30 Nisan 2016 Cumartesi

Lr Mayis 2016 kataloğu

http://www.emagcloud.com/lr/TR_tr_LRW052016/pubData/mobile/index.htm#/1/http://www.emagcloud.com/lr/TR_tr_LRW052016/pubData/mobile/index.htm#/1/

Mayıs ayı katalogumuz linktedir inceleyebilirsiniz. Üyelik avantajı ile ürünlere %40 indirimli sahip olmak isterseniz bana ulaşın detaylari konuşalım.
0507 5514515

22 Nisan 2016 Cuma

Neden mi LR?

NEDEN Mİ LR ?
LR Kozmetik Farkı

LR HEALTH AND BEAUTY 30 yıllık alman fırmasıdır. Dünyada 33 ülkede faalıyettedır. Alman kalıtesı bıle baslı basına dünyada bır güven unsuru olmasına rağmen, fırmamızın cok onemlı onay ve sertıfıkaları da mevcuttur. Yeni doğmuş bebekten, (kadın, erkek farketmeksizin) 100 yaşında insana kadar ürünlerimiz mevcut olduğu için ,çok geniş müşteri kitlesine sahibiz.
Ürünler; parfüm, kozmetik, kişisel bakım ürünleri ve sağlık ürünleridir.
Bizler bu ürünlerin hem satışını yapıyoruz, hem kendımız de kullanıyoruz. Sizde ister satıp kazanç sağlarsınız, ıster kendınız kullanırsınız, ıster network ağınızı kurarak çok yüksek kazançlara çıkarsınız,ister hepsını bırden yaparsınız. Bunların nasıl yapılacağı ile bilgi ve eğitimler bizim tarafımızdan ve firma tarafından verilmektedir.
Onay ve sertıfıkalarımız:
1- Fresenıus Instıtut den sertıfıkası olan tek network fırmasıyız. Fresenıus, tum sağlık calısanları tanır. Fresenıus ıle calısırlar. Dünyada tek yapay kan ureten fırmadır. Dunyadakı serumları kontrol eden tek yetkılı fırmadır. Fresenıus bızım sağlık grubu urunlerımızı ,tarladan ıtıbaren kontrol eder her aşamada ve son urun olduktan sonrada testlere tabıı tutar ve onayını verır. Bu sertıfıka bızım ıcın cok onemlıdır
2- Dermatest onayı; dermatest urunlerın cılde uyumluluğunu kontrol eden fırmadır
3- Dünya aloe vera birliği; dünyanın en buyuk aloe vera uretıcısıyız ve bızım aloe veramızın kalıtesıne , zehırlı maddelerın ıcınde bulunmamasına onay veren bırlıktır.
4- T.C.Sağlık Bakanlığı ; sağlık bakanlığımız , urunlerımız ılac olmadığı halde urunlerımıze onayını vermıstır. Ürunlerımızın ustunde sağlık bakanlığı etıketımız mevcuttur.
LR hayvanlar üstünde deney yapmaz. Almanya LR da calısan gönüllülerden oluşan bır ekıp, urunlerımızı dener.
Ürünlerimizin kalıtesı üst sevıyede olup, kendı dallarında dünyaca unlu pekcok markayla yarış ıcındedır. Hatta bazı urunlerımızden daha ıyısı yoktur.
Şımdı bıraz urunlerden bahsedeyım grub olarak;
Kozmetık Ürunlerı: Dünya Kozmetik Birliği (vke) ne üye tek network fırmasıyız. Makyaj urunlerımız , chanel dıor ıle aynı bantta , İtalya’daki Chanel’ın fabrıkasında uretılır. Kalıtemız esıttır.
Deluxe serısı makyaj urunlerımız porselen makyajdır.
Colours serımız günlük makyajdır. Makyaj urunlerımız mınerallıdır. Bakım yapar. UVA fıltresıne sahıptır. Makyaj yaparken aynı zamanda cıldınıze bakım yapmış olursunuz. İclerınde eser (az) mıktarda kımyasal vardır. Kımyasal kullanılmadan hıc bır kozmetık urunu uretılemez ancak LR bu konuda cok hassastır. En az mıktarlarda kımyasal kullanır bu yüzden
Parfumlerımız; Dünyaca unlu starlar fırmamızdan parfüm urettırmektedırler. Bu kısıler bızım reklam yuzumuz degıldır. Bızım iş ortağımızdır. Benim gibi… Ve eğer girerseniz sizin gibi… Bu kişilerin isimleri de başka bır güven unsurudur fırmamıza karsı. Hıc bırı ısımlerını tehlikeye atmaz.
Bruce Willis( arstıst), Emma Willis( Bruce Willis eşi) , Karolina Kurkova (Vıctorias Secret top model ) Ralf Moeller (artıst), Heidi Klum (oyuncu,tasarımcı, model) ,Marcus Schenkenberg ( alman top model erkek) gıbı
Kokularımız dünya koku derneği onaylıdır. Sağlık Bakanlığı onayımız vardır kutuların ustunde. Dünyada bır tek bızım parfumlerımızde gun-ay-yıl seklınde son kullanma tarıhı yazar. Buyuk parfumlerılerden aldığınız parfumlerın raflarda ne kadar durduğunu bılemezsınız …
İcerıklerınde sentetık madde yoktur. Bu yüzden alerjı ve astım hastaları tıkanmadan rahatlıkla kullanabılır parfumlerımızı.Yüzde 30 yağ içeriği ile kalıcı parfumlerdır. Parfumlerımızın esansları , buyuk parfumor sırkerlerın esanslarının uretıldıgı fabrıkada uretılmekte olduğu ıcın, unlu parfumlerın kokularına cok benzetenler olur.
Dünyada bır tek bızım parfumlerımız, sağlık açısından dırek tene sıkılabılır.
Kişisel bakım urunlerı ve sağlık grubu: Bu grubdakı tum urunlerı sağlıklı insanların , sağlığını koruması ıcın kullanması gereklıdır. Ancak sağlık sorunu olan ınsanların önemle kullanması tavsıye edılır. Aklınıza gelebilecek her sağlık sorunuyla ılgılı , yan destek urunlerımız mevcuttur. Örnek, sivilce, böcek sokması, nasır, kellik, şeker hastası, mide ülseri, eklem sıvısı azlığı, bağırsak sorunları, yanık, kesik …..vs
Şeker hastası kanındakı ınsulın sevıyesını dengede koruyabılır, nasırlarınız tedavı edılır, diş ağrınızda diş macununuz ağrınıza etki eder ,yanık oluştuğunda kısa surede yanığı etkısız hale getıren urunler….vb.
Botoks urunlerımız, gunes kremlerımız , şampuan diş macunları, sabun…… ve daha pek cok ürün
600 çeşit urunumuz mevcut.
KAZANÇ durumunuza gelince; ürünleri % 40 indirimli alacaksınız. Kendinize kullanmak isteseniz dahi, % 40 tasarruf sağlamış olacaksınız. Ve iş olarak yapmak istediğinizde, kar oranınıza 7 çeşit prim ilave edilecek cironuz arttıkça. Hele ki büyümeyi hedeflerseniz , kazanacaklarınız size hayal gibi gelebilir ancak gelmesin. hiç bir tutar hayal değil bu derece kaliteli firma, kaliteli ürünler ve kaliteli bir sponsorla… ayda 500 tl ,5 bın tl , 10 bın tl ne kazanmak istiyorsanız , benim ekibimde ve benim firmamla bu mümkün. Tabii kazançları elde ederken kazanacağınız hediyelerden de bahsetmeliyim; seıko saat (500 tl degerınde) , akıllı samsung cep telefonu, samsung tablet, opel corsa , Mercedes marka arabalar, yurtdışı geziler, kamplar …vs
Firmamdaki tüm eğitim,seminer, kamplar hediyeler, tatiller ücretsizdir. sipariş verme zorunluluğu yoktur. Üyelik ücreti yoktur.
1 yıl sıparıs vermedıgınızde sistemden düşersiniz.
Tüm bu anlattıklarımın ışığı altında , doktor,eczane, hemşire,güzellik salonları, kuaförler,okullar, oteller, spor salonları….vb pek cok kişi ve kuruluş bızımle çalışmaya başlamıştır. Eğer sizde size sunduğum bu iş fırsatını değerlendirmek veya sadece kendiniz kullanmak isterseniz, ekibimde size her türlü desteği ve bilgiyi sağlayacağım. Siz ne yapmak istiyorsanız, ona göre ilerleyeceğiz. kazanmak istiyorsanız, size yol göstereceğim, sadece ürün kullanmak istiyorsanız ürün bilgilerini sunacağım.
Yorumunuz, düşünceleriniz veya sorularınız varsa alabılırım.

İletişim 0507 5514515
Mail adresim ilknurtaspinar@hotmail.com.tr

20 Nisan 2016 Çarşamba

VARISLERE BİTKİSEL ÇÖZÜM







Varisler için Acil Durum Spreyi, MSM Vücut Jeli ve Sivera Isırganlı içeceğimizi öneriyoruz. İşte LR ürünleri ile gelen müşteri memnuniyeti

LR ürünleri ile ilgileniyorsanız üye olarak indirimli alabilir veya %40 karla satışını yaparak ek gelir elde edebilirsiniz. LR ürünleri, LR katalog veya üyelik koşulları hakkında bilgi almak için BİZE ULAŞIN
Telefon : 0507 5514515
Mail adresi : ilknurtaspinar@hotmail.com.tr 
instagram sayfam :lr_ilknur 
Katalog için 👉http://www.emagcloud.com/lr/TR_tr_CollBeauty012016/pubData/mobile/index.htm

19 Nisan 2016 Salı

Kellige Sonnn

Saç çıkma süreci kabaca üç aşamaya ayrılır: çıkma aşaması (anajen aşama), gelişme aşaması (katajen aşaması) ve dinlenme aşaması (telojen aşaması).Genetik kaynaklı saç dökülmesinin arkasındaki temel sorun yeni saç çıkma aşamasının gitgide kısalmasıdır.

Neden bu kadar çok sayıda erkek saçlarını kaybediyor ve buna karşı neler yapılabilir?

Erkeklerdeki saç dökülmesi birçok vakada genetik kaynaklıdır ve bundan muzdarip olan erkeklerin sayısı bir hayli fazladır. Saç dökülmesinin sorumlusu çeşitli faktörler olabilir. Ana nedenlerden biri dihidrotestosteron hormonu olup, bu hormon dolaylı olarak saç köklerinin gerilemesine neden olur. Saç derisindeki kan dolaşımının yeterli olmaması da saç köklerinin yeterince beslenememesine ve bu da saçların gitgide incelerek artık neredeyse hiç büyüyemeyecek duruma gelmesine neden olabilir. Saç dökülmesindeki artışlarda sıkça karşılaştığımız bir diğer neden de saçın saç derisine iyi tutunamamasıdır. Saç köklerinin yapısındaki bozukluk nedeniyle saç, saç köküne tutunamaz ve kolayca dökülür. Bu sorun bir hayli yaygındır. Eninde sonunda bütün erkeklerin büyük bir kısmı genetik kaynaklı saç dökülmesiyle mücadele etmek zorunda kalır.

L-Recapin (eski adıyla LR Classics Concept) nedir?

L-Recapin LR tarafından özel bir bakım gerektiren erkek saçı için özel olarak geliştirilmiş olup, saç köklerinin gerilemesine engel olan, saç köklerinin büyüme aşamasını besleyici maddelerle uzatan ve çıkan saçın saç köküne tutunmasını sağlayan özel bir bio kompleks yardımıyla etki eder. Böylelikle L-Recapin sizlere erkenden görülen genetik kaynaklı saç dökülmeleriyle mücadele etmenizde yardımcı olur.

Hangi L-Recapin ürünleri vardır?

L-Recapin Şampuan ve Tonik vardır. İki ürün de birbiriyle uyumludur ve birlikte kombine edildiklerinde amaca yönelik olarak optimum sonuç sağlarlar. L-Recapin Şampuan saç ve saç derisine bakım yaparak bunları temizler ve tonik uygulamasına hazırlar.

L-Recapin saç dökülmesinin nedenlerine karşı nasıl etki eder?

L-Recapin zeytin ağacı yapraklarından elde edilen oleanol yağı, turunçgillerden elde edilen bir flavonoit olan Apigenin ve Biotinyl-GHK’den (özellikle vitamin takviyesi yapılmış protein) oluşan özel bir etken madde kompleksinin yardımıyla etki eder. Bu kombinasyon sayesinde genetik kaynaklı saç dökülmesiyle mücadele edilebilir.

L-Recapin’in etkisi bir araştırmayla test edildi mi?

Evet. DermaTronnier GmbH şirketi tarafından 4 ay süreyle 20 denek üzerinde bir araştırma yapılmıştır. Deneklerin %76’sı ürünün etkisini ve saç hacminde iyileşme sağladığını onaylamış, %72’si ise ayrıca ürünün kan dolaşımını artırıcı bir etki yaptığını da belirtmiştir. Araştırma raporundaki bir bölümde şöyle denmektedir: “Son olarak tespit edilebilir ki, 20 erkek denekte 4 ay süreyle saç sayısındaki artış (saç yoğunluğu) ve anajen aşamadaki saçlarda artış ile kendisini gösteren olumlu bir seyir sağlanabilmiştir. Aynı zamanda telojen aşamada bulunan saçların oranında da azalma görülmüştür.”

L-Recapin Şampuan ne işe yarıyor?

Şampuanın dermatolojik olarak test edilmiş etken madde kombinasyonu yumuşak bir şekilde temizlik sağlayarak saçları güçlendirmektedir. Böylece saçlar ve saç derisi L-Recapin Tonik uygulamasına en iyi şekilde hazırlanmış olmaktadır.

L-Recapin Tonik ne işe yarıyor?

Tonik size mevcut saç ve saç yoğunluğunuzu korumanızda yardımcı olabilir! L-Recapin toniğin özel bio kompleksi saçların tutunmasına katkıda bulunabilir, saç derisinin beslenmesi ve kan dolaşımını canlandırabilir ve saçların daha uzun süre büyüme aşamasında kalmasına katkı sağlayabilir. Düzenli olarak ve L-Recapin şampuan ile birlikte kullanıldığında bu tonik sayesinde optimal sonuçları elde edersiniz! Bu ürün saçınıza güç ve parlaklık katar ve bakımlı ve canlı bir görünüm kazandırır!

L-Recapin’ı kadınlar da kullanabilir mi?

Saç dökülmesi sorunu yaşayan kadınlar da L-Recapin’i kullanabilir.

LR ürünleri ile ilgileniyorsanız üye olarak indirimli alabilir veya %40 karla satışını yaparak ek gelir elde edebilirsiniz. LR ürünleri, LR katalog veya üyelik koşulları hakkında bilgi almak için BİZE ULAŞIN

Cep Telefonu 0507 551 4515
Mail adresim :  ilknurtaspinar@hotmail.com.tr 
İnstagram sayfam : lr_ilknur 

Kullanici fotoğrafları 










18 Nisan 2016 Pazartesi

Aloe vera bebek bakım ürünleri

Aloe Veranın faydalarını artık duymayan kalmamıştır zaten… Günümüzde cilt hastalıklarının yanı sıra kolesterolden şekere, sindirim sistemi rahatsızlıklarına kadar birçok alanda tedavi edici özelliğinden yararlanılıyor.

LR Firması da Aloe Veranın cildi yatıştırıcı ve tedavi edici bu özelliğini bebek ürünlerinde de kullanmış ve ortaya bebek bakımında gerekli olan başlıca ürünlerden oluşan bir seri çıkmış.

Aloe Vera Baby yumuşak bir bakım için hassas bebek cildine özel olarak geliştirilmiş, yüksek oranda Aloe Vera içeriği ve organik Aynısefa ekstresi ile hassas bileşenleri ile bebeklerin cildini yenileyip koruyan bir seri.

Serinin Mavi ve Pembe olarak 2 alt grubu var.

%30Aloe Vera içeren Mavi seri

Baştan aşağıya hassas bebek temizliği…

Bebeğinizin gündelik temizliğinde gerekli olacak ürünlerden oluşuyor. Paraben ve mineral yağlar içermiyor olması ve organik Aynısefa ve Aloe Vera içeriği ürünleri piyasadaki benzerlerinden ayıran başlıca özellikler.

Mavi Setin içeriğinde 3 ana temizleme ürünü var.

*Aloe Vera Baby Yıkama Kremi

*Aloe Vera Baby Köpük Banyosu

*Aloe Vera Baby Şampuan





%40 Aloe Vera içeren Pembe Seri

Hassas cilde yumuşak bakım…

Pembe seride bulunan ürünler bebek bakımının yanı sıra yumuşak yapısı ve yatıştırıcı özelliği nedeni ile hassas cilde sahip olan yetişkinler tarafından da tercih ediliyor.

Set bebek ürünlerinin dışında bir de anne adaylarının hamilelik süresince kullanabilecekleri kuru ciltlere yoğun nem sağlayan, Cildin elastikiyetini ve yumuşaklığını destekleyen Aloe Vera Mum Masaj Balsamı içeriyor. Bu balsamı doğum sonrası bebek masajında da gönül rahatlığı ile kullana bilirsiniz.

Pembe seri 4 bakım ürününden oluşuyor;

Aloe Vera Baby Pişik Kremi

Aloe Vera Baby Bakım Losyonu

Aloe Vera Baby Yüz Kremi

Aloe Vera Mum Masaj Balsamı

İletişim Bilgileri  0507 5514515

13 Nisan 2016 Çarşamba

Gül hastalığı rose hastalığı

Gül hastalığı olup ta ilaçla veya başka kremlerle çözüm bulamamis dostlarım henüz LR ürünleri ile tanismamis demektir. Fotoğraftaki bayan lr ürünleri ile sonuç almış kişidir. En az 5 _6 ay duzenli ve sabırlı kullanım gereklidir. Detaylar için bana
0507 5514515 den ulaşabilirsiniz.
İnstagram hesabim @LR_İLKNUR

Aloe vera balli jel içecek

LR'ın ilk Aloe Vera ürünü ve tüm zamanların en başarılı ürünüdür. Aloe vera Jel içecek Ballı saf hali

ile bir gelenektir.

%90 saf Aloe Vera yaprak jeli% değerinde çiçek balıPeder Romano Zago'nun orjinal reçetesine dayanarakÖzellikle koruyarak üretim işlemi

Aloe Vera Jel İçecek Ballı- Geleneksel Sağlık


Alo vera hariç , geleneği asırlara dayanan ve etkileri bilinerek başarılı olan hiç bir doğal ürün dünya çapında tanınmamaktadır. Meksika'daki Aztekler, eski Mısır'daki firavunlar ve Şarlman seyahatlerinde ve seferlerinde kullanmışlardır. Hepsi Aloe Vera'nın sağlığa destekleyici özelliğini biliyor ve değer veriyorlardı.

İlk olarak Aloe Vera Jel içeceğinin geliştirilmesi için LR Brezilya'lı Fransisken keşişi rahip Romano Zago'nun tekrar keşfettiği ve kaleme aldığı orjinal geleneksel tarifi kullanmıştır.Bu yazısında aloe vera jel ile çicek balı karışımın özellikle çok değerli olduğunu yazmaktadır.LR bu tarifi en yeni bilimsel bulgular dahilinde geliştirilmiş ve eşsiz bir sonuç lan Aloe Vera Ballı içeceği elde etmiştir.


Aloe Vera Ballı İçeceğin Etkileri



Aloe Vera Ballı Jel İçecek; Yoğun iş temposunun enerji veren içeceği.Bağışıklık

sistemini güçlendirir ve hücre yenilenmesini hızlandırır.Toksinlerin vücuttan

atılmasını sağlar.Reflü,mide ağrısı,ülser gibi tüm mide rahatsızlıklarında

takviye olarak çok etkilidir.Hemoroid tedavisinde etkili sonuçları

vardır.Vücuttaki mikrobik olayların tedavisinde yardımcıdır.Tokluk hissi ve

enerji verdiğinden diyet esnasında kullanılır.Şekersizdir.Aloinsizdir*

*Aloin;Aloe Vera

kabuğunun altında bir tabaka halinde bulunur.Şiddetli müshil etkisi yapan bir

madde olduğundan yüksek konsantrasyonlarda kullanılması halinde ishal

belirtileri gösterebilir.

İçecekler sabah-akşam

yemeklerden yarım sat önce,aç karına 3 kapak (30ml.) yani yarım çay bardağı

kadar içilir.Su veya meyve suyuna ilave edilebilir.Herhangi bir rahatsızlığa

destek olarak kullanılıyorsa günde 3 kez içmek etkisini arttırır.

İçecekleri hamile,emziren bayanlar,organ nakli olmuş

kişiler ve daha önce kanser tedavisi görmüş kişiler kesinlikle

kullanmamalı.Çocuklarda 10 yaş altı tavsiye edilmez.


I. LR Aloe Vera Jel İçecek hakkında genel sorular

1. Aloe Vera Jel İçecek gün içinde ne zaman kullanılmalıdır?

LR Aloe Vera Jel İçecek mümkün olduğunca öğünlerden önce alınmalıdır.

2. LR Aloe Vera Jel İçecek son kullanım tarihi geçtikten sonra ne kadar süreyle

hala kullanılabilir?

LR, Aloe Vera Jel İçecek ürününün son kullanım tarihine kadar üstün kaliteye sahip olmaya

devam edeceğinin garantisini verir. Bu son kullanma tarihi geçtikten sonra da ürün bir süre

daha alışıldığı gibi kullanılabilir. Fakat ürünün tüketimi son kullanım tarihi geçtikten sonra

kullanıcının sorumluluğundadır ve üretici son kullanma tarihine ilişkin faktörler için artık

garanti vermez.

3. Soğuk mevsimlerde Aloe Vera Jel İçecek ürününün donması ve böylelikle de

kalitesinin bozulması tehlikesi var mıdır?

Ürünün donmasının ürünün kalitesi ve içeriğindeki hassas maddeler üzerinde olumsuz etkisi

yoktur. Gene de jelin kıvamının bozulması mümkündür. %9 oranında bal içeren Aloe Vera

Jel İçecek Ballı donma noktasına geldiğinde bu içeriğinden doğan şeker nedeniyle

değişikliğe uğrar. Böylece sıradan bir suya göre soğuğa daha fazla dayanıklıdır. Ancak

belirgin eksi derecelerde Aloe Vera Jel İçecek Ballı donar ve aşırı donmalarda patlayabilir.

4. LR Aloe Vera Jel İçecek bir ömür boyu içilebilir mi?

Evet, LR Aloe Vera Jel İçecek ürününü bir ömür boyu içebilmeniz mümkündür. Sağlık

durumu normal olan insanların kullanımında hiçbir kısıtlama yoktur.

II. Aloe Vera bitkisi hakkında sorular

1. Evimde Aloe Vera bitkisini kesip biçerek jelini olduğu gibi içebilir miyim?

İşlenmemiş halde Aloe Vera bitkisinin yaprağından çıkan jeli tüketmemenizi tavsiye ederiz.

Yaprağın kabuğunun,içteki jelden temiz bir şekilde ayrılması gerekmektedir. Kabuğun altında

bir tabaka halinde Aloin bulunmakta olup bunun tüketilmeden önce temiz bir şekilde

çıkartılması zorunludur. Bu ise bir uzman gözetimi ve yönlendirmesi altında yapılmalıdır.

LR’nin bütün Aloe Vera Jel İçecek ürünleri bu nedenle düzenli olarak özenli bir Aloin

testinden geçirilirler.

Öte yandan saf haliyle Aloe Vera acı bir tada sahiptir. Fakat eski bir Aztek tarifine uyularak

jele bal karıştırılmasının tek nedeni bu değildir. Her halükarda LR’nin Aloe Vera Jel İçecek

ürününü tüketmeniz en iyisidir.

2. Aloin’in etkileri nelerdir?

Aloin şiddetli müshil etkisi yapan bir madde olup, yüksek konsantrasyonlarda kullanılması

durumunda ishal belirtileri görülebilir. III. LR Aloe Vera Jel İçecek ürününün kalitesi hakkında sorular

1. LR, Aloe Vera ürünlerinin üretiminde neden yalnızca Aloe Vera Barbadensis

Miller kullanıyor? Bunu diğer türlerden ayıran şey nedir?

200’ün üzerinde Aloe Vera çeşidi içerisinde Barbadensis Miller gıda maddesi olarak

kullanılabilen tek çeşittir. LR bu nedenle Aloe Vera ürünlerinde yalnızca Aloe Vera

Barbadensis Miller kullanır. Sıkça bahsi geçen Aloe arborescens fazla miktarda Aloin içerir

ve bu nedenle de tüketilmeye uygun değildir. Aloin yüksek derecede müshil etkisine sahiptir.

Ayrıca bu bitkinin jeli koyu esmerdir, çok yapışkandır ve bu nedenle de LR’nin kalite

beklentilerini karşılayabilecek içmelik bir jel için uygun değildir.

2. Süreç içi kontroller nelerdir ve LR Aloe Vera Jel İçecek ürününün üretimi

sırasında bunlar ne gibi bir rol oynar?

Süreç içi kontroller bütün bir üretim sürecini adım adım kontrol edebilmeye yarayan önemli

ve kapsamlı bir uygulamadır. Örneğin Aloe Vera Jel İçecek Ballı ürünümüzün üretimi

sırasında her üretim adımının ardından numuneler alınır. Baldan başlayıp C vitaminine kadar

üretim süreci sırasında her katkı maddesinin eklenmesinin ardından numuneler incelenir.

Böylelikle LR Aloe Vera Jel İçecek ürünlerinin mümkün olan en yüksek kalitesi garanti edilir.

3. Ahlen’daki LR Kalite Kontrol Laboratuarı jellerin yüksek kalitesini

yakalayabilmek için gerekli olan bütün ölçüm yöntemlerini uygulayabiliyor mu?

Bu laboratuar diğerlerinden ne ölçüde farklıdır?

Avrupa’nın en büyük Aloe Vera ithalatçısı olarak LR bu bitkinin analizinde de uzmanlaşmış

olup, Ahlen’daki bu kalite kontrol laboratuarında hemen hemen bütün incelemeler

yapılabilmektedir. Yalnızca NMR spektroskopisi ve Aloin analitiği özel bir laboratuarda

gerçekleştirilmektedir. Gene de Almanya’nın belki de başka hiçbir laboratuarında LR

bünyesinde olduğu kadar sık Aloe Vera incelenmemektedir. LR uzun yıllara dayanan

deneyimleri ve aldığı sayısız numunelerle Aloe Vera analitiği alanında tüm dünyada önde

gelen laboratuarlardandır.

4. LR’nin Aloe Vera Jel İçecek ürünü için kullandığı Aloe Vera bitkileri bio

koşullar altında mı yetiştirilmektedir?

Meksika’daki Aloe Vera bitkisi üretimi resmi olarak bio sertifikasına sahip değildir. Fakat bu

bitkinin yetiştirilme koşulları genel geçer bio işaretinin kullanılmasına izin verilen tipik

koşulları yerine getirmektedir. Aloe bitkisi Meksika’nın yüksek bölgelerindeki özel iklim

koşullarına ihtiyaç duyar ve sadece jel üretiminde ortaya çıkan yaprak kabuklarının

oluşturduğu gübreyle beslenir. Başka gübre veya pestisit kullanılmaz. Bu, SGS INSTITUT

FRESENIUS GmbH şirketinin de analizleriyle düzenli olarak kontrol edilir.

Cilt temizliğinde en iyi cihaz ZEİTGARD 1

Bugün size zeitgard1 i anlatmak istiyorum. Ben bu cihazı alalı daha 1 ay olmadı ama etkilerini 2.günden itibaren görmeye başladım. Beni gören herkes cildimdeki farklılıkları farkediyor ve ne kullanıyorsun diye soruyorlar ☺Cihaz şarjlı ve temizleme süresi 1 dakika,  1 dakika dolunca kendisi duruyor. İsterseniz devam edebilirsiniz ben 2 kere filan devam ediyorum☺ siyah nokta sivilce gozenek kırışıklık sarkma hicbirsey kalmıyor yuzunuzde.Başlık o kadar yumuşak ki yuzunuzde döndüğünü bile hissetmiyorsunuz. Yüzünüzü tahriş etmiyor. en sonyüzünüzü  boynunuzu  yikayip cikiyorsunuz ya yüzünüze nur inmiş gibi parliyorsunuz miss miss 👌👌👌

Zeitgard yüz temizleme fırçası LR 'in çıkardığı en yenilikci ürün. Kullanan herkes hayran oluyor. Piyasa da başka pek çok temizleme fırçası varken zeitgard da fark yaratan şeyler nedir? Çok  önemli iki özelliği var :
1.Osilasyon :Osilasyon salinim demek. Standart fircalar tek bir yöne doğru dönerken,  Zeitgard fırçası sağa sola salinim yapar. Dakika da 7000 kez titreyen yuvarlak uçlu fircanin lifleri cildi tahriş etmeden derinlemesine temizler.
2.Fırça başlığının LR için özel üretilmiş ve yuvarlak uçlu liflerinin içinde antibakteriyel  Microsilver var, yani mikro gümüş taneleri. Zeitgard ayrıca INSTITUT FRESENIUS tarafından ASTM E2180 standartlarına göre test edilmiş ve fircadaki gümüşün antibakteriyel etkisi bu kurum tarafından da kanıtlanmıştır. Microsilver sayesinde fırça başlıkları 3 aya kadar hijyenik kalır.
Fırça lifleri ve özel olarak geliştirilmiş temizleme ürünleri birbirleriyle yakın bir ağ oluşturur, ciltteki kirli çözer, içeriğine hapseder ve tamamen ortadan kaldırır. Cilt yenilenir,  temizlenmiş, daha parlak ve tamamen ışıltılı bir hal alır. Masaj fonksiyonu sayesinde uyarilir ve düzenli kullanımda gerginlesebilir.

LR ürünleri ile ilgileniyorsanız üye olarak indirimli alabilir %40 karla satışını yaparak ek gelir elde edebilirsiniz.LR ürünleri üyelik ve üyelik kulları hakkında bilgi almak için  BANA ULAŞIN
ÜYELİK ÜCRETİ VE AYLIK KOTA YOK!
İLETİŞİM 0507 5514515
MAİL ADRESİM : ilknurtaspinar@hotmail.com.tr

12 Nisan 2016 Salı

LR MAKYAJ ÜRÜNLERİ

Makyaj LR 'da uzun yıllara dayanan bir gelenege sahiptir. Uzun yıllara dayanan bu deneyim üretim konusunda en güncel bilgiye birleşince LR tarihinin iyi dekoratif  kozmetik ürünleri ortaya çıkıyor. Eşsiz formülleri ve yenilikçi ürünleri içeren LR Colours ve LR Deluxe ürün serileri. LR bu alandaki formüllerini, dekoratif kozmetik alanında pazar lideri olan italya 'da faaliyet gösteren tedarikcilerden temin etmektedir.
# Suya dayanakli belirleyici rimel
# Mineralli ikili göz farı
# E vitaminli rujlari
# Aydınlatıcı astarlar
#Oje temizleyici kutu
#Her tipe uygun mükemmel renkler
#Mineral kalitesi
# Paraben ve mineral yağları icermeyen yumuşak tekstur.

İletişim 0507 5514515
Mail: ilknurtaspinar@hotmail.com.tr
İnstagram : LR_İLKNUR

11 Nisan 2016 Pazartesi

Bembeyaz Dişler

Microsilver dış macunu; Ağız ve boğazdaki zararlı mikroorganizmaları yok eder, oluşumunu engeller. Ağız Kokusunu önler. Diş çürüğü ve dış taşı oluşumunu önler. Günde 2 kere kullanarak tüm gün ağız ve bogazinizi bakteri ve mikroplardan koruyabilirsiniz. Microsilver plus  ürünlerin içeriği 3 temel etken madde içerir. Saf gümüş _çinko bileşikleri ve dekspantenol....
Gümüş nedir ve etkileri nelerdir?
Gümüş  alerji yapmayan, paslanmayan ve oksijen ile bozulmayan beyaz,  yumuşak ve toksik olmayan bir metaldir.Enfeksiyonlara karşı önleyici ve mikroorganizmalar içinde geniş bir alanda en etkili antibiyotik madde olarak kendini göstermektedir. Tibben  650 den fazla çeşit mikroorganizmayi yok ettiği kanıtlanmıştır. Çok küçük miktarlarda bakteriler karşı toksik olan gümüş insan hücresi karşı toksik değildir. Bakterilerin antibiyotiklere direndigi gibi gümüş e direnmesi mümkün değildir. Microsilver plus dis macunu periodontitisi önleyerek dış etini korur.

İletişim 0507 551 4515
İnstagram :LR_İLKNUR
Mail adresi :ilknurtaspinar@hotmail.com.tr 


Saç kıran musteri memnuniyeti

Saç kıran çözümü yok diyenlere inanmayin bizde musteri memnuniyeti bitmez tukenmez ☺ sizinde saç kıran sorununuz varsa detaylari görüşelim
İletişim Bilgileri 507 5514515
İnstagram LR_İLKNUR

6 Nisan 2016 Çarşamba

Doğum ve Güneş Lekelerine Elveda ☺



Doğum ve Güneş Lekelerine LR ürünleri ile veda edin,Aloe vera emergency spray ile cildi tonikliyoruz,lekelerin üzerine Msm body gel suruyoruz ,içindeki ayı üzümü çekirdeği özünün leke açıcı özelliği ile ve aloe vera nin hücre yenileyici özelliği ile lekleri aciyoruz, sonra peeling ile ölü hücrelerden kurtuluyoruz. En son güneş kremi ile yeni leke oluşumunu önlemiş oluyoruz. 


Burada şu detayı belirtmekte fayda var, biz güzellik merkezi değiliz ürünlerimiz kimyasal değil ,biz doğal ürünlerle kalıcı çözümler almaya çalışıyoruz o yüzden sabırlı ve duzenli kullanım öneriyoruz 😉


Lr ürünleri için veya %40 indirimli  üyelik avantajları için bana ulaşabilirsiniz 

👉 0507 5514515 

instagram sayfam lr_ilknur  ( mor Gömlekli olan ☺)
Lr katalog için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz 👇



4 Nisan 2016 Pazartesi

sivilceli ciltler için microsilver set nisan ayında indirimde

 Microsilver set bu ay inirimde 93 tl yerine 79 tl uyelik avantajiyla  56 tl ye alabilirsiniz.
Microsilver sivilceli ve sivilce izleri problemi yaşayan kişiler için uygundur. Defensil iltihabı azaltır. Hassas ve derinlemesine temizlik sağlar. Salistik asit gözenekleri acar.cilt kusurlarini azaltır. Cildi arindirir. Saf gümüş, dekspantenol ve çinko bileşikleri içerir.
İletişim 507 551 45 15
instagram lr_ilknur

Lr in diğer network şirketlerinden farkı başarısı ☺

03.04.2016 tarihli hurriyet gazetesi İK sayfasında Lr healthy & beauty nin başarısına yer verildi. Gururumuz liderimiz Selçun Hn. Başarısını anlatmış. Biz öyle küçük bir network şirketi değiliz. 350 000 kişiye ek gelir  imkanı veren bir sirketiz.Türkiye deki is ortaklarimizin kazançları  400 tl den 100.000 tl ye kadar değişiyor. İş ortaklarına %40 kar imkanı verip,ekstra prim,saat,telefon ,tablet,Clio, Mercedes, Porsche gibi hediye konseptine sahip bu büyük şirkette sizde yerinizi alın artık izlemeyin harekete geçin, bir adım atın bana ulaşın detaylari konuşalım 507 551 45 15
instagram sayfam lr_ilknur
Tel 👉0507 551 45 15