26 Mayıs 2016 Perşembe

Cistus çayı faydaları

Bu aralar hava değişimi malum, o yüzden grip nezle faranjit tekrar gündeme geldi. Bu durumlarda icilebilecek en güzel bitki çayı Lr in cistus çayı. Kesinlikle tavsiyemdir. ✌👍💞😊

LR’ ın yepyeni ürünü Cistus Incanus (Laden) çayı. Cistus Incanus‘un tarihi milattan önce 4. yüzyıla kadar dayanmaktadır. Yakın doğuda, Kuzey Afrika’da ve Avrupa Akdeniz bölgesinde hoş bir içecek olarak kısa zamanda sevilmeye başlanmıştır. Bu içeceğe karşı oluşan güçlü ve hoş kazanım, ortaçağın sonlarına kadar taşınmıştır.

Laden bitkisi içerdiği çok sayıdaki polifenoller sayesinde soğuk algınlığı, nezle vb. üst solunum yolu enfeksiyonlarını önlemede oldukça etkilidir. Ayrıca bağırsak hareketlerinin düzenlenmesinde etkilidir. Kış yaklaşırken özellikle sık hasta olanların içmelerini tavsiye ederim.

Bu bitkiden nasıl yararlanıyoruz?
Sadece ayıklanmış yapraklar işlem görmektedir. Sürekli yapılan kalite kontrollerinde ve işlem süresince yüksek hijyene ve kaliteye büyük bir özen gösterilmektedir.

Ürünümüzde hangi hammaddeyi kullanmaktayız?
Cistus Incanus ssp. Tauricus’i hammadde olarak kullanmaktayız. Bu bitki tarlada değil, doğada kendiliğinden yetişen bir bitkidir.

Cistus Incanus nasıl bir üründür?
Cistus Incanus gıda takviyesidir, ilaç değildir. Gıda takviyelerinin asıl görevi, vücudun günlük beslenmeden yeteri miktarda alamadığı maddeleri sağlamaktır. Gıda takviyesinin görevi vücuttaki belirli metabolik işlemleri sağlamak veya etkilemek değildir. Bu ilaçların görevidir. Bu yüzden gıda takviyelerinin herhangi bir hastalığın iyileştirilmesinde etkisi olmadığına dikkat çekilmelidir.

Cistus Incanus’u özel yapan nedir?
Cistus Incanus polifenol bakımından zengin ve yenilebilir bir bitkidir. Polifenoller antioksidan olarak kullanımıyla bilinirler.

LR’ın bu yeni ürünü tekli ve iki paketlerde satılıyor. LR’a üye olarak Cistus Incanus çayını indirimli olarak alabilirsiniz

İletişim Dm & Watsap 507 5514515
#bitkisel #aloavera #kadınlarkulübü #bakimlikadin #bakim #grip #nezle #bağışıklık #enerjik #lrilknur #saglikliyasam #lrüyelik #bitkicayim #caykeyfi #sogukalginligi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder