26 Aralık 2016 Pazartesi

ocak ayında kur farkından etkilenmeyin

Ocak ayında kur farkından hem ürünlere hem başlangıç paketlerine zam gelecektir.o yüzden Aralık ayı bitmeden goruselim✔✔✔✔✔✔✔
LR 31 yıllık bir Alman firması ve oldukça kazançlı bir Pazarlama Planı var. Ürünler Fresenius Institute Dermatest Aloe Vera Council IFRA VKE gibi pek çok özel kurum ile çalışıyor ve denetim kuruluşları tarafından düzenli olarak denetleniyor ve onay alıyor.
Ürünler maksimum doğal madde minimum katkı maddesi mantığı ile kendi üretim tesislerinde üretiliyor ve firma olarak Doğrudan Satış Derneğine bağlı bir firma.
Kazanç Planında LR saat ile başlayan ödüller Samsung Tablet Samsung Cep Telefonu Clio araç Mercedes Serisi Araç ve son olarak da Porscheye kadar gidiyor.
Aylık kazançlar tencere tava daha fazla ürün vs değil direkt hesabınıza yatan prim şeklinde oluyor.
Satıştan ziyade ekip kurarak pasif gelir elde etme üstüne kurulu bir yapısı var ama satış yapmak isteyenlere de %40 kar imkanı sunuyor.
Açık hesap yok. Kimse sizin üstünüzden ürün çekerek borcu size yansıtamaz.
Risk yok. Minimum 85 TL vererek ve karşılığında seçtiğiniz ürünleri alış fiyatından alarak üye olabilirsiniz.
Mal çekmek yok.
Her ay sipariş zorunluluğu üye yapma zorunluluğu kotası bilmemnesi yok.
Sonsuz derin ve sonsuz yatay çalışabilir gelirinizi arttırabilirsiniz.
Sadece kullanıcı olarak da kalabilirsiniz.
Sisteme giriş çıkış ücreti yok. 1 sene sipariş vermezseniz üyeliğiniz düşer.
Hal böyleyken 2016 yılının bu son günlerinde siz de hayatınıza bir B planı katma düşüncesindeyseniz veya sadece ürünleri merak ediyorsanız 2017 zamlı fiyatlar gelmeden bence bir adım atın daha yakından inceleyin derim.
Ekibimize katılanlara Facebook Kapalı Grubumuzdan ve whatsuptan sürekli olarak destek oluyor ve sorularını cevaplıyoruz. Yani adım attınız hadi naparsanız yapın demiyoruz muhattabınız her zaman olacak.
Eğer düşünüyor ve daha fazla bilgi almak istiyorsanız lütfen messenger ya da whatsup yoluyla bana ulaşın bilgi vereyim.
0507 5514515

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder