27 Mayıs 2016 Cuma

Özel tasarım koku



Essence of RoseRomantik anlarla dolu bir parfüm.

Göze çarpan üçlü: „Essence of Rose“ parfümü de diğerleri gibi Swarovski® kristalleriyle donatılmıştır. Gül rengindeki kristaller açık pembe kuvars değerli taşını simgeliyor. Yunan ve Roma mitolojisine göre bu değerli taş, insanların birbirini sevmelerini sağlayan , tanrının yeryüzüne bıraktığı taştır.

ÇİÇEKSİ. MEYVEMSİ. DUYGUSAL

İletişim 0507 5514515

Satış fiyatı 93 Tl uyelikle fiyati 66 tl

En güzel parfüm


Swarovski® Kristalleriyle Süslenmiş Seri: Lightning Collection

Pırıltılı bir koku koleksiyonu

Parfüm ve kristal mükemmel bir kombinasyon oluşturuyor. Bu yüzden LR, duygu dolu ve nefes kesen Lightning Collection serisi kokularını Swarovski® kristalleriyle donattı. Lightning Collection serisinin her bir parfümü – Essence of Marine, Essence of Rose ve Essence of Amber –duygu dolu, ışık ve atmosferden oluşan kendine has bir dünyaya sahip. Swarovski® kristelleri ile donatılmış üç zarif renkli parfüm şişesi tüm görkemiyle sizlerle.

Essence of MarineBüyüleyici ışıltıya sahip anlar.

Bu ferah kokulu parfüm Aquamarin değerli taşını simgeleyen 3 mavi Swarovski® kristaline sahiptir. Efsanelere göre aquamarine taşı sezgileri güçlendirmenin yanında özgüvenin sembolü olarak kullanılıyordu.

AKUATİK. ÇİÇEKSİ. İLHAM VEREN

İletişim 0507 5514515

Fiyat 93 Tl uyelik ile %40 indirimli 66 Tl

26 Mayıs 2016 Perşembe

Lr Katalogculuk mu?

Bana Katalogcu Lr işine de Katalogculuk diyen arkadaş ,

Bana markafoni , trendyol , hatta bilgisayarını telefonunu televizyonunu aldığın gittigidiyor!.com , hepsiburada!.com VS. gibi sitelerin sanal katalog olmadığını İspatlayabilir misin ?

Üye oluyor musun ? Evet oluyorsun Hatta Tc kimlik numaranı doğru yazmazsan onaylamıyor .

Arkadaşına tavsiye edince sana hediye puan veya hediye tl veriyor mu ?

Evet veriyor .

Bir zorunluluğun var mı bu sitelerde hayır yok . Her ay şifrenle girip ürün almak zorunda değilsin hergün bu siteleri birilerine önermek zorunda da değilsin .

İndirimleri site üzerinden takip ediyor musun ? Evet ediyorsun..

Kargo için bekliyor musun ? Evet Bekliyorsun.

EEE. Aynısının tıpkısı bizde var.

Tek fark şu örnek "hepsiburada! .com" dan 30 tl kazanmak için arkadaşına siteyi öneriyorsun 3 arkadaşına 5 arkadaşına önermen gerekiyor aldıkları ilk üründen sonra senin hesabına bonus yatıyor.

Bizde de var bu .

Ama öyle 30 tl- 50 tl deği

1000TL-2000 TL hatta 5.000 TL kazanabilecek iş hacmine sahibiz.

Tablet ve Cep telefonu kazanabiliyoruz .

Bir de üstüne araba kazanıyoruz.

Yurt İçi Yurt Dışı Seyahatlermiz oluyor üstüne üstelik ,

Bide almanya da fabrikamızı gezmeye gidiyorsunuz .Bu da zorunlu bir eğitim değil , isteyen iş ortaklarımız gidiyor .

Bunun için de bir ücret ödemyorsunuz şirketlimiz karşılıyor yol masraflarınızı otel masraflarınızı.

Bide ünlülerle tanışıyoruz, Partilerimiz oluyor Ailecek Eğlenıyoruz hep beraber.

Eh azcık farkımız var işte bizimde ;)

Bence durma bekleme doğru firma doğru insanlar ile tanışıp kendi hayatının

Kahramanı olabilirsin.

 Bunun yanında belkide binlerce insana açabileceğin bir ekmek kapısı olacak.

Denemeden bilemezsin.

Sadece bir adım atın neler yapabileceiğimize beraber oturup planlayabiliriz. Ben yanınızda olacağım....0

İletişim 0507 5514515

Cistus çayı faydaları

Bu aralar hava değişimi malum, o yüzden grip nezle faranjit tekrar gündeme geldi. Bu durumlarda icilebilecek en güzel bitki çayı Lr in cistus çayı. Kesinlikle tavsiyemdir. ✌👍💞😊

LR’ ın yepyeni ürünü Cistus Incanus (Laden) çayı. Cistus Incanus‘un tarihi milattan önce 4. yüzyıla kadar dayanmaktadır. Yakın doğuda, Kuzey Afrika’da ve Avrupa Akdeniz bölgesinde hoş bir içecek olarak kısa zamanda sevilmeye başlanmıştır. Bu içeceğe karşı oluşan güçlü ve hoş kazanım, ortaçağın sonlarına kadar taşınmıştır.

Laden bitkisi içerdiği çok sayıdaki polifenoller sayesinde soğuk algınlığı, nezle vb. üst solunum yolu enfeksiyonlarını önlemede oldukça etkilidir. Ayrıca bağırsak hareketlerinin düzenlenmesinde etkilidir. Kış yaklaşırken özellikle sık hasta olanların içmelerini tavsiye ederim.

Bu bitkiden nasıl yararlanıyoruz?
Sadece ayıklanmış yapraklar işlem görmektedir. Sürekli yapılan kalite kontrollerinde ve işlem süresince yüksek hijyene ve kaliteye büyük bir özen gösterilmektedir.

Ürünümüzde hangi hammaddeyi kullanmaktayız?
Cistus Incanus ssp. Tauricus’i hammadde olarak kullanmaktayız. Bu bitki tarlada değil, doğada kendiliğinden yetişen bir bitkidir.

Cistus Incanus nasıl bir üründür?
Cistus Incanus gıda takviyesidir, ilaç değildir. Gıda takviyelerinin asıl görevi, vücudun günlük beslenmeden yeteri miktarda alamadığı maddeleri sağlamaktır. Gıda takviyesinin görevi vücuttaki belirli metabolik işlemleri sağlamak veya etkilemek değildir. Bu ilaçların görevidir. Bu yüzden gıda takviyelerinin herhangi bir hastalığın iyileştirilmesinde etkisi olmadığına dikkat çekilmelidir.

Cistus Incanus’u özel yapan nedir?
Cistus Incanus polifenol bakımından zengin ve yenilebilir bir bitkidir. Polifenoller antioksidan olarak kullanımıyla bilinirler.

LR’ın bu yeni ürünü tekli ve iki paketlerde satılıyor. LR’a üye olarak Cistus Incanus çayını indirimli olarak alabilirsiniz

İletişim Dm & Watsap 507 5514515
#bitkisel #aloavera #kadınlarkulübü #bakimlikadin #bakim #grip #nezle #bağışıklık #enerjik #lrilknur #saglikliyasam #lrüyelik #bitkicayim #caykeyfi #sogukalginligi

24 Mayıs 2016 Salı

Lr iş ortağı eczaneler

Eczacı arkadaslarım… 
LR bana meslegim acisindan ne verdi anlatmak istiyorum..
1)ben bir semt eczanesiyim.
kucuk sevimli bir eczanem var ve takdir edersiniz ki dermokozmetik firmalarinin milyarlar eden bayiliklerini alamiyorum..ama ben LR da istedigim paketi istedigim miktarda aliyorum..

2) 20 yillik bir eczaciyim.
cok arastirmaciyim..cok okurum.
cok gozlemlerim.
eczanelerde satilan dermokozmetik urunlerin sonuc odakli olmadigini insanlari surekli alima ittigini ve cok pahali olduklarini gordum.
 sonuc odakli olmamalari insanlarin eczanelere olan guvenini de sarsmaya ve tamamiyla dolandirici gibi gormelerine sebep oluyordu.
AMA LR nin urunlerini verdigimde insanlar kosa kosa gelip sonuclari gostermeye basladilar.
VE MUTLUYDULAR.
BIR ECZACI BASKA NE ISTER KI..

3)Eczanemde sattigim daha once ki dermokozmetik urunlerde firma benim hangi urunu daha cok satip satmayacagimin analizini yapmadan 
tum urunlerini pakete koyuyor.
belli urunler satiliyor geri kalani elimde kaliyor.iade etmek istedigimde %30 zararina iade alirim.ayrica iade ettiginiz malin 3 kati benden urun almak zorundasiniz diyor.AMA LR de 2 ay icinde iade edip sattigim urunlerden alma hakkim var.bu da beni zarara sokmuyor.
BIR ECZACI BASKA NE ISTER KI..

4)Eczanelerde sattigimiz dermokozmetik urunlerin firmalari benim kazandirdigim kullanicilar icin odul vermedi bana…
AMA LR bana opel corsa araba..
samsung A8 telefon..
bir almanya egitimi ki
 tum masraflarim LR dan…
bir antalya kampi kazandim..
Bir ECZACI BASKA NE ISTER KI..

 VELHASIL…..
 GELIN ECZACI ARKADASLARIM..
KORKMAYIN VE SIZDE KAZANIN
İletişim 0507 5514515



Businesses paket üyeliği

Bu kocamannnnnn birbirinden sağlıklı birbirinden faydali birbirinden gerekli aloeverali ürünlerle dolu koliye sadece 349 tl ye sahip olabilir,3 ila (bankaya göre değişen) 6 taksitle ödeyebilir ve belkide kendinize küçücük bir sermayeyle kocaman bir iş imkanı sunmuş olabilirsiniz.SIFIR RISK en kötü ihtimal bütün ürünleri kendiniz kullanırsınız kalite ile tanışır LR dan yapacağınız alış verileri %40 indirimli Fiyatlara alırsınız ne dersiniz denemeye değmez mi.😉Ayrıntılar için msj atabilirsiniz.😊
İletişim 507 5514515 #iş #almanmali #ögrenciler #avukatlar #doktorlar #bankacilar #eczacilar #evhanimlari #muhasebeciler #networkmarketing #kuaförler #güzelliksalonları #lrürünleri #saglikliyasam #lrüyelik #networking #lrilknur #mercedes #clio #porsche #parakazanmak #prim #milyon #dolarlik #şirket

23 Mayıs 2016 Pazartesi

Deluxe fondoten özellikleri

Ben karma , özellikle kışın yanak ve alın bölgem pul pul olan ve yer-yer kızarıklara sahip bir cilt yapısına sahibim.
Yani bir fondotende aradığım özellik öncelikle renk eşitliği sağlaması, ince ama mukemmel kapatıcılıga sahip ve kesinlikle pul pul durmamasıdır. 

Tamamiyle yüzüm sağlıklı ve pürüzsüz durmalı. Maske gibi durmamalı.

Bu hepimizin isteğidir değilmi ;) 

Öncelikle DELUXE fondoteni ele alalım. 

Ambalaja önem verenlerdenseniz; oldukca şık görünüme sahip ve kutuda olan bu fondoten 33 ml dir. Pompalı şişesi sayesinde oldukça hijyen ve kolay kullanım sağlar. 

Yapısına gelince oldukça ince ve bana göre tek katta bile mükemmel bir kapatıcılıga sahip ; özellikle kuru ve karma ciltler için ideal bir likit fondoten. 

Öncesinde kullanacağınız nemlendirici ve iyi bir baz birlikteliğinde yüzünüz hem sağlıklı hem de porselen gibi pürüzsüz görünür ve bu görünümü gün boyu sağlarsınız.

Kullandığımda cildimin bebek gibi ; sanki kendi cildim gibi parlak (yağlı değil) ve sağlıklı göründüğünü hissediyor asla gün boyu bir ağırlık hissetmiyorum. 

Ayrıca LR ürünlerinin Hayvanlar üzerinde test edilmemesi de ; ürünleri kullandığım esnada vicdanen rahat olmamı sağlıyor. 

Üstelik bu özelliklere sahip bir fondotenin iş ortaklarına özel fiyatı 57.10 TL , Katalog fiyatı 79.90 TL'dir. 

İletişim  0507 5514515

16 Mayıs 2016 Pazartesi

Güneş Koruyucu kremler


LR Aloe Vera Güneş Koruyucu Krem Ürünleri konusunda çok zengin bir yelpazeye sahiptir. Bahara girmemiz ile beraber artık yaza hazırlıklar başladı. Özellikle tatil planı yapanlar şimdiden bu tür ürünleri aramaya ve araştırmaya girdiğine eminiz. LR Güneş Koruyucu veBakım ürünleri bu konuda çok etkili ve içeriği ile cildinizi güneşten korurken aynı zamanda cildinizi de içerdiği vitaminler ile besleyerek cildinize canlılık verir. Ayrıca içerdiği güneşe karşı koruma derecesi SPF 20 ile SPF 50 olarak ürünler kullanıma hazırdır.

Güneş Koruyucu Özelliği UVA ve UVB

LR’ın koruyucu kremlerinde UVA ve UVB koruyucuları mevcuttur. Bu şu demek oluyor, sizin göremediğiniz güneşin yer yüzüne yaydığı kızıl ötesi bir ısıdır. İnsan tenine işlemesi ile birlikte ciltte ciddi zararlara da yol açabiliyor. Cilt kanseri dahil bir çok cilt hastalıklarını beraberinde getirebiliyor. Diğer yandan UVA ve UVB koruyucular LR’ın kremlerinde mevcuttur ve bu derinlemesine ışından cildinizi korur. Diğer yandan cildinizin de erken yaşlanmasına sebep olan bu ışınlardan yine bu Güneş Koruyucu Krem ile korunmanız mümkündür.

Çocuklarınıza Koruyucu Krem Şart

Bu tür güneşin zararlı ışınlarından en çok zarar görenler ise hassas ciltleri olan çocuklarımızdır. Güneşe çıkmadan önce çocuklarınızın açıkta kalan kısımlarına LR Aloe Vera Koruyucu Krem sürebilirsiniz ve bu sayede çocuklarınızın cildini de korumuş olursunuz. Havuza girecek olan çocuklarınıza da havuza girmeden önce bu kremi kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Not olarak şunu da eklemek istiyoruz, güneşten korunmak için bir takım yöntemler ile kesinlikle güneşten korunamazsınız, özellikle güneş şemsiyesi, şapka, t-short gibi önlemler kesinlikle yetersizdir. Güneş kremi ile en etkili şekilde korunursunuz.

Güneş Ürünleri ve İçeriği

Aşağıda resim olarak paylaşacağız sizlere içeriği ve koruma derecelerini fakat biz yine de buraya sizlere not olarak belirtelim ürünlerimizin içeriklerini ve özelliklerini.
Güneş Losyonu SPF 30, Güneş Jel Krem SPF 20, Aloe Vera Güneş Sonrası Jel Krem, Güneş Kremi SPF 50, Güneş Spreyi Active SPF 30, Anti-Aging Güneş Kremi SPF 20

Lr güneş kremleri Avustralya standartlarına uygun olarak üretildiğinden piyasadaki güneş koruyucularina göre en düşük SPF li kremi bile daha etkin korumaya sahiptir. LR güneş kremleri boya içermez.

LR ürünleri ve LR üyelik ile ilgili avantajları kaçırmayın. Üye olan kişi LR ürünlerine indirimli sahip oluyor ve %40 kar ile satış yaparak ek gelir elde ediyor. İndirimli ürün alma hakkında bilgi almak için 

İletişim 0507 5514515
İNSTAGRAM LR_İLKNUR TAŞPINAR 




incelem 

14 Mayıs 2016 Cumartesi

Lr nasıl üye olmalıyım

LR ürünlerini aylık kota şartı olmadan indirimli almak veya katalog fiyatından satarak ek gelir elde etmek için şirkete üye olmanız gerekiyor. Üyelik için herhangi bir kayıt ücreti, aylık veya yıllık aidat ödemezsiniz, ancak üyelik aşamasında ilk siparinizi vermeniz gerekir. Şirket bunun için size indirimli geliş fiyatları üzerinden alabileceğiniz 3 farklı fiyatta paket seçeceği sunar: Serbest Seçim, Tanıtım Seti ve İş Geliştirme Seti.

İş Geliştirme Seti – 349 TL
------------------------------------

Bu paket LR’ın en çok satan Aloe Vera ürünlerinden oluşmaktadır. 19 tane tam boy cilt bakım ürününü 539,80 TL yerine 349 TL’ye indirimli alabilirsiniz. Ek olarak 34 tane parfüm numunesini (her biri 2ml) içeren Starbox parfüm testerları kutusu hediye olarak gelir. Sonradan almak isterseniz bu tester kutusu 70 TL’dir. Paketteki ürünler değiştirilemez, ancak istediğiniz ürünü ekleyebilirsiniz. Setteki tüm ürünleri listesi şu şekilde:

- Aloe Vera Acil Durum Spreyi (Aloe Vera Box Set)
- Aloe Vera Box Set)
- Aloe Vera Propolis Krem (Aloe Vera Box Set)
- Aloe Vera MSM Vücut Jeli
- Aloe Vera Temizleme Mendilleri
- Aloe Vera Vücut Losyonu
- Aloe Vera Hassas Cilt Kremi
- Aloe Vera Gündüz Kremi
- Aloe Vera Thermo Lotion
- Aloe Vera Nemlendirici Jel Krem
- Aloe Vera Nemlendirici Maske
- Aloe Vera El Kremi
- Aloe Vera Dudak Koruyucu
- Aloe Vera Yüz Peelingi
- Aloe Vera Şampuan
- Aloe Vera Duş Jeli
- Aloe Vera Saç Kürü Spreyi
- Aloe Vera Krem Sabun
- Aloe Vera Deo Roll-on
- Starbox Parfüm Numuneleri (Hediye)

İş Geliştirme Seti’nde aşağıdaki belgeler standart olarak paket içeriğinde gelir:

- LR Katalog (3 adet)
- LR World – Aylık öne çıkan ve kampanyalı ürünler (5 adet)
- LR Pazarlama Planı
- LR Şirket Tanıtımı
- LR İş Kılavuzu
- İsim Listesi
- Fiyat Listesi
- İş Ortağı Başvuru Formu (6 adet)

Özellikle LR’ı iş olarak yapmak isteyen kişilere bu seti öneriyoruz. Bunun bir kaç sebebi var:

- LR’dan sadece 3-4 ürün alarak bir markanın tüm ürünlerinin kalitesi hakkında fikriniz olamaz. Ne kadar çok ürün denerseniz, o kadar memnuniyetiniz artar. En güzel satış, kendi deneyiminizi anlatarak olur. Elinizde sadece katalogla gittiğinizde ne kadar ciddiye alınırsınız bir de onu düşünün…

- Arkadaşlarınıza LR’ı anlatırken sunum kabiliyetiniz artar. Daha çok ürün, göze daha çok hitap eder. Arkadaşlarınız ürünleri görme, dokunma, koklama, hisseteme şansı bulurlar. Üyelik görüşmenizin olumlu sonuçlanma ihtimali artar.

- Zaten ürünleri indirimli alıyorsunuz. Bunların hepsini kullanmak yerine bir kısmını katalog fiyatından satar, para kazanırsınız. Daha da önemlisi, üye olduktan sonra bu ürünleri elinizden çıkarmak için kendinizi motive edersiniz. 3-4 tane ürün alırsanız satış yapamadığınızda hemen demotive olur bırakırsınız.

- Bu paket size 250 puan kazandırır. Bu rakam en düşük paketin neredeyse 5 katıdır. Siz de arkadaşlarınızı bu paketle üye yapabilirseniz her birinden 250 puan kazanırsınız. Puanlarınız ay sonunda toplanır, şirketten çok yüksek prim alırsınız.

- Özellikle ilk başlarda ürünleri bilmediğiniz için sipariş toplamakta zorlanabilirsiniz. Kimse koklamadan parfüm almak istemez ve birbirinden farklı parfüm numuneleriyle hemen ilk siparişlerinizi toplamaya başlayabilirsiniz.

Üye olduktan sonraki haklarınız tüm paketlerde aynıdır. Bir daha tekrar paket veya ürün alma zorunluluğu yokur. Ancak eğer LR’dan para kazanmayı hedefliyorsanız benim tavsiyem bu paketle üye olmanızdır. Bu paketle başlayanların LR’da çok daha hızlı yükseldikleri ve çok daha iyi para kazandıkları herkes tarafından kabul edilen bir gerçektir. Sadece bu pakete özel olarak peşin fiyatına 3 taksitle ödeme yapmanız da mümkün.

Tanıtım Seti – 200 TL
-----------------------------

Bu pakette LR’ın günlük kullanıma uygun 8 tam boy kişisel bakım ürünü bulunur. Hepsini 300,70 TL yerine 200 TL’ye indirimli alabilirsiniz. Ek olarak 34 tane parfüm numunesini (her biri 2ml) içeren Starbox parfüm testerları kutusu hediye olarak gelir. Sonradan almak isterseniz bu tester kutusu 70 TL’dir. Paketteki ürünler değiştirilemez, ancak istediğiniz ürünü ekleyebilirsiniz. Setteki tüm ürünleri listesi şu şekilde:

- Aloe Vera Acil Durum Spreyi 150ml (Aloe Vera Box Set)
- Aloe Vera Konsantre (Aloe Vera Box Set)
- Aloe Vera Propolis Krem (Aloe Vera Box Set)
- Aloe Vera MSM Vücut Jeli
- Aloe Vera Vücut Losyonu
- Aloe Vera El Kremi
- Aloe Vera Acil Durum Spreyi 500ml
- Microsilver Plus Diş Macunu
- Starbox Parfüm Numuneleri (Hediye)

Tanıtım Seti’nde aşağıdaki belgeler standart olarak paket içeriğinde gelir:

- LR Katalog (3 adet)
- LR World – Aylık öne çıkan ve kampanyalı ürünler (5 adet)
- LR Pazarlama Planı
- LR Şirket Tanıtımı
- LR İş Kılavuzu
- İsim Listesi
- Fiyat Listesi
- İş Ortağı Başvuru Formu (6 adet)

Özellikle LR’ı iş olarak yapmak isteyen kişilere İş Geliştirme Seti’ni öneriyoruz. Ancak bütçeniz İş Geliştirme Seti’ni almaya yetmiyorsa ikinci tercihiniz kesinlikle bu paket olmalı:

- Bu pakette LR ve Aloe Vera kalitesini deneyimleyebileceğiniz Aloe Vera Box Set var. Diğer ürünler de rahatlıkla günlük olarak kullanabileceğiniz ve memnun kaldıktan tavsiye edebileceğiniz ürünler. Ne kadar çok ürün denerseniz, o kadar memnuniyetiniz artar. En güzel satış, kendi deneyiminizi anlatarak olur. Elinizde sadece katalogla gittiğinizde ne kadar ciddiye alınırsınız bir de onu düşünün…

- Bu paket size 80 puan kazandırır.

- Özellikle ilk başlarda ürünleri bilmediğiniz için sipariş toplamakta zorlanabilirsiniz. Kimse koklamadan parfüm almak istemez ve birbirinden farklı parfüm numuneleriyle hemen ilk siparişlerinizi toplamaya başlayabilirsiniz.

Serbest Seçim – En az 85 TL
--------------------------------------

Serbest Seçim, adında da anlaşılacağı üzere aslında bir paket veya set değildir. Üye olmak için katalogdan kendinize en az 120 TL değerinde ürün seçersiniz, bunlar size 85 TL’ye indirimli olarak gelir. Ürün sayısında sınır yoktur. Kaç ürün alırsanız alın, hepsini indirimli fiyattan ödersiniz. Ne kadar ödeyeceğinizi bulmak için katalogdan ürünlerinizi seçip, toplam fiyatı en son hesap makinasıyla 1.4’e böldüğünüzde, ödeyeceğiniz toplam tutarı bulursunuz. Bu tutar en az 85 TL olmalıdır.

Serbest Seçim set ile LR’a üye olduğunuzda aşağıdaki belgeler standart olarak paket içeriğinde gelir:

- LR Katalog (1 adet)
- Fiyat Listesi
- LR Pazarlama Planı
- LR Şirket Tanıtımı
- İş Ortağı Başvuru Formu (2 adet)

Bu paketi LR’ı iş olarak yapmak isteyenlerden ziyade, üye olarak kendine indirimli ürün almak isteyenler tercih eder. Eğer iş olarak yapacaksanız kesinlikle İş Geliştirme Seti veya Tanıtım Seti ile üye olmanızı öneririm.

İletişim 0507 5514515

13 Mayıs 2016 Cuma

LR ürünlerinin Kalitesi

Alman Kalite Standartları

LR tamamen yaşam kalitesini yükseltmeye odaklanmıştır. “ More Quality for your life” sloganı ile her bir hayatı daha kaliteli hale getirmeyi hedeflemiştir. Daha kaliteli bir hayata, sağlık ve güzellik alanımızdaki yüksek kaliteli ürünlerimizi kullanarak ya da LR iş modelinin sağladığı eşi bulunmaz fırsatla, hayatınızı değerli hale getirerek sürdürebilirsiniz. LR’ın kalite standartları ürünlerin üretilmesinden müşteri hizmetlerine kadar her alanda uygulanır. Bu kaliteyi sadece kendi ana merkezimize değil, aynı zamanda birlikte çalıştığımız tedarikçilerimize de uyguluyoruz. Bu konuda hakkında gelen tüm görüşler bizler için büyük önem taşımaktadır.

Ham Maddeler ve Kaynaklar

aloe-blatt
LR yaptığı ARGE çalışmalarının sonucunda, ürünlerinde yenilikçi, doğal ve birinci sınıf ham maddeleri kullanmaya özen gösteriyor. Bu yüzden hammadde konusunda, tecrübe sahibi kaynaklarla birlikte çalışıyoruz. Birinci sınıf kaliteye odaklı olduğumuzdan, kaynaklarımızı da sıkı bir kontrol altında tutuyoruz. Yüksek kaliteli hammaddelerin kullanıldığından emin olmak için, örneğin; her LR ürününün formülünü kabul etmeden önce, ürünün bileşimini kontrol ediyoruz. Tüm tedarik edilen hammaddeleri tek tek özel bir denetleme planından geçiriyoruz- Her grubu ayrı ayrı analiz edip, belgelendiriyoruz.
Ayrıca, yurtdışında yaptığımız ayrı üretimlerin, ulusal ve uluslararası yönetmeliğe uyum çerçevesinde olması bizim için büyük bir önem taşımaktadır. Çocuk işçiliğine, fazla çalışma saatlerine, zorla çalıştırma veya yetersiz iş güvenliği altındaki çalışmalara kesinlikle müsamaha göstermiyoruz. Örneğin Meksika’daki Aloe Vera Barbadensis Miller ürünümüzün distribütörlerinde olduğu gibi, kullanılan hammaddelerin kalite kontrolünün yanında, sosyal koşulların kontrolü de güvenli ve düzenli bir şekilde yapılmaktadır. Bunun yanında devamlı olarak SGS FRESENIUS Enstitüsü ile birlikte Aloe Vera ürünlerimizin içeriğini büyük bir titizlikle tarım veya böcek ilacı gibi maddelerinden her zaman korumaktayız. Böylece tarım alanlarındaki çalışma koşulları incelenmiş olmaktadır. En önemli kalite mührümüz “International Aloe Science Council (IASC)”’deki üyeliğimizdir. IASC özellikle bilim ve araştırmaları göze alarak Aloe Vera enstitülerinin menfaatlerini koruma amacıyla kurulmuş bir ulusal operasyon birliğidir. Bu operasyonun bir parçası olan“ Ahlaki Çalışma İlkeleri” ile IASC kalite standartlarını ve katı kurallarını iki yılda bir denetlenmesini sağlayan bir süreç geliştirmiştir.

İşlem/İmal ve Üretim

Ürünlerimizin büyük bir kısmını Almanya, Ahlen’de üretiyoruz. Özel segmentteki ürünler için yurtdışındaki distribütörlerimizle çalışıyoruz. Örneğin; dekoratif kozmetik ürünlerimizin bir kısmını İtalya’da üretiyoruz.- Dekoratif kozmetikte dünya çapında ün salmış bir ülke. Ancak her hâlükârda, ürünlerimiz “made in Germany” kalite standardında üretiliyor. İtalya bu konudaki eşi bulunmaz kalitesini, formülü, renk uyumu ve her zaman daha da artan tecrübesiyle ortaya koyuyor. Bu alanda aynı zamanda sosyal sorumluluğumuzu gerçekleştiriyoruz. Örneğin pan-Avrupa’nın hayvanlar üzerinde test uygulanma yasağı yasasını getirmeden önce bile bizler, hiçbir kozmetik ürünümüzü hayvanlar üzerinde test ettirmiyorduk.
aloe gel production
ARGE müdürü (R&D) Dr. Andreas Klein, kalite kontrol müdürü, beslenme ve aksesuar ARGE sorumlusu ve IASC yönetimindeki tek Avrupalı kadın olan Sabine Larsen-Vefring, ARGE ve kalite kontrol müdürü olan aynı zamanda da kozmetik ve Nanogold araştırmalarında Microsilver teknolojisini ve Silk serisini geliştiren Dr. Raimund Lierhammer ile eşi benzeri bulunmaz uzman bir ekibe sahibiz. Bu ekip aynı zamanda iç ve dış araştırmacı ve bilim adamlarından oluşan LR ürünlerinin mükemmelleştirilmesinde işini severek yapan ve hedef odaklı bir konsey tarafından da destekleniyor.
İletişim 0507 5514515

LR'da üretimi mi merak ediyorsunuz?

Kalite uzmanlıkla elde edilir

Ürün geliştirme takımındaki LR çalışanlarımız alanlarında tanınmış uzmanlardan oluşmaktadır.
larsen
Sabine Larsen-Vefring, Ürün geliştirme ve takviye besin maddeleri yöneticisi ( ayrıca IASC yönetimindeki tek Avrupalı kadın)
lierhammer
Dr. Raimund Lierhammer, kozmetik ürünü geliştirme yöneticisi, Microsilver ve Nanogold teknolojisini geliştiren kişi.

12 Mayıs 2016 Perşembe

En iyi cilt temizleme cihazı zeitgard1

Zeitgard yüz temizleme fırçası LR’ın bu sene çıkardığı en yenilikçi ürün. Kullanan herkes hayran oluyor.Piyasada başka pek çok temizleme fırçası varken Zeitgard’da fark yaratan şeyler nedir? Çok önemli iki özelliği var:
1. Osilasyon: Osilasyon salınım demek. Standart fırçalar tek bir yöne doğru dönerken, Zeitgard fırçası sağa ve sola salınım yapar. Dakikada 7.000 kez titreyen yuvarlak uçlu fırçanın lifleri cildi tahriş etmeden derinlemesine temizler. Youtube’a Zeitgard yazarak buna ilişkin yapılan karşılaştırma testlerını bulabilirsiniz.
2. Fırça başlığının LR için özel üretilmiş ve yuvarlak uçlu liflerinin içinde anti bakteriyel Microsilver var, yani mikro gümüş taneleri. Zeitgard ayrıca INSTITUT FRESENIUS tarafından ASTM E2180 standartlarına göre test edilmiş (Polimerik ya da hidrofobik materyallere eklenen antimikrobiyal ajanların ne kadar etkili olduğunu gösteren bir test) ve fırçadaki gümüşün antibakteriyel etkisi bu kurum tarafından da kanıtlanmış. Microsilver sayesinde fırça başlıkları 3 aya kadar hijyenik kalır.
Fırça lifleri ve özel olarak geliştirilmiş temizleme ürünleri birbirleriyle yakın bir ağ oluşturur, ciltteki kirleri çözer, içeriğine hapseder ve tamamen ortadan kaldırır. Cilt yenilenir, temizlenmiş, daha parlak ve tamamen ışıltılı bir hal alır. Masaj fonksiyonu sayesinde uyarılır ve düzenli kullanımda gerginleşebilir.
LR ürünleri ile ilgileniyorsanız üye olarak indirimli alabilir veya %40 karlasatışını yaparak ek gelir elde edebilirsiniz. LR ürünleri, LR katalogveya üyelik koşulları hakkında bilgi almak için BİZE ULAŞIN
Tel :0507 5514515

9 Mayıs 2016 Pazartesi

Aloe vera emergency spray Mayıs indirimi

Aloe Vera Emergency Spray 500 ml :
Ürün profili..... % 83 oranında Aloe Vera içerikli serinletici spray.

Faydaları..... Calendula, papatya, civan perçemi, ada çayı, zencefil ve çarkıfelek gibi doğal şifalı bitkilerden oluşan içeriği cildin kendisini yenilemesine yardımcı olur. Hassas ciltler için rahatlatıcı, dinlendirici ve serinlik verici bir etkiye sahiptir. Güneş yanığı veya böcek sokmalarında tahriş olmuş ciltlerde yatıştırıcı ve rahatlatıcı etkisi bulunmaktadır. Cildi anında nemlendirir ve dokunulduğunda hissedilen hassasiyet belirgin şekilde azalır. ( Burkulma , çarpmalar ve sıyrıklarda ) Anti bakteriyeldir. Duş sonrasında bakım losyonu ve kuru saçlarda nemlendirici olarak rahatlıkla kullanılır. Traşa bağlı cilt tahrişlerinde rahatlatıcı ve serinletici etki sağlar.

Etken madde..... Aloe Vera, allantoin, ada çayı, papatya, okaliptüs, zencefil, civan perçemi, çarkıfelek çiçeği, kekik gibi  12 çeşit bitki içerir.

Aklınıza gelebilecek her alanda kullanabileceğiniz bu şahane ürün Mayıs ayına özel indirimde üstelik 500 ml.stoklar tukenmeden bana ulaşın.

İletişim 0507 551 45 15