBOOK =ilknur taşpınar

9 Ocak 2017 Pazartesi

NETWORK NEDİR ?

Network nedir? Anladigim kadarini soyle orneklerle aktariyim. Biri size teklif ettiginde hemen " aa ben yapamam " demeden bu yazi akliniza gelsin.
Simdi beni uzun yillardir takip eden arkadaslar bilirler. Oglum 9 ayliklen alerjik astim baslangici oldu. Tikandi. Hastaneye gittik makinayla buhar verildi. Her 3-4 ayda bir tekrarladi bu. Hastaneye yatirdik. 1 gece kaldi. Serum buhar vs. Tedavi olmadi, o anlik rahatladi geldik. Eve makina aldik. Disarida kullaniriz diye Manuel makina aldik vs. Sonra bir doktorra gittik. Annemin arkadasi TAVSIYE etmis . pek cok ayrinti var ama arada bir de bronsit pekmezi dedi doktor.
Sonra bir arkadasimin esi bana bir ciftlik satis sayfasini TAVSIYE etti. Oradan el yapimi bronsit pekmezi aldim.
Cok hosuma gitti, baska urunlerde aldim. Ve Elif Adem Sahin olarak Facebook sayfamdan ve konustulca arkadaslarima TAVSIYE ettim. Yuzlerce arkadasim ordan urun aldi. Ve onlarda cevrelerine TAVSIYE etti.
Bu tavsiyelerden biz bisey kazanmadik. Ama aslinda bir ticarete on ayak olduk. Ucretsiz Pazarlama yaptik.
Oysa LR sistemi der ki , iste bunu yap ve senin sayende tanistigim herkesin alisverislerinden prim kazan.
Sen kendine de indirimli al. Begendigin ,faydasini gordugun urunu cevrene anlat, onlarda cevresine anlatsin.
Benim 125 direk bana bagli arkadasim LR i denemeyi kabul etti. Bazisi sadece kendisi kullaniyor. Ihtiyaci oldulca aliyor. Kapisina geliyor. Kapida oduyor .
Bazisi da cevresine tavsiye ediyor ve para kazaniyor.
Elif Adem Sahin ekibi su an yaklasik 20 bin kisi.
Belki o ilk pekmezi onerdigimde bundan cok kisiye ulasti ama hic bir gelirim olmadi. Ama simdi LR sayesinde altimda mercedes araba var. 50 bin tl ye yakin primim var.
Iste olay bu. Ben yapamam demeyin. Arkadasiniz size onermis. Tabiki her network firmasina evet denmez. Ben LR a neden evet dedim
Cunku Saglik bakanligi izinlerine gore giriyor ulkemize.
Cunku Alman kalitesiyle uretiliyor.
Cunku zaten ihtiyacim olan urunler. Dis macunu, sampuan, el kremi, kozmetik, parfum vss.
Cunku acik hesap yok. Borcla urun vermez ki borc cikartsin
Cunku 2015 yilinin en iyi pazarlama planina sahip
Cunku 1985yilindan beri Avrupada ve cirosu hic dusmemis. Turkiye de ise yeni bir firma. Yeni bir pazar , hizli buyume demek.
Cunku sifir risk. Uyelik parasi, uyelik yenilemesi vs yok. Ihtiyacini al, indirimli al diyor.
Denememek icin tek bir sebep bulamadim. Arkadasiniz teklif ettiginde . Ona hayir deyip, marketten dis macunu sampuan almak tuhaf degil mi ?
Zaten sistem dene begenirsen tavsiye et diyor. Baslarken bana hava parasi 2000, 3000 tl ver demiyor. Zaten ihtiyacin olan urunleri indirimli al baslamis ol. Dene begendigini cevrene anlat diyor.
Elif hanımdan. ..

8 Ocak 2017 Pazar

BEN İLKNUR TAŞPINAR ...

Ben ilknur taşpınar, 17 yaşımdan beri iş hayatının içindeyim. Oglum doğduktan sonra annelik duygularımın ağır basması ,özel sektördeki çalışma şartlarından ,ve küçük yaştan beri çalışmanın verdiği bir yorgunluktan dolayı kısa bir süre iş hayatıma ara verdim .Bu arada tabiiki boş durmadım. Beni tanıyanlar bilir 10 yıllık bir muhasebecilik geçmişim var. Ve bu çalışmanın bir belgesi olsun diye Mali müşavirlik sinavina hazırlandım.

Allahın izniyle kazandım, stajımı yaptım, uzmanlık sınavını da verdim ve ruhsatimi hakettim çok şükür. Bu benim A planimdi. Bu çalışmalar sırasında da negatif insanlar vardı; yapamazsın, ne gerek var,uğraşma diyenler vardı onlar hep var zaten.Ama ben onları dinlemediğim görmediğim duymadığım sürece onlar kendileri konuşur kendileri dinler.

Daha sonra kullanıcı üye olarak girdiğim LR dünyasında ise, basaranlari gördükçe ben neden yapamayim dedim,denemekten ne zarar gelir dedim ve liderleri izledim ne yapıyorlar nasıl çalışıyorlar videolarını izledim.

Zor değilmiş dedim 😂😂😂 zormuş ama imkansız değilmiş bunu anladım.
Ama pilavdan dönenin kaşığı kırılsın di.Bir ise girdiysem sonuclandirmaliydim.Ben bu işe girdiğimde Kayseri de kimse Lr ı bilmiyordu. Sistemi bilmiyordu ve burda oturup konuşabileceğim destek bulabileceğim toplantısına gideceğim kimse yoktu. Benim kayseri dışında çok uyelerim olmuştu ama kayseri de bir ekip kurup büyütmek istiyordum. Benim yaşadığım zorlukları ekibim yaşamasın diyordum.

Cok emek verdim ben ,öğrendiğim duyduğum bildiğim ne varsa ekibime aktardım hicbirsey gizlemedim. 1 kişi ile bile olsa toplantılar düzenledim. Biz sunucu ya da spiker değiliz çok akıcı konuşmalar yapmamız gerekmiyordu.Benim için önemli olan birlikti ortak amaç için bir araya gelmekti.Duse kalka öğrendim ben bu işi.

Öğrendiğim doğrular ekibime ders oldu bu sayede onlar düşmeden ilerledi.Benim istediğim de buydu, çok büyük iddialarim yok benim en iyi lider en büyük lider ya da en en en lider diye. Bu liderlik mevzusuna çok takılmamak gerek.bu konuyla ilgili ayrica bir yazı yazmam gerekir 😂😂😂Ben ekıbımle gönül bağı kurmayı tercih ediyorum kurabilenler ile yolumuza durmadan devam ediyoruz. Bu yazı kısa bir yazı olacaktı ama bayağı uzadı 😊🤗

Kisacasi ben karşılaştığım tüm zorluklara rağmen tüm negatifliklere rağmen tüm moral bozan insanlara rağmen ayağıma çelme takmaya cesaret edenlere 😂😂😂rağmen ,yukselmeni istemeyip de istiyormuş gibi gorunenlere rağmen, 10 kişiyle konuşup 10 unundan da hayır cevabı duymama rağmen, 20 tane firtsline yapıp hiçbirinin çalışmamasına rağmen pes etmedim. Firstline eklemeye devam ettim anlatmaya devam ettim.Hala da ediyorum, çalışmak ve başarmak isteyen zaten harekete geçecektir orda durup oyalanmanin anlamı yok.

Arabanın ilk ayını Allah in izniyle yaptık Rabbim utandırmasın, kalbimizin iyi niyetine bizi utandırmasın inşallah devamı da gelsin.

Bu ay ekibime yeni katılanlardan ricam saat kalifikasyonularıni tamamlamaları, saati alanların da junior Managerlik için cabalamalari.

Şimdiye kadar sadece beni izleyen ama hiçbir adım atmayan arkadaşlar sizleri de ekibime bekliyorum. Artık bir B Planiniz olsun. Ürün denemekten korkmayın.

GELİN BİRLİKTE KAZANALIM. BU YOLDA BİRLİKTE YÜRÜYELİM 🙏
İLETİŞİM 0507 5514515

YÜZÜNE ÇAY DÖKÜLEN KIZ ÇOCUĞU VE İYİLEŞME SÜRESİ

Fatma hanımdan ..
Gectigimiz persembe kizimin ustune cay dokulup yandi. Ve biz hastanede doktor tedavisi ile iyilesme olmadi bende. Esimden evden box seti getirmesini istedim sadece 3 gunde gözle görülür sonuç aldim yanımızda kalan diğer hasta yakınları ne kullandığımı ve özel ilaçmı getirttin diye sordular suan daha iyi kizim.. her evde olmasi lazim! 
Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin.. Alıntı. ...#yanik #bakim #yanıktedavisi#bebekbakimi#annebebek #annecocuk #titizanne #çoçukbakımı#dogalbakim #aloavera #organik

LR HEATH BEAUTY BAŞARI KUNYESİ

LR HEALTH&BEAUTY
2016 Yılı Başarı Künyesi👏👏👏👏 Türkiyede'ki Network firmaları arasında 2016 yılı birincisi
2015 yeni kayıt 61000 kişi
2016 yeni kayıt 345000 kişi
Dağıtılan ödüller ;
489 adet Samsung cep telefonu
643 adet Samsung Tablet
450 adet Clio ve Mercedes
2016 yılı büyüme yüzdesi %345
Lr'ın faaliyet gösterdiği ülkeler arasında yıl içinde 5 adet porsche teslim eden başka ülke yok.
Bence bir daha düşünün...elinizde ne kadar büyük bir fırsat var.. İlknur taşpınar lr ekibine dahil olun birlikte ilerleyelim👏👏👏
İletişim 0507 5514515

5 Ocak 2017 Perşembe

VİTİLİGO da LR ürünlerinin etkisi



Merhabalar, vitiligoyu bilen bilir , iyileşmesi mümkın olmayan hastalık olarak bilinir ve stres ile daha çok artan bir hastalıktır.Doktorlar bile bu hastalığın tamamen geçeceğne garanti vermezler , hatta hiçbir hastalık için bu ilacı kullanırsan kesin geçer demezler , Bizim ürünlerimiz dermatolojik tedaviye destek ürünleridir ve içeriği itibariyle sağlıklı bir vücüt için tasarlanmış kimyasaldan olabildiğince arındırılmış doğal ürünlerdir. Ürünlerimizi kullanıp memnun olan kullanıcılarımız mevcuttur ve öncesi sonrası fotoğraflarını gururla paylaşırız. Ama bazen öyle sorular geliyor  ki , bu ürünü kullanırsam kesin geçer mi ?%100 geçer mi? gibi garanti isteyen sorular soruyorsunuz. Yazımın başında da bahsettiğim gibi doktorlar bile hiçbir ilaç icin garanti vermez kesin geçer demezler.

Ürünlerimizin içeriğini ve kullanım alanlarını sizlerle gönül rahatlığı ile paylaşırız , kullanıp kullanmamak sizin tercihinizdir. Bizler kullanıp deneyen ve memnun kalan müşterilerimizin üyeleriminizn gönderdikleri fotoları sizlerle paylaşırız. ve hangi ürünleri kullanmanız gerektiği bilgisini sizlerle paylaşırız.

sloganımız ;DENEMEDEN BİLEMEZSİN

vitiligo için kimseye %100 geçer demiyoruz ancak semptomları azalttığı ve görüntüde düzelmeler olduğu görülmüştür.

ürünlerimizi üyelik ile %40 indrimli alabilirsiniz.

sipariş ve üyelik için ;0507 551 45 15
instagram = Lr_ilknur_taşpınar
facebook =ilknur taşpınar

4 Ocak 2017 Çarşamba

KUAFÖR VE GÜZELLİK SALONLARINA DUYURUMDUR .

Bizim kuaför arkadaşlar hala klasik urunler kullana dursun hala yeniliğe karşı direnedursun hala 3 tl lik 5 tl lik ürünlerin kataloglarıni koysunlar sehpalarina.,görüşmeye gittiğimizde ayyy benim hiç vaktim yok tatlım diyedursunlar. Atı alan Üsküdarı geçiyor 😂😂😂😂 istanbul un en ünlü kuaför ve güzellik salonları LR is ortağı olup lr ürünleri ile müşterilerine kaliteli sağlıklı urunler ile memnuniyeti %100 e ulaştırıyor. Yani sen bu kadar ünlü bile değilken ayağına gelen müşteriye vaktim yok anlatamam diyorsun ama işte bu vizyon meselesi bu salonlar boşuna ünlü olmamislar demektir 😉. Yani hala vaktin var sende bakış acını değiştir işini büyüt nasıl mı? Ben bu numaradayim 0507 5514515
#kuaförler #kuaföre #fashion #kuafor #hairstyle#haircut #hair #girls #kuaförsalonu #kuaförsalonları#güzelliksalonu #güzel #bakim #ciltbakımı #lrüyelik#lrürünleri

ÇALIŞANA PARA ,ÇALIŞMAYANA İNDİRİM :)


ŞUNU ACIKCA BELİRTEYİM
- Kimseye ısrar etmem.
- Benimle konuştuğunuzda sanmayınki "hah şimdi konuştuğumuza göre sen üye olmak istiyorsun haydi sana kayıt açalım" diyorum. Bu zamana kadar eğer bir daha kendisi istemediyse 2. kere aradığım ya da mesaj attığım kimse olmamıştır. İşi anlatır ve çekilirim, tercih kişiye kalmış. - Ürün alıp üye oluyorsunuz. Ürüne ödediğiniz para benim cebime girmiyor, siz üye olarak sadece benim ekibime girmiş oluyorsunuz. Benim ekibime geldiğiniz için de şirket size ürün denettiğim için "Teşekkür" amacıyla sizin üyeliğinizden bana "küçük" bir miktar prim veriyor. Yani ürün aldığınız için ben size ürün satmış olmuyorum, ürün denettiriyorum, "ürün deneyenler" ekibi oluyoruz sadece. - Bu "ürün deneyenler" ekibinden isteyenler sadece ürün denemeye devam ediyor, isteyenler bir daha kullanmıyor isteyenlerse kullandıkları ürünleri başkalarına önererek onların da ürün denemesine vesile oldukları için şirketten "teşekkür" alıyorlar. Bu teşekkür paranın yanında saat, tablet, telefon, araba ödülü gibi ödüllerden oluşuyor.
- Telefonla konuştuk ama üye olmak istemediniz mi?
Tamam hiç sıkıntı yok, sanmayınki telefonu kapattıktan sonra "o kadar konuştuk üye olmadı yazıklar olsun" diyorum ya da arkanızdan kötü konuşuyorum. Benim işim size bu fırsatı anlatmak. Fırsatı değerlendirip değerlendirmemek size kalmış. Sadece böyle bir fırsatı teptiğiniz için sizin adınıza üzülüyorum o kadar.
Yani;
Siz üye olmadığınız zaman ben bu işi bırakmıyorum,
Siz üye olmadığınız zaman ben batmıyorum,
Siz üye olmadığınız zaman ben karaları bağlamıyorum. Siz olmazsanız bir başkası gelecek ekibime siz yoksunuz diye hayatımda bir değişiklik olmuyor. Siz gelirseniz birlikte hayatlarımız değişir, gelmezseniz gelen bir başkasıyla hayatlarımız değişir o kadar  Ama ben en yakınlarımla bu yolda yürümek istiyorum bilesiniz ✌️🙏🏻
İletişim 0507 5514515
# #almanmali #kendiişim #kendineguvenensoylegelsin #porsche#mercedes #clio #ekgelir #ekis #evhanimlari #networkmarketing #kuaförler#güzelliksalonları #lrürünleri #lrüyelik #lrilknurtaspinar #lrilknurtaşpınar#kayseri #Ankara #malatya #sivas #bursa #istanbul#gaziantep#manisa#aydin

1 Ocak 2017 Pazar

KURŞUNSUZ RUJ




Ruj öyle bir ruj olmali ki içinde kurşun olmamalı yutuldugu zaman kanser yapmamalı. Dünyaca ünlü markaların sertifikasına sahip VKE sertifikasına sahip olmalı. Alman güvencesi ve kalitesi bulundurmali bir ruj lr health and beauty olmalı. 
Bilgi ve Sipariş için mesaj gönderebilirsiniz 











İLETİŞİM 0507 551 45 15
İNSTAGRAM =lr_ilknur_taşpınar






ileti😉






SİVERA İÇECEK KULLANANLARIN YORUMLARI

İLETİŞİM 0507 551 45 15

GÜNEŞ YANIĞI


LR YENİ YIL KATALOGLARI

Merhabalar herkese sağlıkli mutlu huzurlu bol kazançlı güzel bir yıl diliyorum.
yeni yıl kataloğumuz ve ocak ayı indirim kataloğumuz ektedir. Uyelik ile bu katalog fiyatlarından %40 indirimli alabilirsiniz.
detaylar için bana ulaşmanız yeterli .

2017 Katalog: http://bit.ly/lr20171
Ocak PC: http://bit.ly/lrocak2017
Ocak Mobil: http://bit.ly/lr2017ocak

İLETİŞİM 0507 551 45 15
İNSTAGRAM =Lr_ilknur_taşpınar