12 Ağustos 2015 Çarşamba

 
 
Faydaları...... Aloe Vera Freedom MSM Body Gel daha sağlıklı ve canlı bir cilt isteyen herkes tarafından kullanılabilir.

Eklem sıvısının hareketini kolaylaştırarak dokuları yumuşatır, ağrıların hafifletilmesine yardımcı olur ve bu sayede hücrenin daha kolay hareket etmesini sağlar. MSM krem ciltteki toksinlerin atılmasını sağlar.

UV ışınlarının cilde verdiği zararı azaltarak, güneşten oluşmuş pigment lekelerini azaltmaya yardımcı olur. Kalojen lifleri besleyerek cildin elastikiyetini arttırmaya ve kırışıklıkların azaltılmasını sağlar. Tahriş olmuş, yanmış ve zarar görmüş ciltlerin yenilenmesine yardımcı olur. Romatizmal hastalıklar, kireçlenme ve eklem ağrılarında, ağrıyan bölgelere uygulanarak o bölgenin rahatlamasına yardımcı olur. Anti-bakteriyel, anti- fungal ve anti- septik etkisi sayesinde vücudu korur. Ayak problemlerine karşı nasır ve mantarlarda, akne tedavisinde ciltte, böcek ve sinek ısırmalarında, yanıklarda sedef hastalığında rahatlatıcı etki yaratmaktadır. Mikroplara karşı savaşırken doku kaybına sebebiyet vermez. Anti-oksidant özelliğe sahip olduğu için cildi yoğun şekilde yenileme ve aynı zamanda sıkılaştırma özelliğine sahiptir. Aynı zamanda MSM krem ağrı dindirici ve ateş düşürücü etkisi sayesinde rahatlama sağlamaktadır.

Etken madde.....Aloe Vera ( Barbadensis Miller ), kükürt bileşenleri MSM, biberiye, aksöğüt ağacı ekstresi, ayı üzümü, çay ağacı yağı ve E-C vitaminleri.

1 yorum: