30 Haziran 2016 Perşembe

Lr i is olarak düşünüyorum hangi paketi secmeliyim

LR'Yİ İŞ OLARAK YAPACAĞIM, HANGİ PAKETİ SEÇMELİYİM?

LR'ye üye olmak için ilk siparişinizi vermeniz gerekir. Geliş fiyatları üzerinden 85 TL'ye kendi ürünlerinizi seçerek üye olabilirsiniz. Bu paketi genelde kendine indirimli ürün almak isteyenler tercih ediyor.

Ama LR'yi iş olarak yapmak istiyor ve ekibizi kurarak düzenli bir gelir kazanmayı hedefliyorsanız, sizi hızlı yoldan başarıya götürecek olan set 349 TL'lik İş Geliştirme Seti'dir. "Çok pahalı" dediğinizi duyar gibiyim. Evet belki müşteri olarak bir seferde bu kadar para vermek istemiyor olabilirsiniz ama siz burada bir iş kuruyorsunuz. Bana sadece 350 TL'yle kurulan ve her ay 5 haneli rakamlarla prim kazanabileceğiniz başka bir iş gösterin lütfen ! Peki neden bu seti öneriyoruz? Nedir avantajı?

1. Bu set LR'nin en iddialı ürünlerini içerir. Özellikle ekip kurarken arkadaşlarınıza şirketi, ürünleri ve daha da önemlisi çok ciddiye aldığınız işinizi tanıtırken elinizde bu kadar fazla ürün olması hem daha etkileyici, hem de sizin işinizi ciddiye aldığınızı gösteren bir şey. Hepsini geçtim, vitrininde ürün olmayan bir mağazadan içeri girer misiniz?

2. LR'nin bu sene yaptığı bir kampanya var. Beraber çalışmak istediğiniz 5 arkadaşınızı bu paketten üye yaparsanız 350 TL'nizi bonus olarak geri alıyorsunuz. LR ekiplerinden bunu yapan yüzlerce kişi var. Unutmayın, arkadaşlarınız sizi taklit ederler, siz hangi paketle üye olduysanız büyük ihtimalle onlar da aynısını tercih edecekler.

3. Bu paketten üye olduğunuzda 250 puan kazanacaksınız. Arkadaşlarınızı aynı paketle üye yaptığınızda, her birinden 250 puan alacaksınız. Hatta onlar da kendi arkadaşlarını üye yaptığında, yine aynı puanlar sizde toplanacak. 4000 puan tablet bilgisayar, 8000 akıllı telefon, 12 bin puan Opel Corsa demek. Basamakları 50'şer 50'şer mi, yoksa 250'şer 250'şer mi çıkmayı tercih edersiniz?

4. "Ben bunları satamam, elimde kalır". Satarsınız ! Hatta ben size hemen satacağınız ürünleri yazayım:

+ Aloe Vera Box Set: Bu 3'lü set LR'nin en çok satan ürünü. Faydaları saymakla bitmez. En çok satacağınız ürün olacak ama özellikle çocucuğunuz varsa ben olsam her zaman evde bir tane bulundururum.

+ MSM Vücut Jeli: Eklem ağrıları ve cilt lekeleri için kullanılır. İlk satacağınız ürünlerden biri.

+ Diş Macunu: Florürsüz olduğu için müşteriler tarafından tercih ediliyor. Ayrıca tadı standart diş macunlarından çok daha güzel, çocuklar da genelde beğeniyor.

+ Vücut losyonu: E Vitamini içermediğinden epilasyon sonrası kullanıldığında tüyleri beslemiyor ve daha geç uzamasını sağlıyor.

+ Peeling: Cilt lekeleri ve sivilce izlerinin düzelmesi için önerebilirsiniz.

+ Köpük maske: Kuru ciltler için harika bir nemlendirici.

+ Hassas cilt kremi: Kolay kızaran, hassas ciltler için ideal.

+ Gündüz kremi ve gece kremi: Yaşlanma etkilerini geciktirebilmek için 25 yaşından sonra cildi düzenli olarak beslemeye başlamak gerekiyor. Özellikle de kuru cildi olanlara başlangıç için ideal bir set.

Diğer ürünleri satamaz mısınız? Tabiki satarsınız ! Egzama ve sedef hastalarının marketlerde satılan temizlik ve hijyen ürünlerini kullanmamaları gerekir, çünkü bu ürünler hastalığı tetikler. Bu serideki el kremi, duş jeli, şampuan, sıvı sabun, temizleme mendilleri gibi ürünleri bu hastaların kullanımı için idealdir. Ayrıca bunlar sizin kullanımınız için de uygun; satmayın, kendiniz kullanın, çok memnun kalacaksınız ve başkalarına tavsiye edeceksiniz !

5. Bu paketle beraber 34 tane parfüm testerının da bedava olarak geleceğini unutmayın. Bu ilk siparişlerinizi toplayabilmeniz için mükemmel bir araçtır. Katalog'dan parfüm satmanız imkansız. Ama diğer ürünleri bilmiyor olmasınız bile daha ilk haftanızda testerları deneterek parfüm siparişi alabilirsiniz.

6. Bir de bu işin motivasyon tarafı var. Tecrübeyle sabittir, elinizde 3-5 ürün ve katalogla arkadaşlarınıza ürün satmaya çalışacak, ilk "hayır"larınızı duyduğunuzda moraliniz bozulacak ve bir süre sonra çalışmayı bırakacaksınız. Oysa işinizi kurmak için 350 TL ödedeğinizde, bu parayı çıkarmak için canla başla çalışacaksınız. 350 TL'yle işe başlayıp pes etmeyenler, şu an o parayı verdikleri günü hatırlayıp kendi tereddütlerine tebessüm ediyorlar :)

Kısacası bu seti almayı alışveriş yapmak olarak değil, işinize yapacağınız bir yatırım olarak görürseniz bu işte başarılı olursunuz. İş kurmak ve para kazanmak içi için 350 TL'ye ürün almayı riskli buluyorsanız, bir işe girip maaşlı çalışmak sizin için daha uygun bir tercih olabilir...

İletişim İLKNUR TAŞPINAR
0507 5514515


28 Haziran 2016 Salı

Lr da üyelik sistemi

Bugün evinize PVC pencere veya dilimize yerleştiği şekliyle Pimapen yaptırmak isterserseniz ne yapıyorsunuz? Pimapen şirket genel merkezine mi gidiyorsunuz? Hayır, bir tanıdıktan tavsiye alarak veya evinize yakın bir yerdeki Pimapen bayiine gidiyorsunuz değil mi? Peki Pimapen sadece İstanbul'daki genel merkezden satış yapsaydı bu kadar başarılı olabilir miydi? Onun yerine Türkiye'nin farklı şehirlerine bayilikler verip herkese ulaşmaya çalıştı. O bayilere mal sattı, bayiler de üzerine kar koyup müşteriye...

Bizim ekip kurarak yaptığımız şey de aslında bayilik sisteminden başka bir şey değil. Siz Pimapen genel merkezisiniz, ekibinizdekiler de sizin bayileriniz. Bayileriniz kendilerine ekip kurduklarında, onlar da kendi içlerinde genel merkez olurlar, bu kadar basit
350 tl ile bayilik kuruyorsunuz %40 kar marji +aylık prim +araba kalifikasyonlari kazaniyorsun. Üstelik bu 350 tl hava parası değil karşılığında 20 adet ürün aliyorsun. İstersen aldıklarını %40 karlı sat istersen kendin  kullan deneyimle. İstersen ekibini kur aylık kazanç elde et. Şirket sana arabanı versin maaşını versin hatta kazancini miras bırakma hakkı versin bu imkanlar Lr dışında hangi network şirketinde var ki?
İletişim Dm & Watsap 0507 5514515
#ekip #parakazanmak #prim #iş #işadamları #networking #lrilknur #bplani #lrüyelik #lrürünleri #saglikliyasam #lrüyelik #makyaj #makyajblogu #kız #kızlar #güzelliksalonları #kayseriforum #ankaradayasam #kuaförler #doktorlar #bankacilar #eczacilar #evhanimlari #muhasebeciler #networkmarketing #clio #mercedes #porsche #turkey #turkeynetwork #turkeynetworkmarketing #milyon #dolarlik #şirket

Polikistik te müşteri memnuniyeti ☺ 👍

İletişim  0507 5514515
Probalance, LR’ın alkali beslenmeye yardımcı mineral hapları. Kendinizi daha sağlıklı ve zinde hissetmenizi sağlıyor. Metobalizmanızı hızlandırıyor.Zihinsel perfonsınız artıyor. Bunu kullanmadan veya tavsiye etmeden önce “Alkali Beslenme” ne demek onu anlamamız lazım. Dr. Ender Saraç’ın web sitesinden:
“Son dönemde alkali beslenme, alkali su, alkali gıdalar kelimelerini daha çok duyar olduk. Modern yaşam hayatımıza bir çok olumluluklar getirirken bazı noktalarda zararları da oldu. Örneğin doğal beslenmeyi kaybetmeye başladık. Bu nedenle bazı hastalıklar arttı. Öncelikle asit ve alkalinin ne demek olduğunu anlamak için lise yıllarına geri dönerek biraz hafızamızı tazeleyelim. Normalde insanın ph?sı yaklaşık 7.4’tür, yani hafif alkalidir. Bunun biraz altı ve üstü de normaldir ancak 7.35’in altı asidik, 7.45 üstü de alkaliktir. Ancak son yıllarda fast-food gıdalar, asitli meşrubatlar-içecekler, kızartmalar, rafine beyaz şeker ve un gibi hazır gıdalar ve hatta stres dahi beden ph’sını daha asite doğru kaydırdı.
HANGİ GIDALAR ASİDİKTİR ?
Kümes hayvanları, tüm süt ürünleri, yumurta, rafine edilmiş undan yapılan gıdalar, özellikle beyaz un ve beyaz şeker, sentetik tatlandırıcılar, kimyasal katkı maddeleri, ketçap, mayonez, hardal, gazlı içecekler (maden suyu hariç), fazla miktarda kahve ve siyah çay, alkol, kızartmalar, cips, rafine tuz, fruktoz, mısır şurubu, margarin, jöle, ağır yağlı şarküterilerin yanı sıra sigara, tütün mamülleri, uyuşturucular, radyasyona maruz kalmak da aiditeyi arttırmaktadır. Ayrıca uykusuzluk ve hareketsizlik de olumsuz etkili etmektedir. Şimdi şaşıracaksınız ama nefret, öfke, korku, kıskançlık, yoğun stres gibi olumsuz duygular da bedende yüksek asit oluştururlar.
HANGİ GIDALAR ALKALİDİR ?
Salatalık, buğday çimi, zencefil, zerdeçal, hindibağ, ıspanak, brokoli, kırmızı ve kara turp, soya filizi, pazı, klorella ve spirunella gibi tatlı su yosunları, ısırganotu, kuşkonmaz, karpuz, çörekotu, kavun, zeytinyağı, hurma, nane, kekik, karbonat, soya lesitin ve işlenmemiş doğal tuz alkali gıdaların başlarında geliyor .İlginç bir bilgi de şifalı olduğuna inanılan Zemzem suyunun yüksek derecede alkali olmasıdır. Asidik gıdaları şekersiz komposto yaparak asidik etkilerini azaltabilirsiniz.
ASİT GIDALARIN ZARARI NELERDİR ?
Önce uyuşukluk ve yorgunluk başlar.Durum ilerlerse baş ağrıları, mide bulantıları, sinirlilik, depresyona eğilim, vücut ağrılarında artış, mide de yanma ve asit artışı, kronik yorgunluk hatta pek çok ciddi hastalığın da başlangıcına yol açabilir ve daha kolay hastalanmanın önü açılabilir. Bağışıklık sistemi bu durumdan olumsuz etkilenebilir.Hatta bazı görüşlere göre daha şişman olmanın önünü bile açabilir. Pilavlar, makarnalar,börekler,beyazekmekler,patates kızartmaları, kekler, pastalar, çörekler gibi hızlı karbohidratların aşırı tüketildiği durumlarda yağ asidi üretimi artar ve bel, kalça, karın bölgelerinde depolanır. Şeker,damar hastalıkları gib kronik hastalıkların oluşması kolaylaşabilir.”
PEKİ PROBALANCE ALKALI BESLENMEYİ NASIL DENGELER?
Bu aşırı asitlenmeden tamamen korunmanız tamamen imkansız. LR Probalance ie sadece düzenleyici, daha doğrusu destekleyici bir besin takviyesi sunmaktadır.
Her şeyden daha önemlisi vücudunuza, ProBalance’ın içerisinde dengeli bir ölçüde bulunan yeterli, esas ve bazik (alkali) mineralleri almanızdır. Bu mineraller; Kalsiyum, Potasyum, Magnezyum ve Sodyumdur. Bunlar vücuttaki Asit-Baz dengesini düzenlemekle yükümlüdür.
ProBalance’ın içerisinde kalsiyum ve sodyum karbonat bulunmaktadır. “Asit intibitörü (azaltıcısı)” olarak adlandırılan karbonat, artan mide asidi durumunda mideyi sarar ve buna bağlı ortaya çıkabilecek mide yanmasını engeller.
Aynı zamanda ProBalance’ın içeriğinde potasyum ve magnezyum sitrat bulunur. Sitratların metabolizma içerisinde kullanımı oldukça değerlidir ve bazik (aklali) mineralleri hızlıca kan dolaşımına taşır.
Güçlü kalabilmemiz ve kendimizi sağlıklı hissedebilmemiz için mineraller ve eser elementler içeren, takviye edici gıda ProBalance ile günlük beslenmemiz düzenlenir, aynı zamanda da desteklenir.
LR ürünleri ile ilgileniyorsanızücretsiz üye olarak indirimli alabilir veya %40 karla kota şartı olmadan satışını yaparak ek gelirelde edebilirsiniz. LR ürünleri, LR katalog veya LR üyelik koşulları hakkında bilgi almak için bize ulaşın.
ÜYELİK ÜCRETİ YOK, AYLIK KOTA YOK!
İletişim ilknur taşpınar 0507 5514515

25 Haziran 2016 Cumartesi

Zeitgard1 ile cildinizi temizleme den cildim temiz demeyin 😀

Bugüne kadar kullandığınız tüm cilt temizleme ürünlerini çöpe atın 😊 Cilt temizliğinde devrim yapan cihaz zeitgard1 kullanmadan cildimi temizliyorum demeyin çünkü temizlenmiyor. 😀 o urunlerle sadece yüzeysel temizlik yapıyorsunuz ya da Temizlediğinizi düşünüyorsunuz. Zeitgard1 cildinizi  10 kat derinlemesine temizler. Siyah nokta sivilce çizgi leke meke hicbirsey bırakmaz. Bu cihaz benim vazgeçilmezim bebeğim herseyim 😊 Kullanmadan bu duyguları anlayamazsiniz en iyisi siz lr_ilknur yani ben denize ulaşın bır tane de size siparis edelim. Taksit imkanı da var, gelecegi girebilen güzellik merkezleri kuaför salonlarınin yerinde olsam bu cihazları kacirmazdim seans başına aldıkları ücretle kaç taksitini öderler cihazın 😉Neyse benden söylemesi gerisi size kalmış. Bir düşünün bakalım ✌👍😇
İletişim 0507 5514515
#ciltbakımı #cilttemizligi #madeingermany #güzelliksalonları #makyajblogu #makyaj #makeup #ankara #kız #kızlar #güzelliksalonları #anne #fashion #lrürünleri #saglikliyasam #lrüyelik #networking #lrilknur #yuzbakimi #zeitgard1

23 Haziran 2016 Perşembe

Lr in diğer network firmalarından farkı nedir?

Alıntıdır

SÖYLEMEZSEM_ÇATLARIM
Çok sevgili Katalogçuluk Mağdurları...
Biliyorum çok güzel hayallerle bir sisteme dahil oldunuz.. Sizi bir güzel gaza getirdiler.. Ücretsiz Üyelik dediler.... Sadece katalogla başla dediler..
Veya binlerce liranızı alıp dünyanın en şahane işine girip çok yakında multimilyarder olacağınızı söylediler....
Satmak zorunda değilsin dediler.. %40-50 kâr dediler... Hatta size lider lideeeerr dediiileeerr ve size tüy diktiler 😂😂😂😂😂😂😂😂 (Anlayan anladı)
Sonra ne mi oldu? Bak anlatıyorum...
👉Sizi yağmur çamur demeden kapı kapı gezip ürün satmaya zorladılar
👉Yetmedi çarşı pazar tezgah açtırdılar
👉Hamal gibi koli koli ürün taşıdınız.. Yoksa Nakliye firmasında mı çalışıyordunuz kimse anlamadı...
👉Hiç bir ürünü katalog fiyatından satamadınız kâr edemediniz
👉Tüm satışlarınızın karşılığı size başka bir ürün hediye edip oyaladılar veya al bunu da sat paraya çevir diyerek bir döngünün içine düşürdüler
👉Her ay başınızı didiklediler.. Sat sat şu kadar sat bu kadar sat..
👉Şu basamakta binlerce lira kazancınız olacak dediler ama bu paranın içinden vergisinin kesileceğini ve tüm ekibinizin ortak kazancının bu olduğunu, Tüm bunlar çıktığında elinize geçenin kuş kadar olduğunu söylemediler
👉Girdiğiniz şirket ya sahte çıktı, Ya başarısız yada ürünler berbat.. Kime ne verdiyseniz şikayet aldınız...
👉EN EN EN ÖNEMLİSİ....
Tüm hesaplar açıktı ve Lideriniz sırf kendi menfaati uğruna sizin haberiniz olmadan binlerce lira sipariş girdi ve sizi borçlandırdı... Ve siz o kadar malı stokladığınız için zarar ettiniz.. Ödeyemediniz.. EVİNİZE HACİZ MEMURLARI GELDİ....
Tüm bunları duydum.. Gördüm.. Şahit oldum...
Ve şimdi sütten ağzınız yandığı için bizim kaymaklı yoğurdumuzu yemeye çekiniyorsunuz..
E be kardeşim... İki kelam etmeye de çekinme artık.. Sor bi sor... Anlatayım sana...
KORKMA ! ! !
Bizde böyle sürprizler yoktur.. 👊👊👊👊👊👊👊
✌Ne ise odur... Pazarlama planımız açıktır...
✌Başarılarımız ortadadır...
✌Kalitemiz tartışılmaz...
✌Sanal ürün değil gerçek ürünlerle üye olursun..
✌En fazla 349 en az 85 tl ile Üyeliğin başlar..
✌1 kişi değil herkes kazanır...
✌Sistemli ve kaliteli çalışan bir firmamız var...
✌Kimse seni zorlamaz... Dilersen çalışmazsın..
✌Çalışırsan kazanırsın..
✌Arabalar çekilişle değil kalifikasyonunu tamamlayan herkese
✌Basamakların yükseldikçe kazandığın prim oranı artar.. Hatta ek primler eklenir.. Liderlik primi, yıllık prim gibi...
Sormadan öğrenmeden hakkımızda yorum yapıyorsun ya.. "Hepsi aynı... A... gibi, O..... gibi" diye... Değil kardeşim.. Aynı değil... Sağ gösterip sol vurmayız biz..
Herkes emeğinin karşılığını fazlasıyla alıyor bizde.. Neden hepimiz mutluyuz sanıyorsun.. Neden kimse batmadı.. Neden kimse şikayetçi değil?
Diğerleri ile aynı olsaydık tüm bu şikayetleri bizden de duyardın emin ol.. ✌
Gel hadi gel çekinme.. Bu yoğurt doğal ve tam yağlı kaymaklı.. Ağzını yakmaz...😀
İletişim 0507 5514515
İlknur taşpınar

ZEİTGARD 2 İLE ZAMANI YAVASLATİN

ZEITGARD 2 Anti-Age (Yaşlanma Karşıtı) Sistem

LR’ın yaşlanma karşıtı bakım sistemi ZEITGARD 2, kullandığımız cilt bakım ürünlerinden cildimizin en yüksek oranda faydalanmasını sağlayan oldukça yenilikçi bir teknoloji. İncelerken tepkilerimin “bu nasıl bişey ya?” dan “eyy yumurtaya can veren Allahım” a kadar değişmesine ve önünde saygıyla eğilmeme neden olan ZEITGARD 2 cihazı ısı (sıcak-soğuk uygulaması) ve titreşim teknolojisini birlikte sunarak cilt bakım ürünlerinin cildinize çok daha derinlemesine işlemesine ve hapsedilmesine olanak veriyor. Her iki teknoloji de (ısı ve titreşim) aslında çok iyi bilinen dermatolojik uygulamalar ve ciltteki doğal işleyişten ve cildin vermiş olduğu uyum sağlamaya yönelik tepkilerden faydalanıyorlar.

Cildimiz sıcak ve soğuk uygulamasıyla etkili şekilde uyarılabilir ve yönlendirilebilir. Bu sayede cilt, bakım ürünlerinin en optimum şekilde emilimini sağlayacak şekilde hazırlanmakta ve sonuç olarak ciltteki kırışıklıkların görünümü belirgin şekilde azalmaktadır. İlk kullanımda etkisini görebileceğiniz ZEITGARD 2 Anti-age sistemi beraberinde kullanılabilecek olan farklı cilt bakım ürünleri sayesinde hem genç hem de olgun ciltlere uygundur.

Cihazın çalışma prensibine şöyle bir bakalım:

1. Basamak: Isıtma Etkisi

Kullanacağınız cilt bakım ürününü, ZEITGARD 2 cihazının sağlayacağı 42 °C sıcaklık altında göz çevresi, alın ve yanaklara uyguladığınızda cilt gözenekleri bu aşırı ısınma sinyalini alır ve ısıyı tekrar normale düşürebilmek için gözenekler açılır. İşte biz de bu nadide andan faydalanarak cilt bakım ürünlerinin gözeneklerden hızlıca, rahatça ve etkili şekilde içeri girmesini ve işlevlerini orada göstermesini sağlıyoruz.

2. Basamak: Soğutma Etkisi

Isıtmanın ardından gelen ve 5°C’ ye kadar düşürülen ısı uygulaması sayesinde gözenekler kapanmaları için uyarılmış olurlar. Isıtma etkisiyle gözeneklerden içeri aldığımız bakım ürünlerini böylece, gözeneklerin kapanmasıyla içeride hapsetmiş oluruz.

3. Basamak: Titreşim Etkisi

Ttireşimin buradaki rolü kullanılan cilt bakım ürünlerinde bulunan aktif maddelerin cildin daha alt katmanlarına yani daha derinlere iletilmesini sağlamak. Bu sayede cilt kendisine faydalı olacak maddeleri kolayca alırken cilde zarar veren maddelerden de aynı şekilde kolayca kurtulmuş olur.

Gördüğünüz gibi ZEITGARD 2 adeta bir açma/kapama düğmesi etkinliğinde çalışarak cildimize emirler veriyor ve istediğini bal gibi de yaptırıyor. O zaman bize düşen de imkanlarımız dahilinde, fırsatını yakaladığımız an affetmeyip şu cihazdan edinmek ve “ ayyy cildine kesin bişeyler yaptırmış bu”  dedikodularına yol vermek ve keyifle dinlemek ! :)

İletişim 0507 5514515
İnstagram  lr_ilknur taşpınar

Aloe vera içeceklerin etkili olduğu alanlar

Arkadaşlar, aloe vera içeceklerimizle ilgili etkili oldukları alanlara dair madde madde bir içerik hazırladım, işinize yarar umarım. Sevgiler.

Aloe Vera Isırganlı İçecek SİVERA’ nın etkili olduğu durumlar

1. Romatizmal eklem iltihabında etkili.
 2. Eklem sıvı azalmaları (kireçlenmeler)
 3. Kan dolaşımını güçlendirir.
 4. Anti-enflamatuvar.
 5. İdrar söktürücü, kandaki ağır metalleri ortadan kaldırır.
 6. Hipoglisemi kontrolünde etkilidir.
 7. Böbrekleri güçlendirir.
 8. Hafif laksatiftir.
 9. Bağışıklık sistemini güçlendirir.
 10. Prostat kanserinin ve yaşlanma ile ortaya çıkan prostat büyümesinin önlenmesinde etkilidir.
 11. Anti-viral.
 12. Sedef gibi metabolik cilt rahatsızlıklarında etkilidir.
 13. Menstruasyon öncesi ve menstruasyon boyunca görülen sendromların hafifletilmesinde etkilidir.

ALoe Vera Jel İçecek BALLI ‘ nın etkili olduğu durumlar

 1- Tip 2 diyabet üzerinde uzun süreli kullanımla kan şekerini düzenleyerek etkili olur. (en az 12 hafta)
 2- Kandaki yüksek yağ oranının dengelenmesine yardımcı olur (hiperlipidemi).
 3- Bağışıklık sistemini güçlendirir.
 4- Sindirim sisteminin düzenlenmesine yardımcıdır.
 5- Anti-enflamatuvar.
 6- Anti-viral.

İletişim 0507 5514515
İnstagram :lr_ilknur taşpınar

20 Haziran 2016 Pazartesi

LR PARFÜMLERİNİN ÜSTÜNLÜĞÜ NEREDEN KAYNAKLANIYOR?

LR PARFÜMLERİNİN ÜSTÜNLÜĞÜ NEREDEN KAYNAKLANIYOR?

LR’ ın parfümler konusundaki farkını, üstünlüğünü bıkmadan usanmadan anlatmaya devam ediyoruz. Bu kez bunu biraz daha detaylandıralım, ister misiniz? Neden “canını seven LR parfümlerini kullansın” diyoruz ısrarla? :) Işıkları yakalım hadi! :)

Bildiğimiz üzere parfümlere bu harika kokuları veren çeşitli bitkilerden damıtılarak elde edilmiş “yağlar”. Sizce piyasadaki parfümlerde gerçekten de bu yağlar mı kullanılıyordur? Cevap, tabi ki kocaman bir HAYIR. Piyasadaki en “iyi bilirdik” dediğiniz parfümlerin bile çoğunda maalesef doğal bitki yağları, yani “esansiyel yağlar” yerine “sentetik yağlar” kullanılıyor. Neden derseniz, tabi ki esansiyel yağların eldesi zor ve maliyeti oldukça yüksek fakat laboratuvarda kimyagerler tarafından bu kokuların tıpatıp aynısı olan sentetik yağları formüle ederek üretmek iş bile değil :)

“Eeee nolmuş sentetik olsun” mu dedi birileri? Tamam olsun ama bakalım öyle olunca başımıza neler gelebiliyormuş:

- Alerjik reaksiyonlar
- Astım
- Hormon dengesinin bozulması (ileride tiroid, obezite, kanser, tip 2 diyabet gibi rahatsızlıklara sebep olacaktır)
- Üreme sisteminde bozukluklar
- Sperm kalitesinin düşmesi

Yakın zamanda yapılan bir çalışmada, severek kullandığımız 16 parfüm markasının çeşitli parfümlerinde maalesef yukarıdaki olumsuzluklara sebebiyet verecek 10 adet alerjen, 4 adet hormon dengesi bozucu ve 24 adet “içerik” kısmında belirtilmemiş (!!) zararlı kimyasal tespit edilmiş. Eğer bu markaları ve parfümlerini merak ediyorsanız, bkz: Health-Defense: How to Stay Vibrantly Healthy in a Toxic World, Bill Gottlieb, The Editors of Prevention.

Peki LR ne yapıyor parfümlerini üretirken? LR, parfümlerinde yüksek oranda “esansiyel yağlar” kullanıyor! Evet, yanlış duymadınız, sentetik değil doğal esansiyel yağları kullanıyorlar. Bu yağları kendileri mi üretiyorlar? Tabi ki hayır, her işi uzmanına bırakmakta fayda var :) LR bu konuda dünyanın en yüksek kalitede, en ileri teknolojisiyle çalışılarak elde edilen esansiyel yağlarını üreten “DROM” (http://www.drom.com/) gibi, “ GİVAUDAN” gibi (https://www.givaudan.com/) gibi koku tedarikçileriyle çalışıyor. Bu tedarikçilerin ortak özelliğine bakarsak, hepsinin IFRA (The International Fragrance Association) üyesi olduklarını görüyoruz (Alttaki görselde bunu görebilirsiniz).

IFRA nedir, dolayısıyla IFRA üyesi olmak ne anlama geliyor? diye sormak en doğal hakkınız :) Cevabı da şuraya konduralım o zaman: IFRA, 1973 yılında Cenevre’ de kurulmuş ve asıl amacı dünya çapında parfüm üretiminin ve kullanımının güvenli ve sağlıklı bir şekilde devamını sağlamak. Bunu da, kurdukları bilim konseyinin çalışmaları sayesinde, kullanılan ham maddeler için belirli kriterler ve sınırlamalar getirerek yapıyorlar ve eğer bir koku tedarikçisi IFRA üyesi ise tüm bu kriterlere uyum sağlamak zorunda. Bu kriterlerden biri de tabi ki sentetik yağları minimum oranda kullanmak ya da en iyisi hiç kullanmamak!

Şimdi LR parfümlerini neden bu kadar tavsiye ediyoruz, “bayinizden ısrarla isteyiniz” diyoruz, belki daha iyi anlaşılmıştır :)

LR parfümlerini alerji, astım, hormonal dengesizlikler gibi olumsuzluklara maruz kalma ihtimalini düşünmeden gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz :)

En sevdiğim romanlardan biri olan “Das Parfum / Koku” dan bir alıntıyla yazımı bitiriyorum. :)

 “…Kokuların öyle bir inandırıcılığı vardır ki, sözden, gözle görmekten, duygudan, iradeden daha güçlüdür. Savılıp atılamaz bu inandırıcılık, soluduğumuz havanın ciğerlerimize işleyişi gibi, o da içimize işler, doldurur bizi, hepten ele geçirir, çaresi yoktur.”


18 Haziran 2016 Cumartesi

Tırnak Batması

Tırnak Batması Yaralarına ”LR Propolis Krem”

Aloe Vera Propolis Krem özelliklerinden birisini daha sizlere buradan anlatmak istiyoruz. Çok etkileyici bir antibakteriyel özelliğe sahip olan Propolis Krem özellikle Tırnak Batması Yaraları gibi durumlarda da çok etkili olduğunu söylemek istiyorum. Tırnak Batığı gibi durumlarda oluşan iltihap yarasına iyi gelen ürünün etkisi sürüldüğü andan itibaren başladığını bilinmesi gerekenler arasındadır.

Propolis krem çok derin olmayan yaraların hepsinde çok etkili bir üründür. İçerisindeki yüksek oranda bulunan Aloe Vera bitkisi ve yağlı yapısı ile ayrıca Egzama yaralarına ve topuk çatlaklarına da kullanılması gereken önemli bir üründür. Ürünün kullanımı da çok kolay ve sadece günde 2 kez kullanmanız yeterlidir. Özellikle yara olan bölgeye yatmadan önce sürmeniz durumunda çok etkili sonuçlar alacağını ortadadır.

Not: Ciddi tırnak batması durumlarında Propolis krem sadece yara oluşumunu önler ve o bölgede mikrop oluşumunu önler. Tırnak batmasından kurtulmak istiyorsanız bu durumda doktorunuza başvurmanızı öneririz. Çok sıkıntılı ve acı veren bir durumdur, Tırnak teli takılarak tırnakların şekilleri düzeltilebiliyor. Bunun için ayak bakım merkezleri ile görüşmenizi öneririm.

♢ Aloe Vera Propolis Krem Nelere İyi Geliyor?

● Tırnak Batması yaralarına çok iyi gelir ve yara bölgesindeki tüm mikropları temizleyerek yara oluşumunu önler.
● Egzama yaralarına iyi gelir antibakteriyel özelliği ile bölgeye hijyen sağlar.
● Ayak topuğu çatlaklarında çok etkilidir.
● Deri kesilmesi sonrasında kullanılması olası mikrop kapmasını önler.
● Nasır gibi durumlarda çok etkilidir.

İletişim 0507 5514515
İlknur taşpınar
İnstagram = lr_ilknur

9 Haziran 2016 Perşembe

Doğum ve kilo çatlaklarına Elveda Deyin

Çatlaklar için önerdiğim LR ürünleri

Doğum veya kilo alıp verme sonucu oluşan çatlaklar için Aloe Vera Acil Durum Spreyi, Dermaintense, Algetics Vücut Peelingi ve El Şeklinde Lif'i öneriyoruz. Çok eskiden beri varolan çatlaklarda bile bu ürünlerle sonuç alanlar oldu.

Çatlaklara en iyi gelen şey masaj, çünkü o bölgedeki kan dolaşımını hızlandırmış ve canlandırmış oluyoruz. Mümkünse her gün 5 dk önce nemlendirin (Spreyi kullanabilirsiniz), sonra El Şeklinde Lif'le masaj yapın. Hiç ürün kullanmayıp sadece lifle bile sonuç aldığını söyleyenler var.

Algetics Yosunlu Vücut Peelingi'ni haftada 2-3 kez duşta kullanın. Çatlakların olduğu bölgeye peelingle masaj yaparak pürüzlü bölgeyi yumuşatın ve kirden arındırın. Algetics serisindeki diğer ürünleri verenler de oluyor ama onlar daha çok selülit ve sıkılaşma için, bence gerek yok.

Gelelim en düzenli kullanılması gereken ürünlere. Bir başka ifadeyle disiplinli şekilde sürmeyeceksiniz hiç bu işe girmeyin :) Sabah akşam çatlaklara Acil Durum Spreyi ve Dermaintense uyguluyoruz. Müge hanım pek çok cilt rahatsızlığında öncelikle spreyi uygulamanın bölgeyi nemlendirdiğini ve bir sonraki uygulanacak ürünün daha iyi emilimini sağlayacağını söyledi. Dolayısıyla önce sprey sıkarak bölgeyi nemlendiriyoruz, sonrasında Dermaintense sürüyoruz.

Dermaintense küçük bir krem olduğundan hemen bitecektir. Oysa bizim en az 2 ay düzenli şekilde bu ürünleri kullanmamız gerekiyor. Bu yüzden uygulamaya ara vermemek için Dermaintense'i ya 2-3 tüp alın, ya da önce çatlakların olduğu küçük bir bölgede uygulamaya başlayın, sonuç alırsanız uygulama alanını genişletin.

Pek çok cilt rahatsızlığında olduğu gibi çatlaklar da geçmesi zor ve inatçı problemler. Hele uzun yıllardır duran ve oturmuş çatlakların geçmesi daha da zor. Ama piyasada binlerce liraya satılan kremlerin bile işe yaramadığını düşünürsek LR'ın ürünleri bence denemeye değer, hesaplı alternatifler. Düzenli kullanacaksanız bir şans verin ;)

İletişim İLKNUR TAŞPINAR
0507 5514515
instagram =lr_ilknur_taspinar

8 Haziran 2016 Çarşamba

Selulitlerinizle Vedalasma Vakti Geldi 😉

LR’ın sıkılaştırıcı etkisi olan yosunluAlgetics serisiyle tanışın. LR bu serisindeki ürünlerde beş farklı yosundan oluşan ve protein, vitamin ve mineral açısından zengin bir yosun kokteyli kullanıyor. Bu yosun ekstreleri cildinizin sıkılaşmasına destek oluyor.
1. Yosun Duş Peelengi
Bu ürün laminaria ve Haptophyta içerir ve cildinizi bundan sonraki yosun programınıza hazırlar. Öğütülmüş haptophyte yosunları ciltteki ölü hücreleri temizler ve kirden arındırır. Pürüzlü cildi yumuşatır ve düzleştirir. İri gözenekler böylelikle temizlenir ve arınır. Dairesel hareketlerle ilgili bölgeye uygulayın ve sonra durulayın.
2. Yosun Vücut Kontür Jeli
Gergin ve sıkı bir cilt için destek olur. İçeriğindeki özel Laminaria ekstresi sorunlu bölgelerdeki yağların yakılmasına yardımcı olur. Vücut kontür jeli cildiniz için sıkılaşma programını destekler ve cilde ferahlık verir. Günlük olarak, temiz cilde uygulayın.
3. Yosun Vücut Kremi
Duştan veya banyodan sonra uygulayacağınız bu krem içerik açısından çok zengindir ve vücudunuzun sıkılaşmasına düzenli bir şekilde destek olur. Laminaria ve Chlorella yosunlarında oluşan benzersiz kokteyl hücrelerdeki fazla yağların yakılmasına yardımcı olabilir. Carnitin ve kafein sıkılaşma etkisini güçlendirir ve böylelikle de cildiniz yumuşak ve düz bir görünüm kazanır.
Algetics Thalasso Set içeriği:
– Yosunlu Vücut Kremi
– Yosunlu Duş Peelingi
– Yosunlu Vücut Jeli
– El şeklinde Lif
LR ürünleri ile ilgileniyorsanız ücretsiz üye olarak indirimli alabilir veya %40 karla kota şartı olmadan satışını yaparak ek gelir elde edebilirsiniz. LR ürünleri, LR katalog veya LR üyelikkoşulları hakkında bilgi almak için bize ulaşın 0507 5514515

Sağlıklı makyaj malzemeleri

Şimdi gelelim %100 bitkisel meselesine. Hiç bir kozmetik ürünü %100 bitkisel olamaz. Öyle olsaydı o zaman kozmetik olmazdı. Aloe Vera’lı krem kullanmak yerine, yaprağı alır suratımıza sürerdik. Vanilyalı parfüm sıkmak yerine, vanilya meyvesini boynumuza sürerdik. Kozmetik ürünlerinin sıkılabilir veya sürülebilir hale gelmesi için, hammaddelerin önce işlemden geçirilmesi ve daha sonra çeşitli kimyasal maddeler eklenerek uygun formülasyonlarla şişelenebilir hale getirilmesi gerekir. Bir şampuandüşünün. Doğada kendi kendine şampuan gibi köpürebilen ve temizlik sağlayan bir bitki var mı? Yok. Önemli olan, ürünlerde insan sağlığına ZARARLI kimsayal maddeler veya hayvanlar içerikler kullanılmaması ve içeriğindeki bitkisel hammaddeyüzdesinin fazla olmasıdır. Ancak bunlar olduğunda bir kozmetik ürünü için BİTKİSEL tanımlaması yapılabilir ama %100 bitkisel denemez.
LR, ürünlerinde maliyet kaygısı gütmeden, zararlı kimyasal maddelerden uzak durmaya ve mümkün olduğunca yüksek oranda bitkisel hammadde kullanmaya çalışır.Aloe Vera ürünleri bu konuda iddialıdır, her birinin üzerinde ne oranda Aloe Vera içerdiği yazar. Makyaj ürünlerindeparaben, sentetik yağlar, silikon gibi kimyasallar kullanmaz. Parfümlerinde kullandığı bitkisel hammaddeleri, IFRA, yani Uluslararası Koku Birliği‘ne üye olan ve bu birliğin belirlemiş olduğu kalite ve standartlarda üretim yapan tedarikçilerden sağlar. LR ürünlerihayvansal içerik içermez.
Herhangi bir markada, biri size %100 bitkisel diye ürün satmaya çalışırsa hemen oradan kaçın. Size biri LR %100 bitkisel mi sorduğunda ise burada anlattığım şekilde cevap verirseniz, büyük ihtimalle satış yaparsınız 😉
LR ürünleri ile ilgileniyorsanız ücretsiz üye olarak indirimli alabilir veya %40 karla kota şartı olmadan satışını yaparak ek gelir elde edebilirsiniz. LR ürünleri, LR katalog veya LR üyelikkoşulları hakkında bilgi almak için bize ulaşın
İletişim 0507 5514515
İnstagram =lr_ilknur 

6 Haziran 2016 Pazartesi

Ramazan ayında Susuzluğa ve enerji kaybına karşı ballı içecek

Ballı içecek  stokta 👏👏👏👏

Yaz Sıcaklarında Karşılayacağımız Ramazan da ; Susuzluğa karşı ve vücut direncinin korunmasında ve kan şekerinizin dengelenmesinde aloe vera jel içecekler size iyi gelecek

İletişim 0507 5514515
İlknur taşpınar

5 Haziran 2016 Pazar

Microsilver diş macunu içeriği

Agizimizin içi birçok bakterilerin ( mikroorganizmalarin ) dis üzerinde barinarak çogaldiklari bir yasam alanidir. Seker ve yemek artiklari bu mikroorganizmalar tarafindan cilt minesine zarar veren aside dönüstürülmektedir. MICROSILVER PLUS DISMACNU dis eti hastaligi, çürük ve agiz kokusuna neden olan bu bakterileri yok eder.
MICROSILVER Anibakteriyel etkili
HYDROXYAPATIT dis minesini yeniden insaa eder
Onaylanmis etki
%90′ ni dis etindeki saglamlasmayi onaylar
Antibakteriyel Dis Macunu Nisan 2006 yilinda Dermatest GmbH tarafindan yaslari 18 ila 72 olan 10 kadin ve erkek üzerinde test edilmistir.
Düzenli kullanımda, farkı siz de göreceksin

Bu ay 2 lı dış macunu kampanya da bu fırsatı değerlendir. 

İletişim  0507 5514515 ilknur taşpınar

4 Haziran 2016 Cumartesi

Kellige Sonnn

L-Recapin ile ilgili çok soru geliyor. Saç çıkarır mı diye soruyorlar. L-Recapin ne yapıyor? Saç köklerinin beslenmesini ve güçlenmesini sağlıyor. Olmayan bir saç kökünün güçlenmesini de bekleyemeyiz değil mi? Yani Recapin kellik ilacı değil, kelliği önleme ürünüdür. Bunu daha basit bir örnekle açıklayayım size:

Biliyorsunuz kafanızdaki her saç telinin bir yaşam süresi var, bir süre sonra her biri kopuyor ve sonra yenisi çıkıyor. Şimdi kafanızda sadece 3 tane saç kökü kaldığını düşünün. İlki çok sağlıklı, çıkan saç 2 ay boyunca kafanızda kalıyor ve 10 cm'e kadar uzuyor. İkincisi daha güçsüz, ondan çıkan saç 1 ay dayanıyor ve sadece 5 cm uzuyor. Üçüncüsü çok güçsüz, aynı bir tüy gibi, belli belirsiz çıkıyor. İşte L-Recapin son iki arkadaşı güçlendiriyor, onların da kalınlaşmasını, 10 cm'e kadar uzamasını ve kafada 2 ay kalmasını sağlıyor. Güçlü olan arkadaşa da "aslansın, böyle devam" diyor, sırtını sıvazlıyor :) Böylece saçınız olduğundan daha gür görünüyor.

Peki fotoğraftaki saça L-Recapin sürersek ne olur ?

Kırmızı bölümdeki yer tamamen açılmış ve alınla birleşmiş. Burada artık saç kökü kalmamış. Alnınıza L-Recapin sürerseniz saç çıkar mı? Hayır, burası da aynı şekilde.

Sarı bölge en çok dökülme olan yer, hala biraz saç var ve gözle göremediğimiz güçsüz saç kökleri, kısa ve ince saç telleri var. Recapinle buradaki o güçsüz saçları biraz daha güçlendirebilirsiniz.

Yeşil bölge, saçın en fazla olduğu, giderek kelleşecek ve asıl korumamız gereken kısım. Burada devamlı ve düzenli şekilde Recapin kullanırsak mevcut saçların daha da güçlenmesini sağlayabilir ve saçın kafada kalma süresini uzatarak iyi bir sonuç alabiliriz.
👉Ürün için mesaj atmanız yeterli👈
İletişim 0507 5514515

2 Haziran 2016 Perşembe

Microsilver diş macunu Haziran da kampanyali

Microsilver diş macunu ise içerisindeki gümüş sayesinde antibakteriyel özellikli. Ağızdaki yaralar ve aftlarda etkili olduğu söyleniyor.
Hangisini seçeceğinize karar veremiyorsanız Aloe’yı sabah, Microsilver’ı gece yatarken kullanın 😉Gece uyuduğumuzda ağzımızdaki tükürük salgısı minimuma iniyor. Bu yüzden bakteriler en çok gece faaliyete geçiyor ve genelde dişlerimiz geceleri çürüyor. Antibakteriyel olması nedeniyle Microsilver’ı gece kullanmayı tercih edebilirsiniz.
LR ürünleri ile ilgileniyorsanız ücretsiz üye olarak indirimli alabilir veya %40 karla kota şartı olmadan satışını yaparak ek gelir elde edebilirsiniz. LR ürünleri, LR katalog veya LR üyelikkoşulları hakkında bilgi almak için bize ulaşın.
ÜYELİK ÜCRETİ YOK, AYLIK KOTA YOK!
İletişim  0507 5514515
Bu ay kampanyali bu fırsatı kaçırmayın.