19 Temmuz 2016 Salı

Saç kıran icin herşeyi denediniz bir sonuç alamadiniz mı? O zaman sayfami ziyaret ediniz 😇😊


Merhabalar, saç kiran için çeşitli tedavi yöntemleri uygulayan yerler olduğunu bu sıkıntıyı yaşayanlar çok iyi biliyordur.

Sarımsakli tedavi kortizonlu iğne benim duyduğum birkaç yöntem,ne kadar etkili bilmiyorum ama deneyip başarılı olmadığını söyleyen kullanıcılar ile görüşmelerim oldu.

Gelelim bizim saç kıran tedavisi için yontemimize😀 öyle igneyle migneyle sarimsakla ugrasmiyorsunuz. Bir sprey ve şampuan ile kıran olan bolgede saçlar çıkmaya başlıyor.

Fotoğraftaki kişi şampuansiz sadece sprey kullanarak 20 haziran  14 Temmuz arasında yani tam 1 ay bile olmadan saçlar çıkmaya başladı. Tabii şuanda kullanmaya devam ediyor ve sampuani da ekleyecegiz 😀 Saç kıran Lr  da en az 60 günlük düzenli kullanım ile sonuç alınan bir hastalık ama biz 1 ay da bile sonuç almaya başladık. 60 günun sonucunu  da yine gururla sizlerle buradan paylaşacağım. Tabiî kullanici arkadaşım burdan okuyorsa yazdıklarımı 60 gün sonraki halini de bekliyoruz 😊😇👍👍👍👏👏👏👏👏👏👏👏👏

Sizde saç kıran sakal kıran sorunu yaşıyor ve çözüm bulamadıysanız bir de LR ı denemeniz de fayda var diyorum. Denemeden bilemezsiniz. 😉

İletişim 0507 5514515
İnstagram =lr_ilknur _taşpınar
İlknur taşpınar
Sevgiler 💕 💕 💕


Bu da 60 gun sonrasi fotolar lr_ilknur _ taşpınar  gururla sunar 😀



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder