5 Aralık 2016 Pazartesi

ALKALİ YAŞAM



Pro Balance ile daha dengeli bir yaşam
Avrupa’nın en büyük doğrudan satış şirketi LR Health & Beauty’den yepyeni bir gıda takviyesi! LR geliştirdiği yeni formülasyonu ProBalance ile daha zinde, daha sağlıklı ve daha dengeli bir yaşam sunuyor. Vücudun pH’ını etkin bir biçimde kontrol altına alan ve mineralleriyle destekleyen ProBalance çok kısa sürede etki ederek vücut pH’nın alkali olmasını sağlıyor.
Hayatımızda denge her şeyin temelini oluşturuyor. Vücudunuzun iç dengesini oluşturmak için de alkali mineraller ve eser elementler almamız gerekiyor. Alman kozmetik devi LR yeni ürünü ProBalance ile vücudun dengede kalmasını sağlayarak dinç ve zinde bir hayatın kapılarını açıyor.
Günde 3 kez 4 tabletin suyla alınması tavsiye edilen ProBalance, seçilmiş mineralleri ve eser elementleriyle cilt bakımından metabolizmanın hızlanmasına kadar vücuda birçok fayda sağlıyor. Aynı zamanda fiziksel, düşsel ve ruhsal alandaki negatif etkileri de minimuma indiriyor. Sitratlar, karbonatlar ve glukonatlardan oluşan değerli karışımıyla ProBalance laktoz içermiyor ve etkin sonuçlar ile tüm zamanların en faydalı olan ürünü olarak dikkat çekiyor.
Potasyum, magnezyum, kalsiyum, bakır, krom ve molibden gibi zengin minerallerden oluşan ProBalance vücut pH’nın alkali olmasını sağlayarak mükemmel bir koruma sağlıyor.
*Vücudun pH’ını ayarlar alkali hale getirir.
*Yaşlanmayı yavaşlatır.
*Sağlıklı kilo verdirir.
*Bağışıklık destekler.
*Asidik atıkları temizler.
*Damarların açılmasını sağlar.
*Besin emilimini sağlar.
*Vücudun nemlenmesini sağlar.
*Zinde enerjik tutar.
*Asitlenmeyi engeller.
*Sağlıklı sindirim sağlar.
*Sağlığınız için gereklidir.
Unutmayın; ”pH’ı dengeli olmayan bir vücut hastalıkları kendine çeken güçlü bir mıknatıstır.” ProBalance ile sağlığınıza destek vererek hayatınıza daha fazla kalite katmanızı dilerim

ILETİŞİM 0507 5514515

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder