26 Ağustos 2015 Çarşamba

KİRPİK SERUMU -Deluxe Activating Lash Serum,





LR’ın en çok satan ürünlerinden biri de Deluxe Activating Lash Serum, yani kirpik serumu. Bu serum kirpiklerinizi güçlendiriyor, uzamasını hızlandırıyor ve dökülmesini engelliyor. Bunu nasıl yaptığını anlamak için içindekilere bir bakalım:

Kızılyonca özütü: Kıl kaybını önler ve kirpiklerin uzamasını tetikler.

Provitamin B5: İnce tüyleri güçlendirir ve besler....

Biotin peptide: Kıl köklerindeki hücre bölünmesini güçlendirir ve hızlandırır.

Kafein ve aminoasitler: Kılların uzamasını tetikler.


Kirpik serumunu aynı zamanda kaşlarınız içinde kullanabilirsiniz .Yeni kaş çıkmasında oldukça olumlu sonuçlar alındı. 

sipariş için 0507 551 45 15
instagram : lr_ilknur

17 Ağustos 2015 Pazartesi

EGZAMA TEDAVİSİ

 
 
Egzama tedavisinde ALOE VERA BOX SET , FİYATI 85 TL dir.

iletişim watsapp 0507 551 45 15

ALOE VERA DİŞ MACUNU

 
 
LR - ALOE VERA DİŞ MACUNU
Güzel görünmenin ilk adımı kuşkusuz güzel bir gülüşle başlıyor. Güzel ve etkileyici bir gülüşün şartı ise elbette ki inci gibi beyaz ve sağlıklı dişler! 


Diş eti kanamalarında diş eti çekilmelerinde diş eti iltahaplanmalarında etkili bir üründür.
Diş eti ve dişlerin derinlemesine temizliği ağızda tazelik hissi sağlamaktadır. Ekinezya özü içerir Derinlemesine temizlik sağlar. Sabah, öğle ve akşam dairesel hareketlerle dişlerinizi fırçalayın. 100 ml

ALOE VERA DİŞ MACUNU

LR - ALOE VERA DİŞ MACUNU
Güzel görünmenin ilk adımı kuşkusuz güzel bir gülüşle başlıyor. Güzel ve etkileyici bir gülüşün şartı ise elbette ki inci gibi beyaz ve sağlıklı dişler! 


Diş eti kanamalarında diş eti çekilmelerinde diş eti iltahaplanmalarında diş taşlarında etkili bir üründür.
Diş eti ve dişlerin derinlemesine temizliği ağızda tazelik hissi sağlamaktadır.
% 43 Aloe vera ve Ekinezya özü içerir Derinlemesine temizlik sağlar. Sabah, öğle ve akşam dairesel hareketlerle dişlerinizi fırçalayın. 100 ml
Daha sağlıklı dişler için

15 Ağustos 2015 Cumartesi

30 YAŞ ÜSTÜ GÜNEŞ IŞINLARINDAN KAYNAKLI KIRIŞIKLIK VE LEKELER İÇİN NANO GOLD SERİSİ

Birçokları için bronz bir ten güzeldir, hatta görünce “”güzel yanmışsın, sağlıklı görünüyorsun”” deriz. Bu yüzden yazın sere serpe yatar, saatlerce güneşte kalırız. Ama aslında sağlık söz konusu olduğunda tam tersi bir durum var. Vücudumuzun güneşe ihtiyacı var evet ama kıyafet dışında açıkta kalan kısımlarımızın gördüğü güneş bizim için fazlasıyla yeterli.
Kısacası güneş sağlıktır, güneşlenmek gerekli diyerek sadece kendimizi kandırıyoruz. Güneşte kaldığımız süre uzadıkça, cilt kanseri olma riskimiz artıyor. Bunun dışında erken cilt yaşlanmasının en büyük sebebi güneş ! Siz balıkçılarının yüzünün yıllardın verdiği yorgunluktan dolayı mı o kadar kırıştığını sanıyordunuz? En büyük sebebi gün boyunca maruz kaldıkları güneş !
LR’ın Anti-Aging serisindeki Nanogold ürünleri işte bu yüzden var. Günlük hayatınızda en fazla güneşe maruz kalan yer yüzünüzdür ve ilk kırışıklarınızın sebebi güneştir. Nanogold serisiyle UVA ışınlarından korunur ve kırışıkların önüne geçersiniz. Günlük kullanımda, gündüz kremi ışık kaynaklı cilt yaşlanmasına karşı koruma sağlar. Gece kremi ışık kaynaklı cilt hasarlarını onarır. Güneş lekelerinin oluşması önlenir. İçerisinde nano altın ve ipek, düzenli kullanımda kalojen oluşumunu destekler ve cildiniz daha genç kalır.
Nanogold’u 30 yaş üstü tüm bayanlar kullanabilir.

 
 
 
 

BRUCE WILLIS PARFÜMÜ

Hollywood Efsanesi’ne Çok Özel – Bruce Willis’in İkinci Kokusu Çıktı!

Bruce Willis dünya çapındaki en başarılı ve en çok sevilen aktörlerden biridir. Çok yönlü kişiliğe sahip biri – değişken ve gerçekçi. LR ile birlikte kendi kişiliğini, ifade yönünü ve karakterini anlatan eşsiz bir koku yarattılar.
2014’ün başlaması ile birlikte şimdi ikinci parfümü de piyasaya çıkmıştır: Bruce Willis – Personal Edition.

Duftstars ödülü


DUFTSTARS 2011’de başarılı: Bruce Willis Parfümü, Alman Parfüm Ödülü 2011’de „Lifestyle Erkekler“ kategorisinde en iyi 3 parfüm arasına girmeyi başarmıştır!

Bruce Willis ve LR

İlk Bruce Willis kokusunun geliştirilmesi için LR ekibi aktörü New York ve New Orleans’de ziyaret ederek doğrudan kendisiyle koku nüanslarını, flakon ve ambalaj tasarımını yaratmıştır. „Bana ait yeni kokunun geliştirilmesi için son derece özverili ve tutkulu LR ekibi birlikte çalışmak benim için çok zevkliydi. Ürünler özgünlüğü, eşsizliği ve sürdürülebilirliği simgelemektedir. Bruce Willis 2010 yılının Haziran ayında Frankfurt şehrinde düzenlenen ürün tanıtımında “Beni ikna eden ve LR ile ortak noktamız olan işte budur” diyor.
 
Bruce-Willis

Diğer fotoğrafları görün

Emma Heming-Willis: LR marka elçisi

Hollywood yıldızı ve LR ikonu Bruce Willis’in güzel eşi Emma Heming-Willis, dünyanın en önemli moda tasarımcıları için podyuma çıktı. Ünlü fotoğrafçılara poz veren Emma Heming-Willis kamera önünde de yer aldı. Tasarım konusunda çok yönlü bir yetenek olan Emma Heming-Willis  LR Joyce takı koleksiyonu için mükemmel bir temsilci.
 

Willis çifti ve LR

2011 sonbaharından beri, sadece sinema yıldızı ve kendisine ait başarılı koku ve bakım serisi olan Bruce Willis’in yanında eşi Emma Heming-Willis de LR ailesinin Design takıları için marka elçiliği yapıyor. Başarılı Amerikalı top model yeni takı segmentini çok özel tarzı ile yaşanır hale getiriyor. Emma Heming-Willis Berlin’de düzenlenen „Duftstars 2011“de LR’ın ödül alan „Bruce Willis“ isimli kokusunu eşi adına tanıtmıştı

Bruce Willis Personal Edition

Hem süperstarın kendisi hem de eşi Emma Heming – Willis kokunun oluşumundan şişenin tasarımına kadar çalışmanın her adımına katıldılar. Bruce Willis özel hayatının kapılarını LR için açtı.
Çıkan sonuç, dik duran ve karizmatik erkekler için müthiş bir koku. Deri notaları, lavanta ve tütün ile birleşerek başka söze gerek yok diyor.

Bruce Willis kokusunun diğer ürünleri:

  • Eau de Parfum
  • Parfümlü Saç ve Vücut Şampuanı
  • After Shave Balm

Bruce Willis’in parfümü - Bir tutam ölümsüzlük

Smart guys live forever. Aynı Bruce Willis gibi. Bir nebze ölümsüzlük: Canlandırıcı greyfurtun baharatlı karabiber ile buluşması. Topraklı vetiverin güçlü sandal ağacı ile buluşması. Doğru, erkeksi ve alışılmamış. Bruce Willis’in ilk kokusu. Bir efsane. Sadece LR’da!
Bruce Willis Products1

Bruce Willis’in kokusu aşağıdaki şekilde sunulmaktadır: 
  • Eau de Parfum 
  • Parfümlü Saç ve Vücut Şampuanı
  • Aftershave Balm 
 

 

14 Ağustos 2015 Cuma

SELÜLİT VE ÇATLAK TEDAVİSİNDE ALGETİCS MUCİZESİ...




LR Health&Beauty, deniz sezonunun kapandığı sonbahar aylarında kişisel bakım için denizin en iyi etken maddelerini LR Algetics Thalasso Cosmetics setinde bir araya getiriyor. İçeriğindeki yüksek etkili yosun bileşimi ile bu set, cildin ihtiyacı olan zengin ve hoş bir bakım sunarak vücut hatlarını pürüzsüz şekilde vurgulamaya yardımcı oluyor.

Laminaria ve Chlorella yosunlarından oluşan bir kokteyl olan LR Algetics Silhoutte Cream, canlandırıcı ve aktif bileşenleri sayesinde selülit oluşumunu yavaşlatıyor. İçeriğindeki kafein sayesinde de cildi sıkılaştırmaya yardımcı olan krem, ciltteki çukurların görünümünün azalamasını destekliyor.
LR Algetics Shower Scrub, peeling özelliği bulunan duş jeli cildi pürüzlerden arındırıyor ve yağ depolarının büyümesini engellemeye yardımcı oluyor. İçeriğindeki besleyici yosunlar, metabolizmayı hareketlendirerek cildin yenilenmesini sağlarken, cilt satensi bir görünüme kavuşuyor.
LR Algetics Contour Gel ise problemli bölgeye uygulandığında kan akışını hızlandırarak yağ yakımını arttırmaya yardımcı oluyor. Laminaria yosunu içeren jel, çatlakların görünümünü azaltarak vücut hatlarının pürüzsüz şekilde görünmesini sağlıyor.
Sonbaharda da denizin ferahlatıcı etkisini vücudunuzda hissettiren LR Algetics Thalasso Cosmetics cildinizi ipek pürüzsüzlüğüne kavuşturuyor.

LR ÜYESİ OLMAK VE AVANTAJLARI

LR Health & Beauty, bir Alman markasıdır. Sağlık ve kozmetik ürünleri satmaktadır. Kozmetik dışında ürünlerin ana maddesi ALOE VERA’dır. Tüm ürünler patentlidir, ve güvenilir kuruluşlar tarafından denetimleri yapılmaktadır. LR da üyelik paket alarak başlar. Belli paketler mevcuttur. “Business Set” ve “Starter Set”.
***Bu setlerin içerisinde yer alan ürünleri ayrıca bilgi amaçlı olarak göndereceğim.
LR’ da önemli olan tek tek ürünü satmak değil, üye yapmak, ekip kurmak. İndiri...m kart gibi düşünün LR üyeliğini. İnsanlar kendileri üye olsun. % 40 kar marjı ile alsın ürünleri. Siz altınızdaki her üyeden prim topluyorsunuz.
Değişik üyelikler var. Ben iş olarak yapmayacağım diyene 85 TL’lik “Starter Set” var. Bu set ile Aloe Vera ilk yardim setini almış oluyorsunuz. 3’lü paket, 85 TL. Zaten Aloe Vera seti satın almak isteseniz bu setin fiyatı 81.50 TL. 85 TL ile üye olup hem seti alıyorsunuz, hem de bundan sonraki siparişlerinizi (kendinize, arkadaşlarınıza, akrabalarınıza v.s) %40 indirim ile almış oluyorsunuz. Mesela diş macununu bir kere kullanan sürekli kullanır.
BUSINESS SET 349.00 TL İş olarak yapayım para kazanayım, araba hakkı kazanayım diyorsanız “Business Set” ile başlamalısınız. Hangi seti alırsanız alın, havale ile/ kredi kartı tek çekim/ 6 ay taksit seçenekleri var. DİYELİM Kİ 5 ÜYE YAPTINIZ BUSINESS SET İLE… 349 TL size iade ediliyor. Business Set ile size gelen ürünlere ücretsiz sahip olmuş oluyorsunuz. Yani çalışırsanız sete verdiğiniz para size geri dönüyor. Bunun dışında alacağınız PRİM lerden bahsetmedim bile İsterseniz o ürünleri de satabilirsiniz. Çalışmak isteyene adı üstünde “Business Set” ile iş ortağımız olun diyoruz.
Bizim ekibimiz SÜPER bir ekip Kapalı grubumuz var. Üye olanları oraya ekliyoruz. Herseyi soruyoruz, paylaşıyoruz. ALOE VERA’nın faydasını bilmeyen yok. Doğada kendi kendisini tedavi edebilene tek bitkidir. Bu sebeple de “mucizevi” bitki olarak adlandırılmaktadır.
LR firması bir set hazırlamış. Acil durum spreyinden diş macununa, şampuanından krem sabununa MSM ağrı jelinden, el kremi, duj jeli vs birçok ürün mevcut. “Business Set” ile sisteme giriş yapıp ürünler elinize geçtiğinde muhakkak deneyin, denetin, satmayın bence, satmakla uğraşmayın, zaten o kadar çok memnun kalacaksınız ki satmak istemeyeceksiniz//
Unutmayin lr da aktiflik sarti yoktur/ istediginiz zaman urun alir veya Üye yapar,Istediginiz zaman Çalısmazsınız veya urun almazsınız
LR Health & Beauty, bir Alman markasıdır. Sağlık ve kozmetik ürünleri satmaktadır. Kozmetik dışında ürünlerin ana maddesi ALOE VERA’dır. Tüm ürünler patentlidir, ve güvenilir kuruluşlar tarafından denetimleri yapılmaktadır. LR da üyelik paket alarak başlar. Belli paketler mevcuttur. “Business Set” ve “Starter Set”.
***Bu setlerin içerisinde yer alan ürünleri ayrıca bilgi amaçlı olarak göndereceğim.
LR’ da önemli olan tek tek ürünü satmak değil, üye yapmak, ekip kurmak. İndiri...m kart gibi düşünün LR üyeliğini. İnsanlar kendileri üye olsun. % 40 kar marjı ile alsın ürünleri. Siz altınızdaki her üyeden prim topluyorsunuz.
Değişik üyelikler var. Ben iş olarak yapmayacağım diyene 85 TL’lik “Starter Set” var. Bu set ile Aloe Vera ilk yardim setini almış oluyorsunuz. 3’lü paket, 85 TL. Zaten Aloe Vera seti satın almak isteseniz bu setin fiyatı 81.50 TL. 85 TL ile üye olup hem seti alıyorsunuz, hem de bundan sonraki siparişlerinizi (kendinize, arkadaşlarınıza, akrabalarınıza v.s) %40 indirim ile almış oluyorsunuz. Mesela diş macununu bir kere kullanan sürekli kullanır.
BUSINESS SET 349.00 TL İş olarak yapayım para kazanayım, araba hakkı kazanayım diyorsanız “Business Set” ile başlamalısınız. Hangi seti alırsanız alın, havale ile/ kredi kartı tek çekim/ 6 ay taksit seçenekleri var. DİYELİM Kİ 5 ÜYE YAPTINIZ BUSINESS SET İLE… 349 TL size iade ediliyor. Business Set ile size gelen ürünlere ücretsiz sahip olmuş oluyorsunuz. Yani çalışırsanız sete verdiğiniz para size geri dönüyor. Bunun dışında alacağınız PRİM lerden bahsetmedim bile İsterseniz o ürünleri de satabilirsiniz. Çalışmak isteyene adı üstünde “Business Set” ile iş ortağımız olun diyoruz.
Bizim ekibimiz SÜPER bir ekip Kapalı grubumuz var. Üye olanları oraya ekliyoruz. Herseyi soruyoruz, paylaşıyoruz. ALOE VERA’nın faydasını bilmeyen yok. Doğada kendi kendisini tedavi edebilene tek bitkidir. Bu sebeple de “mucizevi” bitki olarak adlandırılmaktadır.
LR firması bir set hazırlamış. Acil durum spreyinden diş macununa, şampuanından krem sabununa MSM ağrı jelinden, el kremi, duj jeli vs birçok ürün mevcut. “Business Set” ile sisteme giriş yapıp ürünler elinize geçtiğinde muhakkak deneyin, denetin, satmayın bence, satmakla uğraşmayın, zaten o kadar çok memnun kalacaksınız ki satmak istemeyeceksiniz//
Unutmayin lr da aktiflik sarti yoktur/ istediginiz zaman urun alir veya Üye yapar,Istediginiz zaman Çalısmazsınız veya urun almazsınız


R Health & Beauty, bir Alman markasıdır. Sağlık ve kozmetik ürünleri satmaktadır. Kozmetik dışında ürünlerin ana maddesi ALOE VERA’dır. Tüm ürünler patentlidir, ve güvenilir kuruluşlar tarafından denetimleri yapılmaktadır. LR da üyelik paket alarak başlar. Belli paketler mevcuttur. “Business Set” ve “Starter Set”.
***Bu setlerin içerisinde yer alan ürünleri ayrıca bilgi amaçlı olarak göndereceğim.
LR’ da önemli olan tek tek ürünü satmak değil, üye yapmak, ekip kurmak. İndiri...m kart gibi düşünün LR üyeliğini. İnsanlar kendileri üye olsun. % 40 kar marjı ile alsın ürünleri. Siz altınızdaki her üyeden prim topluyorsunuz.
Değişik üyelikler var. Ben iş olarak yapmayacağım diyene 85 TL’lik “Starter Set” var. Bu set ile Aloe Vera ilk yardim setini almış oluyorsunuz. 3’lü paket, 85 TL. Zaten Aloe Vera seti satın almak isteseniz bu setin fiyatı 81.50 TL. 85 TL ile üye olup hem seti alıyorsunuz, hem de bundan sonraki siparişlerinizi (kendinize, arkadaşlarınıza, akrabalarınıza v.s) %40 indirim ile almış oluyorsunuz. Mesela diş macununu bir kere kullanan sürekli kullanır.
BUSINESS SET 349.00 TL İş olarak yapayım para kazanayım, araba hakkı kazanayım diyorsanız “Business Set” ile başlamalısınız. Hangi seti alırsanız alın, havale ile/ kredi kartı tek çekim/ 6 ay taksit seçenekleri var. DİYELİM Kİ 5 ÜYE YAPTINIZ BUSINESS SET İLE… 349 TL size iade ediliyor. Business Set ile size gelen ürünlere ücretsiz sahip olmuş oluyorsunuz. Yani çalışırsanız sete verdiğiniz para size geri dönüyor. Bunun dışında alacağınız PRİM lerden bahsetmedim bile İsterseniz o ürünleri de satabilirsiniz. Çalışmak isteyene adı üstünde “Business Set” ile iş ortağımız olun diyoruz.
Bizim ekibimiz SÜPER bir ekip Kapalı grubumuz var. Üye olanları oraya ekliyoruz. Herseyi soruyoruz, paylaşıyoruz. ALOE VERA’nın faydasını bilmeyen yok. Doğada kendi kendisini tedavi edebilene tek bitkidir. Bu sebeple de “mucizevi” bitki olarak adlandırılmaktadır.
LR firması bir set hazırlamış. Acil durum spreyinden diş macununa, şampuanından krem sabununa MSM ağrı jelinden, el kremi, duj jeli vs birçok ürün mevcut. “Business Set” ile sisteme giriş yapıp ürünler elinize geçtiğinde muhakkak deneyin, denetin, satmayın bence, satmakla uğraşmayın, zaten o kadar çok memnun kalacaksınız ki satmak istemeyeceksiniz//
Unutmayin lr da aktiflik sarti yoktur/ istediginiz zaman urun alir veya Üye yapar,Istediginiz zaman Çalısmazsınız veya urun almazsınız

 
 
 
 
Günlük hayatınızda, nemlendirici kremleriniz el kremleriniz makyaj ürünleriniz banyonuzda kullandığınız diş macununuz şampuanınız duş jeliniz sabununuz saç bakım setlerinizi satın aldığınız ve kullandığınız için hiçbir market size para ödemiyor değil mi? Ama yine de bu ürünleri satın alıyorsunuz.Çünkü günlük ihtiyaçlarınız , işte LR da bu ürünlerinizi %40 indirimli alıp kullanma hatta satma ve üstüne para kazanma imkanınız var. Hatta araba kazanma imkanınız var desem hala üye olmazmısınız ? Bence bir kere daha düşünün.
 
İLETİŞİM :0507 551 45 15
MAİL:ilknurfilizcan@gmail.com
 

13 Ağustos 2015 Perşembe

ALOE VERA BOX SET .....

 
Bugün sizleri   LR Health & Beauty Systems firmasının  Aloe Vera Box SOS Acil Bakım Setiyle tanıştıracağım.
 Her evde mutlaka bulunması gereken kurtarıcı bir set.Ben bu güzel setle yaklaşık 3 hafta öncesi tanıştım.Bu süreçde düzenli olarak kullandım ve evimde sürekli bulunması gerekliler arasında yer aldı.
Kullanıp deneyimlediğim bu güzel ürünü sizlere de elimden geldiğince tanıtmaya çalışacağım.
Ürünü tek tek tanıtmaya başlamadan önce  bu setin ana maddesini oluşuran Aoe Vera yı önce iyice tanıyalım.



Aloe Vera ( Barbadensis Miller ) ; dış görünüş olarak kaktüse benzeyen, sarımsak ve soğan bitkilerinin aralarında bulunduğu zambakgiller familyasındandır. Anavatanı Kuzey Afrika olan bu bitki sıcak ve kuru iklimlerde yetişir.Doğa Aloe Vera’ya aylarca susuz olarak hayatta kalabilme özelliği vermiştir. Aloe Vera’nın yeşil kalın dış kabuğu; su ve besin maddelerini içeren yaprak özünü yani jel’i içinde saklar.Bu özün en önemli özelliği uzun süren kuraklık döneminde temel besin öğelerini saklaması ve bitkinin zarar görmesi durumunda kendisini tedavi etmesidir.
Aloe Vera (Barbadensis Miller) içerisinde 200’den fazla bilimsel olarak kanıtlanmış besleyici madde bulunmaktadır. Bu maddeler aminoasitler, enzimler, kalsiyum (kas ve sinirler için), potasyum(sıvı dengesini korur),magnezyum (sinirler için), demir (kan oluşumu için), çinko (serbest radikallere karşı koruma), manganez (kalojen üretimi), vitaminler ( A, B1, B2, B5, B6, C, E, Betakaroten ), tanin ve salisilik asit’tir. Aloe Vera bu özelliklerinden dolayı 5000 yıldır pek çok medeniyetler ve kültürler tarafından “ şifalı bitkilerin kraliçesi” olarak adlandırılmaktadır.
Aloe Vera özü, günümüzde kozmetik ve içecek ürünleri üreten firmalar için çok değerli bir hammadde özelliği taşımaktadır.

KULLANILDIĞI ALANLAR :

Hepimiz günlük hayatımız içersinde büyük küçük yaranmalara ev kazalarına maruz kalırız.
Gelişim çağındaki çocuklarımızdada düşme çarpma kesik burkulma tarzındaki çeşitli şekillerde yaralanmaktadırlar.Güneşten yanmış tahriş olmuş cildin onarımında, ezilme burkulma ve zedelenmelerde,cilt kesikleri sivilce lekelerinde kullanabileceğiniz oldukça başarılı bir set.
Hem biz büyükler hemde çocuklarımız için hepimizin evinde ilk yardım da uzman bu set bence mutlaka bulunmalı.
Setin  vadettikleri Aloe Veranın yoğun nemlendirme özelliğiyle yüz ve vucutta  özellikle kurumuş yıpranmış  ciltlerde yoğun nemlendirme,
Cildin elastikeyetini arttırma,tahriş olmuş ciltlerde  onarıcı yatıştırıcı serinletici özelliği sağlamak.
Set içersinde 3 ürün ve birde kullanım klavuzuyla alıcıya ulaşmakta..Setin her ürününde yüksek oranlarda Aloe Vera içeriği bulunmaktadır.
Ürünler ve içerikleri ve kullanım özelliklerine tek tek göz atalım.

Aloe Vera Concentrate 100 ml% 90 Aloe Vera içerikli cilt bakım jeli.

Cilde tazelik veren, nem sağlayan ve son derece dinlendirici, yüksek konsantreli bir cilt bakım jeli.Hafif cilt yanıkları,güneş yanığı,cilt tahrişleri veya kesik gibi ufak yaralanmalarda cildi yenileyici,rahatlatıcı,serinletici ve dinlendirici etkisi bulunmaktadır. Akne, şişlik, uçuk, pişik, mantar ve kepek gibi cilt sorunlarında sürekli kullanımda fayda sağlıyor. Böcek sokmalarında serinletici etkiye sahiptir. Cilt bakımınızda sabah ve akşamları cildinizi temizledikten sonra krem sürmeden önce uygulayabilirsiniz . Cildinizi derinlemesine nemlendirerek kırışıklıkların azalmasına yardımcı olur. Ayrıca yıpranmış ve hassas ciltlerde rahatlatıcı etkisi vardır.

Aloe Vera Emergency Spray 150 ml

  % 83 oranında Aloe Vera içerikli serinletici spray.
Küçük cilt yaralanmaları veya yanıklar için bir acil durum önlemi olarak idealdir. Gerekli görülürse bir kaç kez aralıklarla tekrar uygulayın. Yaranın yada zedelenmiş bölgenin onarımını ve iltihaplanmayı önler.
Calendula, papatya, civan perçemi, ada çayı, zencefil ve çarkıfelek gibi doğal şifalı bitkilerden oluşan içeriği cildin kendisini yenilemesine yardımcı olur. Hassas ciltler için rahatlatıcı, dinlendirici ve serinlik verici bir etkiye sahiptir. Güneş yanığı veya böcek sokmalarında tahriş olmuş ciltlerde yatıştırıcı ve rahatlatıcı etkisi bulunmaktadır. Cildi anında nemlendirir ve dokunulduğunda hissedilen hassasiyet belirgin şekilde azalır. ( Burkulma , çarpmalar ve sıyrıklarda ) Anti bakteriyeldir. Duş sonrasında bakım losyonu ve kuru saçlarda nemlendirici olarak rahatlıkla kullanılır. Traşa bağlı cilt tahrişlerinde rahatlatıcı ve serinletici etki sağlar.

İçeriğinde, Aloe Vera, allantoin, ada çayı, papatya, okaliptüs, zencefil, civan perçemi, çarkıfelek çiçeği, kekik  bulunmaktadır.
Aloe Vera Cream with Propolis 100 ml :

  % 79 Aloe Vera ve propolis içerikli bakım kremi.
Bal mumunun doğal ekstresi Propolis içeren sakinleştirici bir cilt bakım kremi. Cildi rahatlatır, besler ve yumuşatır. Emergency Spray veya Concentrate sonrası kullanım için son derece uygundur. Kış mevsiminde bakım kremi olarak yıpranmış ciltte, hassas ciltlerde, nasırlarda ve masaj kremi olarak çok kuru ciltlerde son derece etkilidir. Cilt sorunlarında acıyı ve kaşıntıyı azaltıcı etki ederek yara izi oluşumunu engeller.
İçeriğinde ,Aloe Vera, propolis, vitamen E, allantoin bulunmaktadır.
Kısaca deneyimlediğim bu güzel seti her eve şiddetle öneriyorum.

İLETİŞİM :

WATSAPP : 0507 551 45 15
MAİL: ilknurfilizcan@gmail.com
İNSTAGRAM: lr_ilknur






LR WORLD ÜYESİ OLMAK...

  1.  1. 5 LR Ülkeleri Arnavutluk Avustralya Belçika Bulgaristan Danimarka Almanya Finlandiya Fransa Yunanistan İtalya Kazakistan Liechtenstein Lüksemburg Yeni Zelanda Hollanda Norveç Avusturya Polonya Portekiz Romanya Rusya İsveç İsviçre Slovakya İspanya Çek Cumhuriyeti Türkiye Ukrayna Macaristan Güney Kıbrıs Rum Kesimi Ahlen / Vestfalya’da bulunan yönetim binası ve Lojistik merkezinde, yaklaşık 500 kişi çalışmaktadır ve LR dünya çapında 1000 kişiye iş vermektedir. Lojistik merkezimiz, 32 Milyon avroyu geçen bir yatırımla, sektördeki en modern operasyonlardan birini yürütmektedir. Dünya çapında 300.000’nin üzerinde bağımsız LR Ortağı ile birlikte çalıșıyoruz. Hep birlikte dünyanın en bașarılı doğrudan satıș şirketi olmak istiyoruz.
  2. 2. 66666 DOĞRUDAN SATIŞ Tüketiciye ulașan en hızlı yol Perakende Ticaret Parfüm uzmanı Üretici Reklam Toptancı Perakendeci Parfüm uzmanı LR LR İș Ortağı Müșteri LR iș modeli Müșteri
  3. 3. 7777 EMMA HEMING-WILLIS HEIDI KLUMRALF MOELLER MARCUS SCHENKENBERGBRUCE WILLIS LR PARFÜMLERİ DesperateHousewives©ABCStudios. AllRightsReserved.Nocelebrityendorsementimplied. LicensedbyMMMerchandisingMediaGmbHwww.merchandisingmedia.com Foto: Mathew McCabe Özel koku kategorizasyonu Çekici parfüm serileri Kalitesi ispatlanmış kokular Uluslararası starlarla ișbirliği Sadece lisans alma değil gerçek bir iş birlikteliği Dünya çapında 40.000.000 üzerinde Eau de Parfum satıșı
  4. 4. 88 LR en büyük Aloe Vera tedarikçilerinden biridir Üretimde sadece saf yaprak jeli kullanılır Oranı tam ve doğru olarak belirlenmiș Aloe Vera içeriği ve değerli ek maddeler Aloe Vera Jel İçecek Ballı, Șeftalili ve Sivera aynı anda hem IASC ve hem de INSTITUT FRESENIUS kalite sertifikalarına sahip piyasadaki yegane ürünlerdir. Büyük büyüme potansiyeline sahip geleceğin pazarı Dünya çapında 30.000.000 litreyi geçen Aloe Vera Jel İçecek satıșı Yüsek değerde Aloe Vera’lı bakım ürünleri LR Aloe Verası
  5. 5. 10 Starların yüksek değerdeki Parfüm Setleri Kalite Sertifikalı Aloe Vera Jel İçecek 16,70 TL55,70 TL 194,90 TL Müşteri Satış Fiyatı 58,50 TL Müşteri Satış FiyatıMÜȘTERİ 139,20 TL İş Ortağı Alış Fiyatı 41,80 TL İş Ortağı Alış Fiyatı LR İŞ ORTAĞI Yaklaşık %40 Kâr Marjı HEM PARA KAZANIN, HEM DAHA UCUZA ALIN
  6. 6. 11 Bir aylık sipariș: İș Ortağı Alıș Fiyatı = 1000 TL Perakende Satıș Fiyatı = 1400 TL %40 Kar Marjı = 400 TL + 1000 TL üzerinden %9 prim = 90 TL Kazanç = 490 TL Prim Tablosu 12.000 PW = % 21 Prim 8.000 PW = % 16 Prim 4.000 PW = % 14 Prim 2.000 PW = % 11 Prim 1.000 PW = % 9 Prim 500 PW = % 6 Prim 250 PW = % 3 Prim ADİL ȘARTLAR Aylık asgari ciro zorunluluğu yok Ürün alıp stoklama zorunluluğu yok 2-3 gün içerisinde teslimat Minimum sipariș bedeli KDV dahil 50 TL 2 ay içerisinde değişim hakkı Tüketiciyi koruma mevzuatına uygun iade hakkı Dilediğiniz an İș ortaklığınızı sona erdirebilme Örnek Bütün örneklerde aşağıdaki basitleştirilmiş formül kullanılmıştır. 1 TL = yaklaşık 1 PW
  7. 7. 12 %9 %9 %9 %9 1.000 PW 1000 TL AF Hakan + Didem 1.000 PW 1000 TL AF Aylin 1.000 PW 1000 TL AF Mehmet 1.000 PW 1000 TL AF Ayşe + Ali İLK KARİYER BASAMAĞINIZ Yeni üyeler yapın + Fark primi kazanın Çevrenizdeki insanların LR ișinin avantajlarından faydalanmasını sağlayın. LR olarak yeni İş Ortakları kayıt edip onlara sponsorluk yapılmasını her zaman çekici primlerle ödüllendiriyoruz. İşte böylece ek iș olarak gördüğünüz bu uğraş asıl ișiniz olur ve ek gelir olarak düşündüğünüz para ise finansal ve kişisel özgürlüğünüz halini alır. Bundan bir ay sonra LR işiniz size bu şekilde görünecek. Prim hak edebilmeniz için en az 100 PW değerinde kișisel satıș gerçekleștirebilmeniz gereklidir AF = Alıș Fiyatı PW = Puan değeri GV = İș Hacmi Kazancınız: 1. 1000 TL AF üzerinden %40 kar marjı = 400 TL 2. 1000 TL AF üzerinden %14 kișisel prim = 140 TL 3. Fark primi 4 x 50 TL = 200 TL Kazancınız = 740 TL 1000 TL AF üzerinden % 5 = 50 TL 1000 TL AF üzerinden % 5 = 50 TL 1000 TL AF üzerinden % 5 = 50 TL1000 TL AF üzerinden % 5 = 50 TL SİZ %14 (Junior Manager) 1.000 PW 1000 TL AF Örnek:
  8. 8. 13 PRİM TABLOSU 12.000 PW = %21 Prim 8.000 PW = %16 Prim 4.000 PW = %14 Prim 2.000 PW = %11 Prim 1.000 PW = %9 Prim 500 PW = % 6 Prim 250 PW = % 3 Prim 13 TÜRKİYE LR KULLANIYOR Manager kalifikasyonundan itibaren İș Ortaklarına araç tahsis etmekteyiz. Araç edinme șartlarının ayrıntıları Bașarıya Ulaștıran Konsept kitapçığında yer almaktadır. Junior Takım Lideri 2 ay üst üste 12.000 PW Grup satıșı, 250 PW kișisel satıș ve prim kabiliyetine sahip 6 çizgi Manager 3 ay üst üste 8.000 PW Grup satıșı, 250 PW kișisel satıș ve prim kabiliyetine sahip 4 çizgi
  9. 9. 141414 Örnek: %3 %6 %9 %112.000 PW AF 2.000 TL Aylin 1.000 PW 1000 TL AF Burçin 500 PW AF 500 TL Ahmet + Çiğdem 250 PW AF 250 TL Yiğit %14 %16%2112.000 PW AF 12.000 TL Ayşe + Ali 8.000 PW AF 8.000 TL Mehmet 4.000 PW AF 4.000 TL Hakan + Didem 2.000 TL AF üzerinden %10 = 200,00 TL SİZ %21 1.000 PW 1000 TL AF 1.000 TL AF üzerinden %12 = 120,00 TL 500 TL AF üzerinden %15 = 75,00 TL 4.000 TL AF üzerinden %7 = 280,00 TL 250 TL AF üzerinden % 18 = 45,00 TL 8.000 TL AF üzerinden % 5 = 400,00 TL 12.000 TL AF üzerinden % 7 = 840,00 TL Ö zelPrim ORGANİZASYON YAPILANMASI NASIL GELİŞTİRİLEBİLİR?
  10. 10. 151515 Prim Tablosu 12.000 PW = % 21 Prim 8.000 PW = % 16 Prim 4.000 PW = % 14 Prim 2.000 PW = % 11 Prim 1.000 PW = % 9 Prim 500 PW = % 6 Prim 250 PW = % 3 Prim ÖZEL PRİM TABLOSU 12** x %21’lik = % 10,0 Prim 12* x %21’lik = % 9,5 Prim 10 x %21’lik = % 9,0 Prim 7 x %21’lik = % 8,5 Prim 4 x %21’lik = % 8,0 Prim 2 x %21’lik = % 7,5 Prim 1 x %21’lik = % 7,0 Prim * artı ek kalifikasyon – başkan yardımcısı ** artı ek kalifikasyon – başkan 1. Kâr marjı AF 1.000 TL üzerinden %40 = 400,00 TL 2. Kișisel prim AF 1.000 TL üzerinden %21 = 210,00 TL 3. Fark prim Yiğit üzerinden AF 250 TL üzerinden %18 = 45,00 TL Ahmet + Çiğdem üzerinden AF 500 TL üzerinden %15 = 75,00 TL Burçin üzerinden AF 1.000 TL üzerinden %12 = 120,00 TL Aylin üzerinden AF 2.000 TL üzerinden %10 = 200,00 TL Hakan + Didem üzerinden AF 4.000 TL üzerinden % 7 = 280,00 TL Mehmet üzerinden AF 8.000 TL üzerinden % 5 = 400,00 TL 4. Özel prim Ayșe + Ali üzerinden AF 12.000 TL üzerinden % 7 = 840,00 TL Kazanç: 2.570,00 TL Sadece birkaç ay sonraki kazanç olasılıklarınız
  11. 11. 1616 1 LR İȘİNİZDE BAȘARININ YOLU SİZ 500 PW HIZLI BAȘLANGIÇ ÖDÜLÜNÜZÜ GARANTİLEYİN Giriș ayını takip eden iki ay içerisinde %11 seviyesine ulașmanız halinde kaliteli bir LR hediyesi kazanırsınız. A 500 PW B 500 PW C 250 PW D 250 PW Örnek: 3 doğrudan üyesi bulunan bir Organizasyon yapılandırması üzerinden SİZ LR hediyesi sizin
  12. 12. 1717 2 LR CLIO SAHİBİ OLUN Hızlı bașlangıç ödülü kazanan bir çizgi ve bunun dıșında prim hak eden 3 çizgi ile Manager kalifikasyonunu gerçekleștirin Renault Clio sizin. Örnek: * Detaylı bilgi Bașarıya Ulaștıran Konsept kitapçığında B 4000 PW C 1000 PW A 500 PW E 500 PW F 500 PW G 250 PW H 250 PW SİZ 250 PW D 1000 PW
  13. 13. 1818 DÜNYADA EȘİ BENZERİ OLMAYAN BİR OTOMOBİL KONSEPTİ Guiness Dünya Rekoru Dünyanın en büyük otomobil mozaiği MANAGER Renault Clio (ülkeye göre VW, Opel Corsa, Nissan Micra vb. değișmektedir.) ORGALİDER Mercedes Benz B Class GÜMÜȘ ORGALİDER Mercedes Benz C Class ALTIN ORGALİDER Mercedes Benz E Class PLATİN ORGALİDER Porsche 911 Coupe, 911 Cabrio, Cayenne, Panamera
  14. 14. 5 kademeli otomobil konsepti 6.500’ün üzerinde LR otomobili yollarda LR Mercedes, Porsche, Volkwagen ve Opel’in büyük müşterilerindendir. ORGANİZASYONN LİDERİNNE GÜMÜȘ ORGANİZASYONN LİDERRİNE ALTIN ORGANİZAASYON LLİDERİNE RRRİRİRR NNNENENENENENENEPLATİN ORGANİZZASYON LİDEERR
  15. 15. 20 ADİL – ŞEFFAF – ULAŞILABİLİR LR herkese fırsat sunuyor %11’ler 2.000 PW Toplam ciro ile 2 yeni doğrudan üye Junior Manager 4.000 PW grup satışı, 250 PW kişisel satış ve prim kabiliyetine sahip 3 çizgi Manager 8.000 PW Grup satışı, 250 PW kişisel satış ve prim kabiliyetine sahip 4 çizgi Junior Takım Lideri 12.000 PW Grupsatışı, 250 PW kişisel satış ve prim kabiliyetine sahip 6 çizgi Takım Lideri 3 ay boyunca prim kabiliyetine sahip 8 çizgi ve 16.000 PW toplam satış veya 1 x %21 seviye üzerinden 4000 PW rest ciro veya 2 x %21’lik seviye Organizasyon Lideri 6 ay boyunca 24.000 PW Toplam satış ve prim kabiliyetine sahip 12 çizgi veya 1 x %21 seviye üzerinden 12.000 PW rest ciro veya 2 x %21’lik çizgi 10.000 TL’ye kadar 20.000 TL’ye kadar 50.000 TL’ye kadar 70.000 TL’ye kadar 90.000 TL’ye kadar Yaklaşık yıllık gelir % 40 kâr marjı Siz ve müșterileriniz yüksek kaliteli ürünleri adil fiyatlara alıyorsunuz. Çok iyi kar ve prim elde ediyorsunuz. Kendi kazancınızı kendi çalışmanızla belirliyorsunuz. En iyi şekilde desteklenecek ve benzersiz eğitimimizin tadını çıkaracaksınız. Hiçbir risk almıyorsunuz ve hiçbir zaman kaybınız olmuyor.
  16. Uluslararası starların bile güvenini kazanan bir firmayla çalışacaksınız.
GELİR!    GÜVEN!    GELECEK!
Aslında Aradığımız, Hayatımızın Geri Kalan Kısmı Değil mi? Öyle Bir İşim Olsun ki;
Sermaye Gerekmese,
Çalışma Zamanımızı Biz Belirlesek,
Öğrenim Durumu Önemsenmese,
İş Yeri Zorunluluğu Olmasa,
Bizi Bölgelerle Sınırlamasa,
Çalıştığım Kadar, Hatta Çalıştırdığım Kadar Ödeme Yapılsa,
İstediğim Ölçülerde, işimi Büyütme Fırsatı Verilse,
Yeni insanlarla tanışma fırsatımız olsa,
Fırsat eşitliği olsa,
İşimizi çocuklarımıza miras olarak bırakabilsek,
Tatildeyken bile çalışabilsek,
Çalışma arkadaşlarımızı kendimiz seçebilsek,
EMEKLİLİK hatta standartların üzerinde bir EMEKLİLİK olsa,
Çalıştığımız şirket clk mercedes araba verse ve her 3 yılda bir yenilese,
Başka insanlarada yardımcı olabilsek,
Sadece TÜRKİYE de değil tüm dünyada kariyer fırsatım olsa vede teşfik edilsem,
Eğitimlerimi ücretsiz alabilsem,
Vs vs vs vs
BÖYLE BİR İŞ VAR MI  ? EVET LR HEALTH & BEAUTY SYSTEM

 
 

 
İletişim bilgilerimizden bize ulaşabilirsiniz .

12 Ağustos 2015 Çarşamba

 
 
Faydaları...... Aloe Vera Freedom MSM Body Gel daha sağlıklı ve canlı bir cilt isteyen herkes tarafından kullanılabilir.

Eklem sıvısının hareketini kolaylaştırarak dokuları yumuşatır, ağrıların hafifletilmesine yardımcı olur ve bu sayede hücrenin daha kolay hareket etmesini sağlar. MSM krem ciltteki toksinlerin atılmasını sağlar.

UV ışınlarının cilde verdiği zararı azaltarak, güneşten oluşmuş pigment lekelerini azaltmaya yardımcı olur. Kalojen lifleri besleyerek cildin elastikiyetini arttırmaya ve kırışıklıkların azaltılmasını sağlar. Tahriş olmuş, yanmış ve zarar görmüş ciltlerin yenilenmesine yardımcı olur. Romatizmal hastalıklar, kireçlenme ve eklem ağrılarında, ağrıyan bölgelere uygulanarak o bölgenin rahatlamasına yardımcı olur. Anti-bakteriyel, anti- fungal ve anti- septik etkisi sayesinde vücudu korur. Ayak problemlerine karşı nasır ve mantarlarda, akne tedavisinde ciltte, böcek ve sinek ısırmalarında, yanıklarda sedef hastalığında rahatlatıcı etki yaratmaktadır. Mikroplara karşı savaşırken doku kaybına sebebiyet vermez. Anti-oksidant özelliğe sahip olduğu için cildi yoğun şekilde yenileme ve aynı zamanda sıkılaştırma özelliğine sahiptir. Aynı zamanda MSM krem ağrı dindirici ve ateş düşürücü etkisi sayesinde rahatlama sağlamaktadır.

Etken madde.....Aloe Vera ( Barbadensis Miller ), kükürt bileşenleri MSM, biberiye, aksöğüt ağacı ekstresi, ayı üzümü, çay ağacı yağı ve E-C vitaminleri.

11 Ağustos 2015 Salı

KIRIŞIKLIKLAR

 
                                                                   Hedef Kitle:


Aşağıdaki özelliklere sahip bayanlar
Yaşı 35 civarında olanlar
Ağız,göz ve alın bölgeleri çevresindeki mimik çizgilerinden muzdarip olanlar.
Botoksa sağlıklı bir altarnatif arayanlar.
Düzenli olarak kozmetik tedaviye maruz kalanlar ve evde profesyonel bakımı tercih edenler.
Pürüzsüz ve sıkı bir yüze sahip olmak isteyenler.
Kuru cilt sonucu yüzündeki ince çizgileri azaltmak isteyenler.
Canlı bir görünüm kazanmak isteyenler.

Serox un ana Aktif Maddesi:
Argireline: Botoks gibi kası felç etme özelliği olmayan bir altarnatiftir. Sinir iletilerinin sinapslardan açığa çıkmasını engelleyen ufak bir proteğindir.Sinir hücreleri ile kas hücreleri arasındaki iletişimi engellemektedir.Yüz kasları gevşeyerek daha az çizginin oluşmasına neden olmaktadır.
Ameliox: Karnosin ve antioksidanlardan oluşan bir liposamal bileşiktir.Küre şeklindeki kolojen lifleri arasında toplayıp tüm liflerin birbirleriyle aynı hizaya gelmesini sağlamaktadır.Buna ek olarak Ameliox kolojen liflerinin bozulmasını engellemektedir.Cilt daha elastik ve kendini çabuk toparlayan nitelik kazanmaktadır. Antioksidanlar,oksidatif strese karşı koruma sağlamaktadır.Cilt genellikle pürüzsüzleşmektedir ve kırışıklıklar azalmaktadır.
Hyaluronic Filling Spheres: Dondurularak kurutulmuş hiyalüronik asitten oluşan micro küreciklerdir.
Cildin içersine sızmış vaziyettedir.Nem ile birleştirildiklerinde şişerek kırışıklıkların altındaki boşluğu doldurmaktadırlar.
 

1.Adım:SEROX Instant Result Serum
Cilde özel maddeler kazandırır.
Cildin elastik ve yeniden canlanmış olarak görünmesine yardımcı olur.
Serumu mimik çizgileri üzerine uygulayın ve hafifçe masaj yapın.

Kullanımı:
 Instant Result Serum’u özel olarak günde 2 kere mimik çevresine hafif masaj yaparak uygulayın.
2. Kremi serumdan sonra idareli bir șekilde kullanın.

Yoğun formüllü ipeksi dokusu cilt tarafından
hızla emilir. Argireline®, Ameliox® ve Polylift®
içermektedir. Temizlenmiș cilde sürün. Serox
by LR Intensive Result Cream ile ideal ikili.
38 ML.
 

2.Adım:SEROX Instant Result Cream
Derin mimik çizgileri azalır.
Cildin yapısı daha güçlü ve daha sıkı hale gelir.
Serumu uyguladıktan sonra ,hafifçe masaj yaparak kremi cilde yedirin.

SEROX Intensive Result Cream
Intensive Result Cream
Argireline®, Ameliox®, Polylift®, Matrixyl® ve
Hyaluronic Spheres® içeren yenilikçi krem bileșimi
ve zengin içerikli Shea yağı kuru ciltler için de
uygundur. Serox by LR Instant Result Serum ile
ideal ikili.
48 ml
3- Kırışıklık Giderici -SEROX Wrinkle Care

İnce çizgileri ve mimik kırışılıklarını azaltır.
Cilt üzerinde sıkılılaştırıcı bir filim tabakası oluşturur.Ağız,göz ve alın bölgelerinde kullanımı için mükemmeldir.
Kırışıklıkların üzerine bir damla uygulayın ve masaj başlığı kullanarak nazikçe yayın.

Doğrudan uygulama için yoğun konsantreli krem
Mimik kırıșığına doğrudan uygulama imkanı sağlayan
yoğun konsantreli krem. Argireline®, Gatuline
Expression® ve Dynalift® ile Hyaluron asidi içeren
yenilikçi krem. Sabah ve akșam günlük bakımdan
önce sürün. İhtiyaç halinde gün içinde ilgili bölgeye
masaj yaparak uygulayın. Serox by LR Intensive
Result Cream ile uygun bir ikili.
 
 
Professional Eye Pads

Kolojen moleküller,cildi nemlendirmeye yardım eder.Cildin kendisine has peptidi cildin yenilenmesini tetikler.
Kuru çizgiler azalır,mimik kırışıklıklarıyla mücade eder.
Güzellik merkezi kalitesinde profesyonel göz pedleri.
Pedlerin büyük bir bölümü dondurulup kurutulmuș
saf kolajenden olușmaktadır. Aktifleșme solüsyonu
sayesinde nemlenirler. Koruyucu madde içermez.
Aktifleșme solüsyonu Argireline®, Gatuline
Expressioun® ve Hyaluron asidi içermektedir.
Temizlenmiș cilde uygulayın. 4 x 2 Pad ile aylık
paket. Serox by LR Intensive Result Cream ve
Instant Result Serum ile beraber kullanımı için çok
uygun.
4 x 2 Pads

Kullanımı: 
Sıvıyı pedin üzerine doğru sıkın.
Pedler tamamen ıslatıldıktan sonra çift paketi açın.
Yumuşak kısmını kullanarak cilde uygulayın.
15 dakika boyunca göz altında bekletin.



LR ürünlerinin tamamı dermatest onaylıdır.
Hayvanlar üzerinde denenmez bire bir insanlar üzerinde test edilir.
Mineral yağlar ve parapen içermez.
LR ürünleri için buradan katoloğu inceleyebilirsiniz.
Sipariş vermek için ilknurfilizcan@gmail.com mail adresinden bana yazabilirsiniz.


Aloe Vera YÜZ – Canlılık ve esneklik dolu ışıltılı bir cilt için!

Aloe Vera Face
  • Paraben, mineral yağ ve petrol türevleri içermez
  • Cilde uyumluluğu kontrol edilmiştir
  • Yüksek oranda Aloe Vera içerir
  • Özel seçilmiş doğal etken maddeler içerir

Ham maddeler ve tedarikçilerimiz

aloe-blatt
LR, doğal ve birinci sınıf hammaddelerin araştırma ve geliştirme çalışmalarından elde edilen en yeni sonuçlar dikkate alınarak kullanılmasına büyük önem verir.
Bunun için deneyimli hammadde tedarikçileri ile çalışıyoruz. Burada çıtayı çok yüksek tutuyoruz, çünkü tedarikçilerimiz son derece itinalı şekilde „mercek altına alınır“ ve buna göre seçilir. Bu konuda o kadar kararlayız ki, Meksika’da Aloe Vera Barbadensis Miller’in yetiştirildiği toprağı dahi kontrol ediyoruz.

Ürünlerimizdeki yüksek kalite standartları, birinci sınıf hammadde ve malzemelerin dikkatli şekilde işlenmesi sayesinde garantilenir. Düzenli olarak gerçekleştirilen dahili kontroller ve bunun ötesinde belli ürünlerde bağımsız ve saygın enstitülerde yapılan kontroller sayesinde, ürün yelpazemizdeki tüm ürünlerde „Alman kalite standardı“ gereğince yüksek kalite düzeyinin kararlı bir şekilde korunması güvence altına alınır.

2 Ağustos 2015 Pazar

Merhabalar,

 Ağustos ayında LR da müthiş indirimler var ,fırsatları kaçırmamanızı tavsiye ederim.Özellikle parfüm setlerinde müthiş indirmler var bu ay,

Uluslararası moda tasarımcısı olarak Guldo Marla Kretschmer yıllardır kadınlar ve erkekler için moda oluşturmaya devam ediyor.Öyle bir modaki bire bir bu modayı taşıyanları kendisine referans almış bir moda.

 Bununla birlikte mükemmelbir dış görünüş için insanın  kişiliğini de vurgulayan bir koku vazgeçilmezdir.

Kadınlar ve erkekler için kendilerine özgübir kolu koleksiyonu kreasyonundan daha iyisi var mı ?Tıpkı kendi kreasyonları gibi bu iki parfüme de Guldo çok şey katıyor;stil dolu bir şıklık, ayrıntı düşkünlüğü ve bir tutam uluslararsı  yetenek.