23 Haziran 2016 Perşembe

ZEİTGARD 2 İLE ZAMANI YAVASLATİN

ZEITGARD 2 Anti-Age (Yaşlanma Karşıtı) Sistem

LR’ın yaşlanma karşıtı bakım sistemi ZEITGARD 2, kullandığımız cilt bakım ürünlerinden cildimizin en yüksek oranda faydalanmasını sağlayan oldukça yenilikçi bir teknoloji. İncelerken tepkilerimin “bu nasıl bişey ya?” dan “eyy yumurtaya can veren Allahım” a kadar değişmesine ve önünde saygıyla eğilmeme neden olan ZEITGARD 2 cihazı ısı (sıcak-soğuk uygulaması) ve titreşim teknolojisini birlikte sunarak cilt bakım ürünlerinin cildinize çok daha derinlemesine işlemesine ve hapsedilmesine olanak veriyor. Her iki teknoloji de (ısı ve titreşim) aslında çok iyi bilinen dermatolojik uygulamalar ve ciltteki doğal işleyişten ve cildin vermiş olduğu uyum sağlamaya yönelik tepkilerden faydalanıyorlar.

Cildimiz sıcak ve soğuk uygulamasıyla etkili şekilde uyarılabilir ve yönlendirilebilir. Bu sayede cilt, bakım ürünlerinin en optimum şekilde emilimini sağlayacak şekilde hazırlanmakta ve sonuç olarak ciltteki kırışıklıkların görünümü belirgin şekilde azalmaktadır. İlk kullanımda etkisini görebileceğiniz ZEITGARD 2 Anti-age sistemi beraberinde kullanılabilecek olan farklı cilt bakım ürünleri sayesinde hem genç hem de olgun ciltlere uygundur.

Cihazın çalışma prensibine şöyle bir bakalım:

1. Basamak: Isıtma Etkisi

Kullanacağınız cilt bakım ürününü, ZEITGARD 2 cihazının sağlayacağı 42 °C sıcaklık altında göz çevresi, alın ve yanaklara uyguladığınızda cilt gözenekleri bu aşırı ısınma sinyalini alır ve ısıyı tekrar normale düşürebilmek için gözenekler açılır. İşte biz de bu nadide andan faydalanarak cilt bakım ürünlerinin gözeneklerden hızlıca, rahatça ve etkili şekilde içeri girmesini ve işlevlerini orada göstermesini sağlıyoruz.

2. Basamak: Soğutma Etkisi

Isıtmanın ardından gelen ve 5°C’ ye kadar düşürülen ısı uygulaması sayesinde gözenekler kapanmaları için uyarılmış olurlar. Isıtma etkisiyle gözeneklerden içeri aldığımız bakım ürünlerini böylece, gözeneklerin kapanmasıyla içeride hapsetmiş oluruz.

3. Basamak: Titreşim Etkisi

Ttireşimin buradaki rolü kullanılan cilt bakım ürünlerinde bulunan aktif maddelerin cildin daha alt katmanlarına yani daha derinlere iletilmesini sağlamak. Bu sayede cilt kendisine faydalı olacak maddeleri kolayca alırken cilde zarar veren maddelerden de aynı şekilde kolayca kurtulmuş olur.

Gördüğünüz gibi ZEITGARD 2 adeta bir açma/kapama düğmesi etkinliğinde çalışarak cildimize emirler veriyor ve istediğini bal gibi de yaptırıyor. O zaman bize düşen de imkanlarımız dahilinde, fırsatını yakaladığımız an affetmeyip şu cihazdan edinmek ve “ ayyy cildine kesin bişeyler yaptırmış bu”  dedikodularına yol vermek ve keyifle dinlemek ! :)

İletişim 0507 5514515
İnstagram  lr_ilknur taşpınar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder