20 Aralık 2016 Salı

YENİ YIL HEDİYELERİNİZ LR DAN OLSUN



Anında parlak ve temiz bir cilde sahip olabilmek, yüzünüzdeki lekelerden ve siyah noktalardan kurtulmak için bu cihaza sahip olmalısınız. Vazgeçilmeziniz olacak bu cihaz;
🍀Cilde zarar vermeden makyaj ve benzeri kalıntıları 10 kat daha etkili bir biçimde temizler.
🍀Fırça başlığı LR için özel üretilmiştir ve yuvarlak uçlu lifleri içeriğindeki antibakteriyel özellikteki mikrosilver sayesinde bakterileri azaltır, yeniden oluşmasını engeller ve 3 aya kadar hijyenik kalır.
🍀Osilasyon tekniği ile hareket eden fırçası cildi kirlerden derinlemesine temizler.
🍀Fırça lifleri dakikada 7000 kez titrer.
🍀Banyoda ıslak kullanıma uygundur.
ZEITGARD 2
Cilt kişiden kişiye değişiklik gösterir. Kimi daha erken, kimileri ise daha geç yaşlanma gösterir. Alın ve göz çevresindeki yüz mimikleriyle oluşan kırışıklıklar ve yerçekimi ile cildin sarkmasından ortaya çıkan ağız çevresindeki kırışıklıklar artık sorun olmaktan çıkıyor.👌👌
Halk arasında, Yüz ütüsü olarak da bilinen bu ürünümüz 42 dereceye kadar ısınarak ciltteki gözeneklerin açılmasını sağlıyor. Böylece bu aletle kullanılması için tasarlanmış olan göz serumu ve cilt kremi açılan gözeneklere daha iyi nüfuz edebiliyor.
Alet, sıcak uygulama ardından 5 dereceye kadar soğutularak şok etkisi ile gözenekleri kapatıyor ve cilde işlenen kremin orada kalmasını sağlıyor. Böylece maksimum etki elde ediliyor. Cihazlar düzenli kullanıldığı taktirde, yeni oluşan kırışıklıklar gideriliyor ve derin kırışıklık izleri açılarak ciltte daha gergin ve genç bir görünüm kazandırır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder