31 Temmuz 2016 Pazar

Ağustos katalogumuz

Ağustos gelmiş hosgelmis 😊 Kataloğumuzu bu linkten inceleyebilirsiniz

http://www.emagcloud.com/lr/TR_tr_LRW082016/pubData/mobile/index.htm#/23/http://www.emagcloud.com/lr/TR_tr_LRW082016/pubData/mobile/index.htm#/23/

İnstagram = lr_ilknur _ taşpınar
Telefon %0507 5514515

27 Temmuz 2016 Çarşamba

Sedef ve egzama için önerilen Lr ürünleri

Egzama ve sedef hastalıklarının büyük bir oranda nedeni, endüstriyel gıdalarla beslenme ve bağırsak florasındaki hasar sonrası sindirilemeyen gıdalardaki zararlı kimyasal ve ağır metallerin kana karışmasıdır. Sindirim yoluyla atılamayan bu atıklar deri yoluyla atılmaya çalışılır. Yani sanılanın aksine bu hastalıklar aslında deri hastalığı değildir. Deri yoluyla atılmaya çalışan kimyasalların olduğu bölgeye bağışıklık sisteminiz saldırır ve bu lezyonlar oluşur.
LR ürünleri arasında burada bizim en çok işimize yarayacak iki ürün var: Bağırsak florası için Aloe Vera İçecekve içerisindeki yoğun B12 vitamini sayesinde bağışıklık sistemini baskılamak için kullanabileceğimizDermaintense krem. Burada şunu unutmamak gerekiyor. Gıda takviyesi ve kremler bu hastalıkları tamamen ortadan kaldırmak için yeterli değil. Ancak lezyonları azaltarak yaşam kalitemizi yükseltmek mümkün. Ben egzama ve sedef için aşağıdaki ürünleri öneriyorum:
Egzama:
1. Acil Durum Spreyi ve Propolis krem: Sabah ve akşam Acil Durum Spreyi sıkın, kurumadan Propolis sürün. Propolis krem cok iyileştiricidir. Özellikle eller su ve sabunla yada sogukla temas ettikten sonra propolisli kremi kullanmak cok etkilidir. Gün içinde ihtiyaç halinde sürün.
2. Dermaintense krem: İçerisindeki B12 sayesinde bağışıklık sistemini baskılar. Egzamanız atak döneminde değilse, Propolis’ten sonra sürün. Atak dönemindeyse önce Sprey ve Propolis kullanarak dinmesini bekleyip, sonra sürmeye başlayabilirsiniz.
3. Aloe Vera Sivera içecek: Bagırsak bağırsak florasının onarımını hızlandıracağından en fazla faydayı Isırganlı Sivera içeceğimiz sağlar. Sadece kremle sonuç almanız çok zordur. Mutlaka içecekle takviye edin Bir şişe 11 günde biteceğinden en az 2 şişe kullanmasını önerin. 3 öğünden önce 3’er kapak (30 ml).
4. Saç egzaması: Microsilver sampuanla birlikte duş sonrasi saç diplerine sprey kullanmak etkili ve rahatlatıcıdır.
Sedef:
1. Propolis ve Dermaintense krem: Sabah ve akşam 5’er dk arayla sürün. Sedefte Acil Durum Spreyini artık önermiyorum, çünkü içerisindeki etken madde fazla olduğundan bazen sedef ataklarını azdırabiliyor.
2. Aloe Vera Sivera içecek: Bağırsak florasının onarımını hızlandıracağından en fazla faydayı Isırganlı Sivera içeceğimiz sağlar. Sadece kremle sonuç almanız çok zordur. Mutlaka içecekle takviye edin Bir şişe 11 günde biteceğinden en az 2 şişe kullanmasını önerin. 3 öğünden önce 3’er kapak (30 ml)
Her iki hastalık için de önemli not :
Marketlerden aldığımız standart hijyen ve temizlik ürünlerinin içerisindeki kimyasallar egzama ve sedefi tetikliyor. Ne kadar krem kullansanız da, hastalığı tetikleyen dış etmenleri elemezsiniz bu lezyonlar oluşmaya devam eder. Neredeyse hergün ellerinizi yıkıyor ve en az gün aşırı duş alıyorsunuz. Bu yüzden Dermaintense ve Aloe Vera içecek verdiğiniz bütün müşterilerinize doğala en yakın temizlik ürünlerini kullanmalarını gerektiğini bu şekilde anlatın. Eğer doktorları tarafından özellikle verilmiş bir ürün yoksa şu ürünleri tavsiye edebilirsiniz :
1. Aloe Vera Sabun
2. Aloe Vera Duş Jeli
3. Aloe Vera Şampuan
4. Aloe Vera Saç & Vücut Şampuanı
Bunlara ek olarak kemik suyundakijelatin ve faydalı bakteriler hem sindirimi kolaylaştırır, hem bağırsak florasının onarımını hızlandırır, hem de bağışıklık sisteminize destek olur. Kasaptan bebek için istediğinizi belirterek kuzu veya dana kemiği alın, suyunu kaynatıp her gün 1 bardak için. Kemik suyunun yanı sıra, kombucha çayı, gerçek kefir, gerçek yoğurt gibi gıdalarla prebiyotik açıdan zengin iyi bir diyet yapın, özellikle hazır gıdalardan ve şekerden uzak durun.
LR ürünleri ile ilgileniyorsanızücretsiz üye olarak indirimli alabilir veya %40 karla kota şartı olmadan satışını yaparak ek gelirelde edebilirsiniz. LR ürünleri, LR katalog veya LR üyelik koşulları hakkında bilgi almak için bize ulaşın.
ÜYELİK ÜCRETİ YOK, AYLIK KOTA YOK!
İletişim 0507 5514515
İnstagram = lr_ilknur _ taşpınar 

24 Temmuz 2016 Pazar

Temmuz bitmeden yetisiinnnn hediye cekinizi aliiinnnn


Merhabalar 😊 Sirketimizin harika bir kampanyası var ve 23 temmuz 31 temmuz arası geçerli bu kampanya Businesses set uyeliklerde de geçerli 💃💃💃 250 pw lik alışveriş veya business üyeliklerde 75 tl lik hediye çeki .500 pw ve üzeri alışverişlerde 200 tl lik hediye çeki veriliyor. Uzun zamandır zeitgard 2  almayi düşünüyorsanız şimdi tam zamanı cunki zeitgard 2 450 pw 😇😇😇 50 pw lik bir ürün daha ekleyin 500 pw ile 200 tl lik hediye cekini kazanın. Bu fırsat kacmazzzzzzz. Taksit imkanı mevcuutttt

İletişim 0507 5514515
İlknur taşpınar
İnstagram = lr_ilknur _ taşpınar

23 Temmuz 2016 Cumartesi

LR DA AYAK BAKIM SETI

ALGETICS AYAK SERİSİ

Yaz geldi ve facebook'ta yine şezlonga uzanmış ayak fotoğrafları istilası başladı :) Madem ufak, iri, düzgün, yamuk ayırdetmeden paylaşıyorsunuz, bari iyi bakın bu arkadaşlara ama değil mi? :) LR'ın Algetics ayak serisine bir göz atalım:

# Algetics Ayak ve Bacak Jeli: Bu bacak ve ayaklara yönelik bakım ürünü gergin ve yorgun ayakları/ bacakları dinlendirir. Ayak kokusunu engelleyerek hoş bir tazelenme hissi yaratır. Laminaria algleri ve narin, soğuk his yaratan incilerle bacak ve ayaklara yoğun nem takviyesi sağlar.

İhtiyaç duyulduğunda jeli, ayaklarınıza ve alt bacaklara hafifçe masaj yaparak yedirin.

# Algetics Ayak Kremi: Yenilikçi alg içeren etken madde kompleksiyle kuru ve çatlamış ayaklara iyi gelen besleyici ayak kremi. Hızlı emilir ve saydam deri katmanını azaltarak ayaklara bakım yapar ve yenileyici etki gösterir.

Ayak kremini sabahları ve ihtiyaç duyulduğunda ayaklara sürün.

# Algetics Ayak Peelingi: Ayaklara tek adımda bakım yapan ve  sakinleştirici etki yaratan kremsi ayak peelingi. Ölü derileri nazikçe temizler ve Laminaria algleri ve İrlanda yosunuyla nem sağlar.
Nemli ayaklara yuvarlak hareketlerle yedirin ve nazikçe
masaj yapın. Ardından durulayın.
İletişim Dm & Watsap 0507 5514515
#ayakbakımı #ayakkremi#ayaklar

19 Temmuz 2016 Salı

Durum çok ciddi. ..

🌼🌻🌼🌻🌼🌻

DURUM ÇOK CİDDİ
sağlıklı ürünler kullanmaya başlamalısınız.
Sizin ve sevdiklerinizin sağlığı için #LR ürünleriyle tanışın .
Sağlık bakanlığı izniyle ülkemize gelen Dermatest onaylı,kullanılan aloe vera dünya aloe vera birliği tarafından onaylanan gdo suz hormonsuz olarak ekimden paketlenene kadar testlerden geçen tek firma LR.
Evinize gelen katologlarimiz bile dermatest onaylı yurt dışından geliyor,  neden mi çünkü ülkemizde zararsız kimyasallarla  basım yapan bir matbaa bulunmuyor.
Parfümlerimizde sentetik koku bulunmuyor, astım hastalari kullanabiliyor.
Makyaj malzemelerinde zararli kimyasal, hayvansal atik bulunmuyor ve  dünya kozmetik birligine uye tek network firmasi LR

Evet
DURUM ÇOK CİDDİ
Şimdi bunu kendi duvarına kopyala belki sen paylaştın diye kimse seni götürmez ama
Sen paylaştın diye birçok arkadaşın sağlıklı ürünlerle tanışır.
Kendi sağlığın ve sevdiklerinin sağlığı icin
DUVARINDA PAYLAŞ

İletişim 0507 5514515

Saç kıran icin herşeyi denediniz bir sonuç alamadiniz mı? O zaman sayfami ziyaret ediniz 😇😊


Merhabalar, saç kiran için çeşitli tedavi yöntemleri uygulayan yerler olduğunu bu sıkıntıyı yaşayanlar çok iyi biliyordur.

Sarımsakli tedavi kortizonlu iğne benim duyduğum birkaç yöntem,ne kadar etkili bilmiyorum ama deneyip başarılı olmadığını söyleyen kullanıcılar ile görüşmelerim oldu.

Gelelim bizim saç kıran tedavisi için yontemimize😀 öyle igneyle migneyle sarimsakla ugrasmiyorsunuz. Bir sprey ve şampuan ile kıran olan bolgede saçlar çıkmaya başlıyor.

Fotoğraftaki kişi şampuansiz sadece sprey kullanarak 20 haziran  14 Temmuz arasında yani tam 1 ay bile olmadan saçlar çıkmaya başladı. Tabii şuanda kullanmaya devam ediyor ve sampuani da ekleyecegiz 😀 Saç kıran Lr  da en az 60 günlük düzenli kullanım ile sonuç alınan bir hastalık ama biz 1 ay da bile sonuç almaya başladık. 60 günun sonucunu  da yine gururla sizlerle buradan paylaşacağım. Tabiî kullanici arkadaşım burdan okuyorsa yazdıklarımı 60 gün sonraki halini de bekliyoruz 😊😇👍👍👍👏👏👏👏👏👏👏👏👏

Sizde saç kıran sakal kıran sorunu yaşıyor ve çözüm bulamadıysanız bir de LR ı denemeniz de fayda var diyorum. Denemeden bilemezsiniz. 😉

İletişim 0507 5514515
İnstagram =lr_ilknur _taşpınar
İlknur taşpınar
Sevgiler 💕 💕 💕


Bu da 60 gun sonrasi fotolar lr_ilknur _ taşpınar  gururla sunar 😀



15 Temmuz 2016 Cuma

İşte size fırsat

❗️❗️❗️❗️❗️İŞTE SİZE FIRSAT ❗️❗️❗️❗️❗️

💥 Neyin hayalini kurduk hep içten içe?
❤ Evden çalışalım
❤ Karda, kışta, soğukta, kalabalık trafikte
      saatlerce sürünmeyelim
❤ Tepemizde bizi kullanan, üzerimizde baskı kuran
      bir patronumuz olmasın
❤ Kuyumuzu kazmaktansa bize destek olacak,
      motive edecek çalışma arkadaşlarımız olsun
❤ Çocuklarımızı evde bırakıp işe gitmek ve onları
      başkalarına emanet etmek zorunda kalmayalım,
❤ Hasta olduğumuzda yalvar yakar patrondan izin
      almak zorunda kalmayalım, hasta olduk diye
      veya çocuğumuz hasta oldu diye özür dilemek
      zorunda kalmayalım
❤ İstediğimiz zaman tatil yapabilelim
❤ Katlanarak artan, güzel bir gelir sahibi olalım
❤ Altımızda arabamız olsun
❤ Kendi evimiz olsun

LR'le tüm bunlara sahip olabilirsiniz❗️❗️❗️
Şu anda, şimdi her zaman hayalini kurduğunuz her şeye sahip olabilirsiniz. Siz, LR iş ortağı olduğunuz anda, bağımsız bir iş sahibisiniz. Başınızda sizi çalışmanız için zorlayacak bir patronunuz olmayacak. Hep hayalini kurduğunuz gibi evden çalışabileceksiniz. Ve emeğinizin karşılığını alabileceksiniz. Ne zaman ve ne kadar istiyorsanız, o kadar çalışabileceksiniz.
Fakat bunun için DİSİPLİNLİ olmalısınız! Başınızda size baskı kurup çalışmanızı sağlayacak kimse olmayacağına göre (çünkü siz BAĞIMSIZ OLMAYI) istediniz, bu çalışma disiplinini sizin kendinize sağlamanız gerek!
LR, bir hobi değil. Network, gerçek bir iştir. Ayrıntılar için özel mesaj atin👍👍
İlknur taşpınar 0507 5514515

11 Temmuz 2016 Pazartesi

Güneş koruma kremi

Özellikle çocuklarınız için marketlerde satılan 50 faktör korumalı olduğu ve çocuklara özel üretildiği söylenen ürünler yerine LR ın Aloe Vera güneş koruma serisindeki 50 faktör koruyucuyu kullanmanızı önemle tavsiye ediyorum. Sebebi, LR ın 50 faktör korumalı güneş kreminin bu alanda önemli standartlardan biri olan ve Avrupa Birliği standartlarının çok çok ötesindeki Avustralya standartlarına uygun üretilmiş yani özel ter ve suya dayanıklılık testlerinden başarıyla geçmiş olması. Bu demek oluyor ki bu kremi sürdükten sonra 4 saat süreyle suyla temas halinde olsanız bile kremin koruyuculuğu 50 faktörden aşağı düşmüyor ve eğer düşüyorsa ambalaj üzerine "50 faktör korumalıdır" yazamıyor, 4 saat sonra hangi seviyeye düşüyorsa onu yazmak mecburiyetinde. Ama Avustralya standartlarında üretilmeyen kremlerde bu oran yarı yarıya düşebiliyor ve kremin ambalajı üzerinde ilk sürülüş anındaki koruma faktörü yazıyor çoğunlukla maalesef. Dolayısıyla en azından çocuklar için bu ayrıntıya önem vermenizi rica ediyorum.

*Yard. Doçent Dr. Ayşegül Yıldız Ünal'dan alıntıdır.
İletişim ilknur taşpınar 0507 5514515
İnstagram = lr_ilknur _ taşpınar

10 Temmuz 2016 Pazar

Aloe vera jel nemlendirici

Aloe Vera nemlendirici jel krem, her cilt tipinin
gereksinimlerini karşılar ve özellikle de karma cilt tipine
uygundur. Kuru cilt kısımlarına bakım yapılır ve kısmen
daha yağlı kısımlar dengelenir. Taze jel kıvamı erkekler tarafından da beğenilmesini sağlar. Güneşlendikten sonra veya stresli bir günün ardından hem kadın hem de erkekte yüz cildine hoş bir
tazelik katar.Yoğun nem sağlar ve hafif, ekstra hoş bir his bırakır.
Yağ içermeyen jel kıvamıyla oldukça hızlı şekilde ipeksi
yumuşaklık yaratır. % 50 aloe vera ve nilüfer özü içeriğiyle
taze ve aydınlık bir etki oluşturur.
İletişim 0507 5514515
İnstagram = lr_ilknur _ taşpınar

Deluxe lash serum

🔹LR Deluxe Lash Serum 🔹

❗️TOPSELLER❗️

Bu serum kirpiklerinizi güçlendiriyor, uzamasını hızlandırıyor ve dökülmesini engelliyor. Kaşlarına uygulayan müşterilerim de memnuniyetini sıkca dile getirdi ☺️

Hormon icermez ❌
Paraben icermez ❌
Parfüm icermez ❌
Yan etkisi yoktur ❌

Hamielerde kullanabilir diye şirketten elimizde onay maili mevcuttur ☑️☝🏻️
.
Kızılyonca özütü: Kıl kaybını önler ve kirpiklerin uzamasını tetikler.

Provitamin B5: İnce tüyleri güçlendirir ve besler.

Biotin peptide: Kıl köklerindeki hücre bölünmesini güçlendirir ve hızlandırır.

Kafein ve aminoasitler: Kılların uzamasını tetikler.

Kullanım: Sabah akşam eyeliner gibi uygulanır. en az 6 hafta kullanımdan sonra farkı görceksiniz :)

İletişim 0507 5514515 ilknur taşpınar
İnstagram =lr_ilknur _taşpınar

9 Temmuz 2016 Cumartesi

Lr da iş ortağı olmak kadar hangi ekibe dahil oldugunuz daha da onemlidir

💕💕💕💕💕💕

Geçen sene biri yazmış isim yok hoşuma gitti paylaşmak istedim
 Bu ekipte oldugunuzun farkinda misiniz. ?

Seneler once bir ekip LR'nin Turkiye ayagini becerememis, eline yuzune bulastirip birakmis ve oylece kalmis bir sure. Sonra baska bir ekip sahiplenmis ve gecen sene LR'yi tutup yerden kaldirmis. 😊
LR aslen cok eski bir Alman markasi aloe vera uretiminde cok titiz calisiyor ve tedaviye yardimci olmayi basariyor, guzellestiriyor vs

Urunleri zaten paylasiyorum anlatmak istediklerim su an baska...

Dun bir video paylastim izlediniz mi bilmiyorum gurur duydum LR nin Turk temsilcileriyle😉

Abartmiyorum Avrupadan daha hizli buyume potansiyeline sahibiz ve bu bizler icin cok iyi firsat arkadaslar🙏
LR Adil ve dengeli fiyat politikasiyla buyukkkk kitlelere ulasma ve taninma vizyonu tasiyor, Is ortaklarina yuksek kar marji, prim ve ""hadeee caniiimmm yoogggghartik" dedirtecek araba konsepti gibi olanaklar sunuyor. Karsiliginda bizden para, aidat, aylik su kadarlik satis kotasi vs istemiyor sadece urunleri dogru bir sekilde tanitmamizi istiyor.

Ben de bu kapsamda LR'yle sizleri tanistirmaya calisiyorum.

Bu bir reklam degil kacirmamaniz gereken bir firsattan bahsediyorum

Dusunsenize..Sulalenizde, mahallenizde ongorusu yuksek akrabaniz/arkadasiniz/tanidiginiz /tanidiginizin tanidigi assfddg olmustur veya efsane olmus dilden dile dolasan karsisina cikan kucuk bir firsati servete donusturen zengin tipleri de duymussunuzdur. Herkes dogustan ednan ziyagil degil sonucta bu insanlarin basari hikayeleri aslinda kimsenin yuzune bakmadigi inanmadigi ayrintilarda oldugundan "elinki talih bizimki kor salih" bile demis olabiliriz

Mesela Istanbul disi diyerek burun kivrilan yerlere yatirim yapmak istemeyen ama uc bes sene icinde emlak degeri hizla yukselen arsalar icin
"Ah ulan keske parami o semtteki arsaya yatirsaydim simdi milyonerdim"

Arsa kapatamadik belki LR trenini kacirmayalim! Zira Almanlar Turkiye ayaginda buyuk bir patlamaya hazirlaniyor. Yeni olusumda ilk katilanlar daha buyuk pay alacak daha iyi kosullara sahip olacak

Ileride keske ilk duydugumda ben de katilsaydim su LR'ye demenizi istemem dogrusu

Bu yaziyi not defterime arsiv yapiyorum cikinimdan yeri geldiginde cikarmak uzere
Cok yakin zamanda LR uye aginin hizla buyuk kitlelere ulastigini goreceksiniz

Ahhh o gemide ben de olsaydimmmm acik denizlere yol alsaydimm🎶🎶🎶🎶🎵🎵🎵🎷🎷🎺� ���🎻🎻 🎊🎉🎋🎁🎆👮👮👮

Unutmayin ilkler kiymetlidir ✌️
Lr a is ortağı olmak kadar hangi ekibe dahil oldugunuz da önemli biz çalışkan bir ekibiz liderlerimiz dünya 1.olmuş Türkiyenin ilk kadın başkanı olmuş, gelin ekibime dahil olun biz is ortsklarimizi kaderine terk etmeyiz 😉

İletişim  ilknur taşpınar 0507 5514515

2 Temmuz 2016 Cumartesi

Lr da kazanç sistemi





Avon, Oriflame, LR gibi şirketler doğrudan satış ve network marketing yöntemiyle çalışır. Yani ürünleri mağazalarda satılmaz. Bireysel olarak çalışan iş ortakları aracılığıyla müşterilere ulaştırılır. Peki ama neden? LR neden gidip Mac gibi, Kryolan gibi kendi mağazalarını açmıyor? Neden ürünlerini büyük market ve kozmetik zincirlerine dağıtmaz? Bu adamlar keriz mi? Neden manyak gibi satış yapmak varken böyle bir yöntem seçer?
Cevap aslında çok zor değil: Daha az risk, daha çok kar! Şöyle ki, eğer LR gidip Mac gibi mağaza açmaya kalkarsa ne olacak? Adım adın anlatayım: Öncelikle bu mağazaların yerinin belirlenmesi lazım. Üstelik iyi satış yapması için en pahalı cadde ve AVM’lerde yer kapması, yüksek kiralar ödemesi gerekiyor. Bunun için bir piyasa araştırması yapması ve emlak ekibi istihdam etmesi gerekiyor. Mağaza bulunduktan sonra global şirket politikasına uygun şekilde içinin döşenmesi lazım. Her mağazanın kendi stoğu olması gerekiyor, buna uygun olarak mağazaya mal çekilecek. Mağazalara mal gönderimi için şirketin bir araç filosu ve ekibine ihtiyacı var. Son olarak mağazaya büyüklüğüne bağlı olarak bir mağaza müdürü, mdr yrd, 3-4 tane satış elemanı bulmak lazım. En zor kısımlarından biri burası, çünkü Türkiye’de perakandede maaşlar çok düşük. Bir giren 2-3 ay sonra 100-200 TL daha fazla veren başka bir markaya kaçıyor, yani sirkülasyon çok fazla. Şirketin bunu yönetecek sağlam bir insan kaynakları ekibine ihtiyacı var. Bitmedi, mağaza personelinin maaşları sigortaları var, özel sağlık sigortası ayrı, SGK’sı ayrı. E bu mağaza suyla çalışmıyor. Haftanın 7 günü cayır cayır elektrik yakıyor. Bitti mi? Hayır. Siz hiç bilmediğiniz bir markanın mağazasının önünden geçerken sıklıkla içeriye dalar mısınız? Hayır. Bu yüzden markaların satış yapmak için reklam yapmaya ihtiyacı var. Biraz aşinalığınız olacak ki denemek için motivasyonunuz olsun.
İşte bütün bunlar hep maliyet arkadaşlar. Bir mağaza açmak için yapılan harcama kendini 5-8 sene arasında amorti ediyor. Yani o mağazanın en az 5 sene iyi satış yapması lazım ki ilk başta yapılan yatırımın parası çıksın, mağaza kar etmeye başlasın. Bir düşünün, mağazanın yeri tutmadı, satışlar düştü, kira parası yüksek gelmeye ve mağaza zarar etmeye başladı. Ne olacak? Mağaza kapatılacak. Personel ihtiyac varsa ya başka yere kaydırılacak, ya da işten çıkarılacak. Çıkartılırlarsa her birine tazminat ödenecek. Tüm bunların mağaza sayısı hızla artan, fakat sonrasında satışları istediği gibi gitmeyen bir marka için finansal olarak ne anlama geldiğini bir hayal edin. Şirketin küçülmeye gitmesi halinde ne kadar zarar edebileceğini tahmin edebiliyor musunuz? İşte bu yüksek risk demektir !
Şimdi gelin LR ne yapıyor bakalım. İstanbul’da bir ofisi var. Pazarlama, lojistik, çağrı merkezi, insan kaynaklarından oluşan çok da kalabalık olmayan bir ekibi var. Buraya kadar herşey diğer şirketlerdeki gibi. Ama ürün satışına geçtikten sonra iş değişiyor. Şirket çalışanları satış yapmıyor. Mağaza giderleri yok, mağaza personeli yok, maaş sözleşmeleri, sigorta yok, araç filosu yok, satış yapmak için reklam yapmak yok. Onun yerine ne yapıyor? Ben güzel ve kaliteli ürünler üretiyorum, tavsiye yöntemiyle bu ürünlerin satılacağına, müşteri memnuniyeti oldukça sürdürülebilir bir şekilde büyüyebileceğime inanıyorum diyor. Maaş sözleşmesi olmayan, satıştan kazanacağı karı cebine koyan, şirkete yeni iş ortakları kazanınca vergi düşüldükten sonraki kardan pay alan bireysel satış ortakları buluyor. Ufak bir ekiple başlıyor, aynı bir ağacın dalları gibi ana gövdeden dallar çıkmaya başlıyor, her birinden yeni dallar çıkarak sahadaki satış ekibi yavaş yavaş ve maliyet yaratmadan büyüyor. Üye sayısı ve satışlar arttıkça merkez ofiste çalışan insan sayısı yavaş yavaş artacak. Ülke ekonomik krize girerse sadece şirket merkezinde işten çıkarma olacak. Bireyel satış ortakları, yani üyeler zaten sözleşmeli olmadıkları için onlar şirket için bir maliyet yaratmayacak. İşte bu da düşük risk demektir !
LR bütün bu yukarıdaki maliyetlerden muaf olduğu için, kazandığı karı üyeleriyle paylaşıyor. Tahmin edersiniz ki bu kar oldukça büyük. Çünkü operasyon, pazarlama ve reklam maliyeti mağazacılık ve perakande yöntemiyle çalışan şirketlere göre devede kulak sayılır. Bu sayede şirket bu karın bir bölümünü 5 haneli rakamlar şeklinde liderlerine ödeyebiliyor. LR’da kariyer basamaklarını çıktıkça, kazandığınız prim miktarı da artıyor. Çünkü şirkete yeni iş ortakları kazandırmaya devam ediyorsunuz ve koca bir ekibin başına geçiyorsunuz. Ayda 5 haneli prim kazanan bir lider işi bıraktığı anda, altındaki bütün kollar çöker. LR bunu bildiği için aslan payını onlara veriyor.
Şirketin verdiği arabalar sandığınız kadar büyük bir maliyet yaratmıyor, çünkü şirket bu araçları ne kendi satın alıyor, ne de size hediye ediyor. Bir filo kiralama şirketiyle anlaşıp araçları sizin için kiralıyor. Çalıştığınız ve puan hedeflerini tutturduğunuz sürece kullanıyorsunuz. Ama sonuca baktığınızda verdiği otomobillerle, tatillerle, hediyelerle satış ortaklarının yaşam kalitesini yükseltiyor. Başlarına emir veren bir patron koymuyor, kendi istedikleri zamanlarda çalışma, ne kadar çalışırsan o kadar kazanırsın diyerek adil bir gelir kazanma imkanı sunuyor. Şöyle bir çevrenize bakın, maaşlı çalışıp da işinden memnun olan kaç kişi var söyleyin? Bir de LR için emek vermiş, iyi bir gelir elde etmeye başlamış kişilere bir bakın, hepsi size işini ve şirketini ne kadar sevdiğinden bahsedecektir.
Bu kadar fazla detay öğrendikten sonra şimdi şapkayı önünüze koyun ve bir düşünün. Satış temsilcisi olarak mı kalmak istiyorsunuz? Yoksa yüzü her gün gülen, arkadaşlarına para kazandıran bir lider olmak mı?
Deniz beyin yazisidir 😊
LR ürünleri ile ilgileniyorsanızücretsiz üye olarak indirimli alabilir veya %40 karla kota şartı olmadan satışını yaparak ek gelirelde edebilirsiniz. LR ürünleri, LR katalog veya LR üyelik koşulları hakkında bilgi almak için bize ulaşın.
ÜYELİK ÜCRETİ YOK, AYLIK KOTA YOK!
İletişim 0507 5514515

Aloe veranin şeker hastaları üzerindeki etkileri

ALOE VERA'NIN TİP 2 ŞEKER HASTALIĞI ÜZERİNDEKİ ETKİSİ

Ağız yoluyla alınan Aloe Vera'nın tip 2 şeker hastalığında (diyabet) kullanılması ile ilgili yapılmış 9 güvenilir çalışmanın sonuçlarını derleyen ve tartışan bir makale kısa süre önce yayınlandı. Bu makaleye göre, aloe vera büyük olasılıkla içeriğinde bulundurduğu yaklaşık 75 çeşit aktif içerik (enzimler, mineraller, polisakkaritler, amino asitler vb.) ve yanı sıra krom, magnezyum,  manganez ve çinko gibi eser elementlerle insülinin etkisini arttırarak kandaki glukoz seviyesini düzenliyor. Yapılan çalışmaların sonuçları aloe verayı içecek olarak tüketmenin özellikle "açlık kan şekeri" ve son 2-3 aya ait kanımızdaki ortalama glukoz seviyesinin göstergesi olan "hemoglobin A1c" değerini oldukça normal seviyelere çektiğini gösteriyor.

Daha iyi anlaşılabilmesi için bazı rakamlar üzerinden konuşalım: Açlık kan şekeri 100-125 mg/dl ise bu kişi şeker hastası olmaya aday, eğer 125 seviyesinin üzerinde ise bu kişi diyabet hastası olarak tanımlanıyor. Aloe vera kullanımının bu değeri neredeyde 40 mg/dl seviyelerine düşürdüğü gösterilmiş. Aynı şekilde hemoglobin A1c değeri de %6.5 ve üzeri ise diyabet hastası kabul ediliyorsunuz. Yine aloe vera kullanımı bu değerin de %1 civarına gerilemesini sağlamış.

Tabi ki bu çalışmalarda hala bazı eksik noktalar var. Bunlar da göz önüne alınarak daha geniş kapsamlı çalışmalar yapıldıktan sonra aloe veranın şeker hastaları üzerindeki olumlu etkisinden daha büyük ölçüde emin olabiliriz. Fakat halihazırda elde bulunan veriler de aslında bize aloe veranın bu konudaki başarısı hakkında çok şey söylüyor.

1 Temmuz 2016 Cuma

Kaçırılmayacak Firsat

Bugün en basitinden bir şahış şirketi kurmak isteseniz; imza sirküleri, dökümanlar ve bu süreci sizin adınıza yürütecek olan muhasebeci veya mali müşavire ödeyeceğiniz hizmet ücretleri dahil toplamda 750 – 1000TL arasında bölgeye ve muhasebeciye göre değişen bir ücret ödemeniz gerekiyor. Yapacağınız sektör ve iş alanına göre ticaret odası, esnaf odası vb. odalardan birine veya birkaçına kayıt yaptırmanız da gerekebilir. Yazar kasa da kullanmanız halinde toplam ücret 2000 TL’yi bulabiliyor.
Dikkat edin, henüz hiç bir ticari faaliyete başlamadan, sadece iş yerini açmak için gerekli belgeler ve izinler için vereceğiniz paradan bahsediyorum! Eğer kurduğunuz işi yürütemezseniz bu para ve hatta çok daha fazlasına elveda diyorsunuz.
Biz de gelin LR’da kendi işinizi yapın,en fazla 350 TL değerinde ürün alın, yürütemezseniz başladığınız yere elinizdeki ürünlerle geri dönersiniz diyoruz. Siz buna risk diyorsunuz, biz kaçırılmayacak fırsat diyoruz! Bence tekrar düşünün 😉
LR ürünleri ile ilgileniyorsanızücretsiz üye olarak indirimli alabilir veya %40 karla kota şartı olmadan satışını yaparak ek gelirelde edebilirsiniz. LR ürünleri, LR katalog veya LR üyelik koşulları hakkında bilgi almak için bize ulaşın.
ÜYELİK ÜCRETİ YOK, AYLIK KOTA YOK
İLETİŞİM İLKNUR TAŞPINAR 
0507 5514515

Lr temmuz kataloğu çıktı 😊

Hosgeldin temmuz 😊 bereketinle gelll. Kataloğumuzu bu linkten inceleyebilirsiniz

http://www.emagcloud.com/lr/TR_tr_LRW072016/pubData/mobile/index.htm#/1/http://www.emagcloud.com/lr/TR_tr_LRW072016/pubData/mobile/index.htm#/1/