14 Ağustos 2015 Cuma

SELÜLİT VE ÇATLAK TEDAVİSİNDE ALGETİCS MUCİZESİ...




LR Health&Beauty, deniz sezonunun kapandığı sonbahar aylarında kişisel bakım için denizin en iyi etken maddelerini LR Algetics Thalasso Cosmetics setinde bir araya getiriyor. İçeriğindeki yüksek etkili yosun bileşimi ile bu set, cildin ihtiyacı olan zengin ve hoş bir bakım sunarak vücut hatlarını pürüzsüz şekilde vurgulamaya yardımcı oluyor.

Laminaria ve Chlorella yosunlarından oluşan bir kokteyl olan LR Algetics Silhoutte Cream, canlandırıcı ve aktif bileşenleri sayesinde selülit oluşumunu yavaşlatıyor. İçeriğindeki kafein sayesinde de cildi sıkılaştırmaya yardımcı olan krem, ciltteki çukurların görünümünün azalamasını destekliyor.
LR Algetics Shower Scrub, peeling özelliği bulunan duş jeli cildi pürüzlerden arındırıyor ve yağ depolarının büyümesini engellemeye yardımcı oluyor. İçeriğindeki besleyici yosunlar, metabolizmayı hareketlendirerek cildin yenilenmesini sağlarken, cilt satensi bir görünüme kavuşuyor.
LR Algetics Contour Gel ise problemli bölgeye uygulandığında kan akışını hızlandırarak yağ yakımını arttırmaya yardımcı oluyor. Laminaria yosunu içeren jel, çatlakların görünümünü azaltarak vücut hatlarının pürüzsüz şekilde görünmesini sağlıyor.
Sonbaharda da denizin ferahlatıcı etkisini vücudunuzda hissettiren LR Algetics Thalasso Cosmetics cildinizi ipek pürüzsüzlüğüne kavuşturuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder