13 Ağustos 2015 Perşembe

ALOE VERA BOX SET .....

 
Bugün sizleri   LR Health & Beauty Systems firmasının  Aloe Vera Box SOS Acil Bakım Setiyle tanıştıracağım.
 Her evde mutlaka bulunması gereken kurtarıcı bir set.Ben bu güzel setle yaklaşık 3 hafta öncesi tanıştım.Bu süreçde düzenli olarak kullandım ve evimde sürekli bulunması gerekliler arasında yer aldı.
Kullanıp deneyimlediğim bu güzel ürünü sizlere de elimden geldiğince tanıtmaya çalışacağım.
Ürünü tek tek tanıtmaya başlamadan önce  bu setin ana maddesini oluşuran Aoe Vera yı önce iyice tanıyalım.



Aloe Vera ( Barbadensis Miller ) ; dış görünüş olarak kaktüse benzeyen, sarımsak ve soğan bitkilerinin aralarında bulunduğu zambakgiller familyasındandır. Anavatanı Kuzey Afrika olan bu bitki sıcak ve kuru iklimlerde yetişir.Doğa Aloe Vera’ya aylarca susuz olarak hayatta kalabilme özelliği vermiştir. Aloe Vera’nın yeşil kalın dış kabuğu; su ve besin maddelerini içeren yaprak özünü yani jel’i içinde saklar.Bu özün en önemli özelliği uzun süren kuraklık döneminde temel besin öğelerini saklaması ve bitkinin zarar görmesi durumunda kendisini tedavi etmesidir.
Aloe Vera (Barbadensis Miller) içerisinde 200’den fazla bilimsel olarak kanıtlanmış besleyici madde bulunmaktadır. Bu maddeler aminoasitler, enzimler, kalsiyum (kas ve sinirler için), potasyum(sıvı dengesini korur),magnezyum (sinirler için), demir (kan oluşumu için), çinko (serbest radikallere karşı koruma), manganez (kalojen üretimi), vitaminler ( A, B1, B2, B5, B6, C, E, Betakaroten ), tanin ve salisilik asit’tir. Aloe Vera bu özelliklerinden dolayı 5000 yıldır pek çok medeniyetler ve kültürler tarafından “ şifalı bitkilerin kraliçesi” olarak adlandırılmaktadır.
Aloe Vera özü, günümüzde kozmetik ve içecek ürünleri üreten firmalar için çok değerli bir hammadde özelliği taşımaktadır.

KULLANILDIĞI ALANLAR :

Hepimiz günlük hayatımız içersinde büyük küçük yaranmalara ev kazalarına maruz kalırız.
Gelişim çağındaki çocuklarımızdada düşme çarpma kesik burkulma tarzındaki çeşitli şekillerde yaralanmaktadırlar.Güneşten yanmış tahriş olmuş cildin onarımında, ezilme burkulma ve zedelenmelerde,cilt kesikleri sivilce lekelerinde kullanabileceğiniz oldukça başarılı bir set.
Hem biz büyükler hemde çocuklarımız için hepimizin evinde ilk yardım da uzman bu set bence mutlaka bulunmalı.
Setin  vadettikleri Aloe Veranın yoğun nemlendirme özelliğiyle yüz ve vucutta  özellikle kurumuş yıpranmış  ciltlerde yoğun nemlendirme,
Cildin elastikeyetini arttırma,tahriş olmuş ciltlerde  onarıcı yatıştırıcı serinletici özelliği sağlamak.
Set içersinde 3 ürün ve birde kullanım klavuzuyla alıcıya ulaşmakta..Setin her ürününde yüksek oranlarda Aloe Vera içeriği bulunmaktadır.
Ürünler ve içerikleri ve kullanım özelliklerine tek tek göz atalım.

Aloe Vera Concentrate 100 ml% 90 Aloe Vera içerikli cilt bakım jeli.

Cilde tazelik veren, nem sağlayan ve son derece dinlendirici, yüksek konsantreli bir cilt bakım jeli.Hafif cilt yanıkları,güneş yanığı,cilt tahrişleri veya kesik gibi ufak yaralanmalarda cildi yenileyici,rahatlatıcı,serinletici ve dinlendirici etkisi bulunmaktadır. Akne, şişlik, uçuk, pişik, mantar ve kepek gibi cilt sorunlarında sürekli kullanımda fayda sağlıyor. Böcek sokmalarında serinletici etkiye sahiptir. Cilt bakımınızda sabah ve akşamları cildinizi temizledikten sonra krem sürmeden önce uygulayabilirsiniz . Cildinizi derinlemesine nemlendirerek kırışıklıkların azalmasına yardımcı olur. Ayrıca yıpranmış ve hassas ciltlerde rahatlatıcı etkisi vardır.

Aloe Vera Emergency Spray 150 ml

  % 83 oranında Aloe Vera içerikli serinletici spray.
Küçük cilt yaralanmaları veya yanıklar için bir acil durum önlemi olarak idealdir. Gerekli görülürse bir kaç kez aralıklarla tekrar uygulayın. Yaranın yada zedelenmiş bölgenin onarımını ve iltihaplanmayı önler.
Calendula, papatya, civan perçemi, ada çayı, zencefil ve çarkıfelek gibi doğal şifalı bitkilerden oluşan içeriği cildin kendisini yenilemesine yardımcı olur. Hassas ciltler için rahatlatıcı, dinlendirici ve serinlik verici bir etkiye sahiptir. Güneş yanığı veya böcek sokmalarında tahriş olmuş ciltlerde yatıştırıcı ve rahatlatıcı etkisi bulunmaktadır. Cildi anında nemlendirir ve dokunulduğunda hissedilen hassasiyet belirgin şekilde azalır. ( Burkulma , çarpmalar ve sıyrıklarda ) Anti bakteriyeldir. Duş sonrasında bakım losyonu ve kuru saçlarda nemlendirici olarak rahatlıkla kullanılır. Traşa bağlı cilt tahrişlerinde rahatlatıcı ve serinletici etki sağlar.

İçeriğinde, Aloe Vera, allantoin, ada çayı, papatya, okaliptüs, zencefil, civan perçemi, çarkıfelek çiçeği, kekik  bulunmaktadır.
Aloe Vera Cream with Propolis 100 ml :

  % 79 Aloe Vera ve propolis içerikli bakım kremi.
Bal mumunun doğal ekstresi Propolis içeren sakinleştirici bir cilt bakım kremi. Cildi rahatlatır, besler ve yumuşatır. Emergency Spray veya Concentrate sonrası kullanım için son derece uygundur. Kış mevsiminde bakım kremi olarak yıpranmış ciltte, hassas ciltlerde, nasırlarda ve masaj kremi olarak çok kuru ciltlerde son derece etkilidir. Cilt sorunlarında acıyı ve kaşıntıyı azaltıcı etki ederek yara izi oluşumunu engeller.
İçeriğinde ,Aloe Vera, propolis, vitamen E, allantoin bulunmaktadır.
Kısaca deneyimlediğim bu güzel seti her eve şiddetle öneriyorum.

İLETİŞİM :

WATSAPP : 0507 551 45 15
MAİL: ilknurfilizcan@gmail.com
İNSTAGRAM: lr_ilknur






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder