22 Nisan 2016 Cuma

Neden mi LR?

NEDEN Mİ LR ?
LR Kozmetik Farkı

LR HEALTH AND BEAUTY 30 yıllık alman fırmasıdır. Dünyada 33 ülkede faalıyettedır. Alman kalıtesı bıle baslı basına dünyada bır güven unsuru olmasına rağmen, fırmamızın cok onemlı onay ve sertıfıkaları da mevcuttur. Yeni doğmuş bebekten, (kadın, erkek farketmeksizin) 100 yaşında insana kadar ürünlerimiz mevcut olduğu için ,çok geniş müşteri kitlesine sahibiz.
Ürünler; parfüm, kozmetik, kişisel bakım ürünleri ve sağlık ürünleridir.
Bizler bu ürünlerin hem satışını yapıyoruz, hem kendımız de kullanıyoruz. Sizde ister satıp kazanç sağlarsınız, ıster kendınız kullanırsınız, ıster network ağınızı kurarak çok yüksek kazançlara çıkarsınız,ister hepsını bırden yaparsınız. Bunların nasıl yapılacağı ile bilgi ve eğitimler bizim tarafımızdan ve firma tarafından verilmektedir.
Onay ve sertıfıkalarımız:
1- Fresenıus Instıtut den sertıfıkası olan tek network fırmasıyız. Fresenıus, tum sağlık calısanları tanır. Fresenıus ıle calısırlar. Dünyada tek yapay kan ureten fırmadır. Dunyadakı serumları kontrol eden tek yetkılı fırmadır. Fresenıus bızım sağlık grubu urunlerımızı ,tarladan ıtıbaren kontrol eder her aşamada ve son urun olduktan sonrada testlere tabıı tutar ve onayını verır. Bu sertıfıka bızım ıcın cok onemlıdır
2- Dermatest onayı; dermatest urunlerın cılde uyumluluğunu kontrol eden fırmadır
3- Dünya aloe vera birliği; dünyanın en buyuk aloe vera uretıcısıyız ve bızım aloe veramızın kalıtesıne , zehırlı maddelerın ıcınde bulunmamasına onay veren bırlıktır.
4- T.C.Sağlık Bakanlığı ; sağlık bakanlığımız , urunlerımız ılac olmadığı halde urunlerımıze onayını vermıstır. Ürunlerımızın ustunde sağlık bakanlığı etıketımız mevcuttur.
LR hayvanlar üstünde deney yapmaz. Almanya LR da calısan gönüllülerden oluşan bır ekıp, urunlerımızı dener.
Ürünlerimizin kalıtesı üst sevıyede olup, kendı dallarında dünyaca unlu pekcok markayla yarış ıcındedır. Hatta bazı urunlerımızden daha ıyısı yoktur.
Şımdı bıraz urunlerden bahsedeyım grub olarak;
Kozmetık Ürunlerı: Dünya Kozmetik Birliği (vke) ne üye tek network fırmasıyız. Makyaj urunlerımız , chanel dıor ıle aynı bantta , İtalya’daki Chanel’ın fabrıkasında uretılır. Kalıtemız esıttır.
Deluxe serısı makyaj urunlerımız porselen makyajdır.
Colours serımız günlük makyajdır. Makyaj urunlerımız mınerallıdır. Bakım yapar. UVA fıltresıne sahıptır. Makyaj yaparken aynı zamanda cıldınıze bakım yapmış olursunuz. İclerınde eser (az) mıktarda kımyasal vardır. Kımyasal kullanılmadan hıc bır kozmetık urunu uretılemez ancak LR bu konuda cok hassastır. En az mıktarlarda kımyasal kullanır bu yüzden
Parfumlerımız; Dünyaca unlu starlar fırmamızdan parfüm urettırmektedırler. Bu kısıler bızım reklam yuzumuz degıldır. Bızım iş ortağımızdır. Benim gibi… Ve eğer girerseniz sizin gibi… Bu kişilerin isimleri de başka bır güven unsurudur fırmamıza karsı. Hıc bırı ısımlerını tehlikeye atmaz.
Bruce Willis( arstıst), Emma Willis( Bruce Willis eşi) , Karolina Kurkova (Vıctorias Secret top model ) Ralf Moeller (artıst), Heidi Klum (oyuncu,tasarımcı, model) ,Marcus Schenkenberg ( alman top model erkek) gıbı
Kokularımız dünya koku derneği onaylıdır. Sağlık Bakanlığı onayımız vardır kutuların ustunde. Dünyada bır tek bızım parfumlerımızde gun-ay-yıl seklınde son kullanma tarıhı yazar. Buyuk parfumlerılerden aldığınız parfumlerın raflarda ne kadar durduğunu bılemezsınız …
İcerıklerınde sentetık madde yoktur. Bu yüzden alerjı ve astım hastaları tıkanmadan rahatlıkla kullanabılır parfumlerımızı.Yüzde 30 yağ içeriği ile kalıcı parfumlerdır. Parfumlerımızın esansları , buyuk parfumor sırkerlerın esanslarının uretıldıgı fabrıkada uretılmekte olduğu ıcın, unlu parfumlerın kokularına cok benzetenler olur.
Dünyada bır tek bızım parfumlerımız, sağlık açısından dırek tene sıkılabılır.
Kişisel bakım urunlerı ve sağlık grubu: Bu grubdakı tum urunlerı sağlıklı insanların , sağlığını koruması ıcın kullanması gereklıdır. Ancak sağlık sorunu olan ınsanların önemle kullanması tavsıye edılır. Aklınıza gelebilecek her sağlık sorunuyla ılgılı , yan destek urunlerımız mevcuttur. Örnek, sivilce, böcek sokması, nasır, kellik, şeker hastası, mide ülseri, eklem sıvısı azlığı, bağırsak sorunları, yanık, kesik …..vs
Şeker hastası kanındakı ınsulın sevıyesını dengede koruyabılır, nasırlarınız tedavı edılır, diş ağrınızda diş macununuz ağrınıza etki eder ,yanık oluştuğunda kısa surede yanığı etkısız hale getıren urunler….vb.
Botoks urunlerımız, gunes kremlerımız , şampuan diş macunları, sabun…… ve daha pek cok ürün
600 çeşit urunumuz mevcut.
KAZANÇ durumunuza gelince; ürünleri % 40 indirimli alacaksınız. Kendinize kullanmak isteseniz dahi, % 40 tasarruf sağlamış olacaksınız. Ve iş olarak yapmak istediğinizde, kar oranınıza 7 çeşit prim ilave edilecek cironuz arttıkça. Hele ki büyümeyi hedeflerseniz , kazanacaklarınız size hayal gibi gelebilir ancak gelmesin. hiç bir tutar hayal değil bu derece kaliteli firma, kaliteli ürünler ve kaliteli bir sponsorla… ayda 500 tl ,5 bın tl , 10 bın tl ne kazanmak istiyorsanız , benim ekibimde ve benim firmamla bu mümkün. Tabii kazançları elde ederken kazanacağınız hediyelerden de bahsetmeliyim; seıko saat (500 tl degerınde) , akıllı samsung cep telefonu, samsung tablet, opel corsa , Mercedes marka arabalar, yurtdışı geziler, kamplar …vs
Firmamdaki tüm eğitim,seminer, kamplar hediyeler, tatiller ücretsizdir. sipariş verme zorunluluğu yoktur. Üyelik ücreti yoktur.
1 yıl sıparıs vermedıgınızde sistemden düşersiniz.
Tüm bu anlattıklarımın ışığı altında , doktor,eczane, hemşire,güzellik salonları, kuaförler,okullar, oteller, spor salonları….vb pek cok kişi ve kuruluş bızımle çalışmaya başlamıştır. Eğer sizde size sunduğum bu iş fırsatını değerlendirmek veya sadece kendiniz kullanmak isterseniz, ekibimde size her türlü desteği ve bilgiyi sağlayacağım. Siz ne yapmak istiyorsanız, ona göre ilerleyeceğiz. kazanmak istiyorsanız, size yol göstereceğim, sadece ürün kullanmak istiyorsanız ürün bilgilerini sunacağım.
Yorumunuz, düşünceleriniz veya sorularınız varsa alabılırım.

İletişim 0507 5514515
Mail adresim ilknurtaspinar@hotmail.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder