19 Nisan 2016 Salı

Kellige Sonnn

Saç çıkma süreci kabaca üç aşamaya ayrılır: çıkma aşaması (anajen aşama), gelişme aşaması (katajen aşaması) ve dinlenme aşaması (telojen aşaması).Genetik kaynaklı saç dökülmesinin arkasındaki temel sorun yeni saç çıkma aşamasının gitgide kısalmasıdır.

Neden bu kadar çok sayıda erkek saçlarını kaybediyor ve buna karşı neler yapılabilir?

Erkeklerdeki saç dökülmesi birçok vakada genetik kaynaklıdır ve bundan muzdarip olan erkeklerin sayısı bir hayli fazladır. Saç dökülmesinin sorumlusu çeşitli faktörler olabilir. Ana nedenlerden biri dihidrotestosteron hormonu olup, bu hormon dolaylı olarak saç köklerinin gerilemesine neden olur. Saç derisindeki kan dolaşımının yeterli olmaması da saç köklerinin yeterince beslenememesine ve bu da saçların gitgide incelerek artık neredeyse hiç büyüyemeyecek duruma gelmesine neden olabilir. Saç dökülmesindeki artışlarda sıkça karşılaştığımız bir diğer neden de saçın saç derisine iyi tutunamamasıdır. Saç köklerinin yapısındaki bozukluk nedeniyle saç, saç köküne tutunamaz ve kolayca dökülür. Bu sorun bir hayli yaygındır. Eninde sonunda bütün erkeklerin büyük bir kısmı genetik kaynaklı saç dökülmesiyle mücadele etmek zorunda kalır.

L-Recapin (eski adıyla LR Classics Concept) nedir?

L-Recapin LR tarafından özel bir bakım gerektiren erkek saçı için özel olarak geliştirilmiş olup, saç köklerinin gerilemesine engel olan, saç köklerinin büyüme aşamasını besleyici maddelerle uzatan ve çıkan saçın saç köküne tutunmasını sağlayan özel bir bio kompleks yardımıyla etki eder. Böylelikle L-Recapin sizlere erkenden görülen genetik kaynaklı saç dökülmeleriyle mücadele etmenizde yardımcı olur.

Hangi L-Recapin ürünleri vardır?

L-Recapin Şampuan ve Tonik vardır. İki ürün de birbiriyle uyumludur ve birlikte kombine edildiklerinde amaca yönelik olarak optimum sonuç sağlarlar. L-Recapin Şampuan saç ve saç derisine bakım yaparak bunları temizler ve tonik uygulamasına hazırlar.

L-Recapin saç dökülmesinin nedenlerine karşı nasıl etki eder?

L-Recapin zeytin ağacı yapraklarından elde edilen oleanol yağı, turunçgillerden elde edilen bir flavonoit olan Apigenin ve Biotinyl-GHK’den (özellikle vitamin takviyesi yapılmış protein) oluşan özel bir etken madde kompleksinin yardımıyla etki eder. Bu kombinasyon sayesinde genetik kaynaklı saç dökülmesiyle mücadele edilebilir.

L-Recapin’in etkisi bir araştırmayla test edildi mi?

Evet. DermaTronnier GmbH şirketi tarafından 4 ay süreyle 20 denek üzerinde bir araştırma yapılmıştır. Deneklerin %76’sı ürünün etkisini ve saç hacminde iyileşme sağladığını onaylamış, %72’si ise ayrıca ürünün kan dolaşımını artırıcı bir etki yaptığını da belirtmiştir. Araştırma raporundaki bir bölümde şöyle denmektedir: “Son olarak tespit edilebilir ki, 20 erkek denekte 4 ay süreyle saç sayısındaki artış (saç yoğunluğu) ve anajen aşamadaki saçlarda artış ile kendisini gösteren olumlu bir seyir sağlanabilmiştir. Aynı zamanda telojen aşamada bulunan saçların oranında da azalma görülmüştür.”

L-Recapin Şampuan ne işe yarıyor?

Şampuanın dermatolojik olarak test edilmiş etken madde kombinasyonu yumuşak bir şekilde temizlik sağlayarak saçları güçlendirmektedir. Böylece saçlar ve saç derisi L-Recapin Tonik uygulamasına en iyi şekilde hazırlanmış olmaktadır.

L-Recapin Tonik ne işe yarıyor?

Tonik size mevcut saç ve saç yoğunluğunuzu korumanızda yardımcı olabilir! L-Recapin toniğin özel bio kompleksi saçların tutunmasına katkıda bulunabilir, saç derisinin beslenmesi ve kan dolaşımını canlandırabilir ve saçların daha uzun süre büyüme aşamasında kalmasına katkı sağlayabilir. Düzenli olarak ve L-Recapin şampuan ile birlikte kullanıldığında bu tonik sayesinde optimal sonuçları elde edersiniz! Bu ürün saçınıza güç ve parlaklık katar ve bakımlı ve canlı bir görünüm kazandırır!

L-Recapin’ı kadınlar da kullanabilir mi?

Saç dökülmesi sorunu yaşayan kadınlar da L-Recapin’i kullanabilir.

LR ürünleri ile ilgileniyorsanız üye olarak indirimli alabilir veya %40 karla satışını yaparak ek gelir elde edebilirsiniz. LR ürünleri, LR katalog veya üyelik koşulları hakkında bilgi almak için BİZE ULAŞIN

Cep Telefonu 0507 551 4515
Mail adresim :  ilknurtaspinar@hotmail.com.tr 
İnstagram sayfam : lr_ilknur 

Kullanici fotoğrafları 










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder