16 Mayıs 2016 Pazartesi

Güneş Koruyucu kremler


LR Aloe Vera Güneş Koruyucu Krem Ürünleri konusunda çok zengin bir yelpazeye sahiptir. Bahara girmemiz ile beraber artık yaza hazırlıklar başladı. Özellikle tatil planı yapanlar şimdiden bu tür ürünleri aramaya ve araştırmaya girdiğine eminiz. LR Güneş Koruyucu veBakım ürünleri bu konuda çok etkili ve içeriği ile cildinizi güneşten korurken aynı zamanda cildinizi de içerdiği vitaminler ile besleyerek cildinize canlılık verir. Ayrıca içerdiği güneşe karşı koruma derecesi SPF 20 ile SPF 50 olarak ürünler kullanıma hazırdır.

Güneş Koruyucu Özelliği UVA ve UVB

LR’ın koruyucu kremlerinde UVA ve UVB koruyucuları mevcuttur. Bu şu demek oluyor, sizin göremediğiniz güneşin yer yüzüne yaydığı kızıl ötesi bir ısıdır. İnsan tenine işlemesi ile birlikte ciltte ciddi zararlara da yol açabiliyor. Cilt kanseri dahil bir çok cilt hastalıklarını beraberinde getirebiliyor. Diğer yandan UVA ve UVB koruyucular LR’ın kremlerinde mevcuttur ve bu derinlemesine ışından cildinizi korur. Diğer yandan cildinizin de erken yaşlanmasına sebep olan bu ışınlardan yine bu Güneş Koruyucu Krem ile korunmanız mümkündür.

Çocuklarınıza Koruyucu Krem Şart

Bu tür güneşin zararlı ışınlarından en çok zarar görenler ise hassas ciltleri olan çocuklarımızdır. Güneşe çıkmadan önce çocuklarınızın açıkta kalan kısımlarına LR Aloe Vera Koruyucu Krem sürebilirsiniz ve bu sayede çocuklarınızın cildini de korumuş olursunuz. Havuza girecek olan çocuklarınıza da havuza girmeden önce bu kremi kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Not olarak şunu da eklemek istiyoruz, güneşten korunmak için bir takım yöntemler ile kesinlikle güneşten korunamazsınız, özellikle güneş şemsiyesi, şapka, t-short gibi önlemler kesinlikle yetersizdir. Güneş kremi ile en etkili şekilde korunursunuz.

Güneş Ürünleri ve İçeriği

Aşağıda resim olarak paylaşacağız sizlere içeriği ve koruma derecelerini fakat biz yine de buraya sizlere not olarak belirtelim ürünlerimizin içeriklerini ve özelliklerini.
Güneş Losyonu SPF 30, Güneş Jel Krem SPF 20, Aloe Vera Güneş Sonrası Jel Krem, Güneş Kremi SPF 50, Güneş Spreyi Active SPF 30, Anti-Aging Güneş Kremi SPF 20

Lr güneş kremleri Avustralya standartlarına uygun olarak üretildiğinden piyasadaki güneş koruyucularina göre en düşük SPF li kremi bile daha etkin korumaya sahiptir. LR güneş kremleri boya içermez.

LR ürünleri ve LR üyelik ile ilgili avantajları kaçırmayın. Üye olan kişi LR ürünlerine indirimli sahip oluyor ve %40 kar ile satış yaparak ek gelir elde ediyor. İndirimli ürün alma hakkında bilgi almak için 

İletişim 0507 5514515
İNSTAGRAM LR_İLKNUR TAŞPINAR 




incelem 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder