25 Aralık 2016 Pazar

ev temizliği çamaşır temizliği önemli olduğu kadar cilt temizliği de önemlidir.

Ev temizliginiz, camasiriniz ve bulasiginiz icin bir makine ve ozel deterjanlar kullaniyorsunuz ama cilt temizliginiz icin sadece su kullaniyorsunuz oyle mi? Daha mi onemsiz ya da kirlenmiyor mu hic? Bedenimiz esyalarimizdan daha degerlidir. Bu yilbasi kendiniz ya da sevdikleriniz icin bir iyilik yapin ve bu cihazi edinin. Inanin pisman olmayacaksiniz...
📌📌Uygun fiyattan sahip olmanız için SON 5 GÜN!!!!!
Zeitgard yüz temizleme fırçası LR'ın 2015 te çıkardığı en yenilikçi ürün. Kullanan herkes hayran oluyor. Piyasada başka pek çok temizleme fırçası varken Zeitgard'da fark yaratan şeyler nedir? Çok önemli iki özelliği var:
1. Osilasyon: Osilasyon salınım demek. Standart fırçalar tek bir yöne doğru dönerken, Zeitgard fırçası sağa ve sola salınım yapar. Dakikada 7.000 kez titreyen yuvarlak uçlu fırçanın lifleri cildi tahriş etmeden derinlemesine temizler. Youtube'a Zeitgard yazarak buna ilişkin yapılan karşılaştırma testlerını bulabilirsiniz.
2. Fırça başlığının LR için özel üretilmiş ve yuvarlak uçlu liflerinin içinde anti bakteriyel Microsilver var, yani mikro gümüş taneleri. Zeitgard ayrıca INSTITUT FRESENIUS tarafından ASTM E2180 standartlarına göre test edilmiş (Polimerik ya da hidrofobik materyallere eklenen antimikrobiyal ajanların ne kadar etkili olduğunu gösteren bir test) ve fırçadaki gümüşün antibakteriyel etkisi bu kurum tarafından da kanıtlanmış. Microsilver sayesinde fırça başlıkları 3 aya kadar hijyenik kalır.
Fırça lifleri ve özel olarak geliştirilmiş temizleme ürünleri birbirleriyle yakın bir ağ oluşturur, ciltteki kirleri çözer, içeriğine hapseder ve tamamen ortadan kaldırır. Cilt yenilenir, temizlenmiş, daha parlak ve tamamen ışıltılı bir hal alır. Masaj fonksiyonu sayesinde uyarılır ve düzenli kullanımda gerginleşebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder