4 Nisan 2017 Salı

NİSAN AYINDA ZEİTGARD GİRMEYEN EV KALMAYACAK ŞOKKK FİYATLAR ŞOOKKKKK



Bu ay zeitgard 1 zeitgard 2 peynir ekmek gibi gidecek 😊 Çünkü, fiyatlar ŞOK edecek derecede indirimde. Siz de bu fırsatı kaçırmayın üyelik ile %40 kar marji indirimi de ekstra 🤗👍💃 şuan stokları bekliyoruz sizde hemen listeye girin tükenmeden bana ulaşabilirsiniz 📲 05317923781

LR ZEITGARD 2
Mimik Çizgileri…örneğin burun kıvırma, gülme ve ağlama, kaş çatma, kaşları kaldırma vb.
sonucu ortaya çıkanlar.Dolayısıyla bu bölgelerdeki kaslar gerginleşir, aynı zamanda bağ dokuları elastikiyetini zamanla kaybeder. Böylece çizgi veya kırışıklık oluşumu meydana gelir.
LR ZEİTGARD 2 ve ÜRÜNLERİ ile bunlar sorun olmak dan CIKIYOR.
Halk arasında, Yüz ütüsü olarak da adlandırılan bu ürünümüz 42 dereceye kadar çıkarak ciltteki gözeneklerin açılmasını sağlıyor. Böylece bu aletle kullanılması için tasarlanmış olan göz serumu ve cilt serumu, açılan gözeneklere daha iyi nüfuz edebiliyor.
Alet, sıcak uygulama ardından 5 derecelik soğuk kullanıma geçiyor ve bu sayede gözenekler kapanarak cilde işlenen kremin orada kalmasını sağlıyor. Böylece maksimum etki elde ediliyor. Cihazlar düzenli kullanıldığı taktirde, yeni oluşan kırışıklıklar gideriliyor ve derin kırışıklık izleri açılarak ciltte daha gergin ve genç bir görünüm oluşuyor. Bu fırsat kaçmaz kadın erkek kullanıma uygundur..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder