30 Kasım 2016 Çarşamba

LR Deluxe Activating Lash Serum Özellikleri



LR’ın bu mucize serumu ile daha uzun kirpikler ve daha dolgun kaşlara sahip olabilirsiniz. LR’da en çok merak konusu olan ürünlerden birisi olan ”Deluxe Activating Lash Serum” tüm bayanlar tarafından çok büyük ilgi gördüğünü ve uzayan kirpikler ile daha çekici olacağınızı söylemek isteriz. Bu arada sadece kirpikler için değil ayrıca kaşlarınız için de uygun bir ürün olduğunu ve seyrek kaş yapınızı da sıkılaştırdığını söylemek istiyoruz. LR Kirpik Serumu Alman firması olan LR’ın en güzel buluşlarından birisidir. İçerdiği özler ile kirpiklerinizin uzama hızını arttırıyor ve daha güçlü bir yapıya sokuyor.
Kirpiklerine değer veren bayanların kullanması gereken bir ürün olduğunu hatırlatmak istiyoruz ve bu ürünü LR üyesi olarak %40 indirimli alma şansınızın olduğunu da belirtmek istiyoruz. Dilerseniz sizlere bu ürün hakkında detaylı bilgi verelim ve içeriğinde neler var ve ne işe yarar öğrenelim.

LR Deluxe Activating Lash Serum Özellikleri

  • Kafein ve Amino Asitler: Kılların uzamasında etkisi büyük olan ve etkin maddedir.
  • Biotin Beptide: Kılların köklerinde hücre bölünmesi ve güçlenmesi görevini yapar ayrıca hızlandırır.
  • Pro Vitamin B5: Cansız ince tüyleri güçlendirerek besler.
  • Kızılyonca Özotu: Kıl kaybını durdurur ve uzamayı tetikler.

KATALOG FİYATI 93 tl 
ÜYELİK FİYATI  66 tl  dir 

İLETİŞİM 0507 551 45 15
İNSTAGRAM :Lr_ilknur_taşpınar

BAKALIM NEYMİŞ BU LR? NE İŞ YAPARMIŞ ? NEDEN TERCİH EDİLİRMİŞ? NASIL PARA KAZANILIRMIŞ ?

BAKALIM NEYMİŞ BU LR? NE İŞ YAPARMIŞ ? NEDEN TERCİH EDİLİRMİŞ? NASIL PARA KAZANILIRMIŞ ?
* Lr 1985 yilinda Almanya'nin Ahlen kentinde kuruldu. Ilk olarak parfum ureticisi olarak ise baslamis . Dünyanın 32 ulkesinde faaliyette. Urunleri hammadde asamasindan paketleme asamasina kadar fresenius enstitusu tarafından kontrol edilir. Bu belgeyi almak oldukca zordur.Urunler unlu Alman laboratuar dermatest tarafindan insanlar uzerinde denenip onaylandiktan sonra piyasaya sunulur. BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ OLAN BİR KONU ! HAYVANLAR ÜZERİNDE DENEME YAPILMAZ.. Chanell Dior Bioderm gibi firmalarin oldugu Uluslararasi kozmetik dernegi (VKE) uyesi TEK Network firmasidir. Uluslararasi koku dernegine uyedir. Parfümlerini astim hastalarida rahatlikla kullanabilir. Dermatest tarafından koku tutunma testlerinden basariyla gecmistir. Bir bilim kuruluna sahiptir. Aloe vera derneğine uyedir ve aloe verali urunlerinin pek cogu patentlidir.
* Günlük kullanıma uygun cilt bakımı ürünlerinin yanısıra, çeşitli cilt rahatsızlıklarının tedavisini destekleyici ürünleri var. Bunlar, Aloe Vera gibi doğal içerikleri sayesinde en sık rastlanan egzama, sedef, sivilceler, varis, güneş lekeleri, doğum lekeleri gibi rahatsızlıklara iyi geliyor.
* LR ürünlerinde zararlı kimyasal maddeler kullanmaktan kaçınıyor. Örneğin günlük makyaj serisindeki pudralı ürünlerde paraben,talk pudrası, silikon, sentetik yağlar gibi kimyasallar kullanmıyor.
* Parfümlerinde hayvansal içerikler kullanmıyor ve astım hastaları ve alerjik yapıdakiler parfümlerini kullanabiliyor.
*Diğer kozmetik firmalarından farklı olarak gıda takviyesi ürünleri de var. Bunlar hem bağışıklık sisteminizi güçlendiriyor. Hem de çeşitli rahatsızlıkların tedavisine içeriden destek veriyor.
*LR hem güzellik ürünleri, hem de sağlık ürünleri üreten bir firma. Dolayısıyla satış yaparken birisinin önüne katalog bırakıp "al burdan kendine ürün beğen" demiyoruz. Kendimizin ürünleri, içeriklerini, ne işe yaradıklarını çok iyi öğrenip müşterimize ürün tavsiye ediyoruz. Müşteri profilimiz hem sağlıklı ürünler kullanmak, hem de sağlığına kavuşmak isteyenler.
KAZANÇ SİSTEMİ
*LR'a üye olarak ürünleri indirimli alırsınız. Satış yapmak isteresniz %40 kar oranı var. Yani 100 liraya alırsınız, 140 liraya satarsınız, 40 lirası sizin net karınızdır. Bu oran her üründe aynıdır.
* Aylık olarak satış yapma veya ürün alma zorunluluğunuz yoktur. İsterseniz müşteri olarak kalabilir ve indirimli olarak sadece ihtiyaçlarınızı karşılamaya devam edebilirsiniz.
* Sadece satış yaparak değil, ekip kurarak da para kazanırsınız. Eğer etrafınızda sizin gibi bu işi yapmak isteyen arkadaşlarınız varsa ve onları LR'ye üye yaparsanız, şirket size onların toplam satışı, hatta ekibiniz ekiplerinin toplam satışı üzerinden belli oranda bir prim öder. Bu tip şirketlerde size düzenli olarak iyi para kazandıran şey bu prim sistemidir. Ekibiniz ne kadar büyürse, satış hacminiz de artacağından, alacağınız prim de sürekli artar.
* LR prime ek olarak bir ekip kurabilmeniz halinde, belirlenen puan hedeflerine ulaşabilmeniz halinde, size yaşam kalitenizi yükseltecek ve işinizi büyütmenize yardımcı olacak hediyeler verir. Tablet ve cep telefonu gibi hediyelerin yanısıra, 12 bin grup puanına ulaştığınızda sıfır km Opel Corsa veya Renault; Clio 24 bin grup puanında ise Mercedes A180, GLA veya CLA şirket aracı alırsınız. Şirket ayrıca sizi Almanya'ya fabrika gezisine ve 2 günlük Junior Takım Lideri eğitimine gönderir VE Miras hakki vardir.
ÜYELİK VE SİPARİŞ KOŞULLARI
*LR üye olurken sizden ilk şiparişinizi vermenizi ister. "Alın, kendiniz kullanın, memnun kalırsanız çevrenize tavsiye edersiniz" der. %40 indirimli fiyatlarla en az 85 TL olacak şekilde kendi ürünlerinizi seçerek, veya LR'ın Aloe Vera serisinden 20 tam boy ürünün ve (bedava) 30 parfüm testerının yer aldığı 349 TL'lik hazır paketi tercih ederek LR'a üye olabilirsiniz.
*Bir kere üye olduktan ve ürünlerinizi aldıktan sonra bir daha sipariş verme zorunluluğunuz yoktur.
* Diğer şirketlerden farklı olarak LR'da açık hesap sistemi de yoktur. Yani ürünleri alıp, parasını 15 gün sonra ödemek söz konusu değildir. Şirket peşin çalışır. Sipariş ettiğiniz ürünleri alabilmek için ürünlerin parasını şirkete ödemeden ürünleri alamazsınız. EFT/Havale, şirket merkezine kredi kartı, kapıda nakit/kredi kartı ile ödeme seçenekleriniz mevcuttur.
* Min sipariş tutarı 50 TL'dir. 100 TL'ye kadar 7 YL kargo ücreti standarttır, 100 TL'den sonra kargo ücreti alınmaz. Kapıda ödemlerde 5 TL kapıda ödeme işlem ücreti alınır.
* Şirkete borçlanma diye birşey söz konusu olmadığı için, üstünüzdeki kişiler sizden habersiz sizin hesabınızla sipariş veremez. Verse bile ürünleri alacak kişi sadece parasını öderse ürünleri alabileceği için şirkete borçlanmazsınız. Borç söz konusu olmadığı için istediğiniz zaman üyelikten ayrılırsınız. Bir sene boyunca hiç sipariş vermezseniz üyeliğiniz kendi kendine iptal olur.
* Üye olduktan sonra müşteri ve satıcı diye bir ayrım yoktur. Aynı hesapla ister müşteri olarak kendinize indirimli ürün almaya devam ederseniz, isterseniz iş olarak çevrenize tanıtır, satış yapar, ekip kurar para kazanırsınız. Riskiniz sıfırdır
İLETİŞİM 0507 551 45 15
İNSTAGRAM   Lr_ilknur_taşpınar
MAİL  ilknurtaspinar@hotmail.com.tr

HUZURSUZ BACAK SENDROMU,NASIR,VARİS,TIRNAK BATMASI ,BACAKLARDA KOLLARDA PUL PUL DÖKÜLME (MEVSİMSEL )



Düşünme güzel kardeşim düşünme bak altta numaramı yazıyorum instagram sayfamı yazıyorum facebook yazıyorum mail adresimi yazıyorum Hangisinden istersen ulaş bana derdine deva bul beklemekle geçmez bu rahatsızlıklar:) Daha önce denettik kullandırdık ve çokca dua aldık biz ürünlerimizin arkasındayız ve çözüm olmayan hiçbir ürünü hiç kimseye tavsiye etmiyoruz.

İLETİŞİM 0507 551 45 15
İNSTAGRAM = lr_ilknur_taşpınar
FACEBOOK =ilknur taşpınar
MAİL = ilknurtaspinar@hotmail.com.tr

28 Kasım 2016 Pazartesi

ABLAN STAR BEBEĞİM :)


🙊🙊🙊Vee ablan star bebeğim ile fenomen olan Kerimcan Durmaz'in en yakın arkadaşı ünlü DJ Samet Liçina'da LR demiş. Az önce Snapchat'te videolarını izledim. Söylediği sözler " ben cildimin daha önce bukadar iyi temizlendiğini hiç görmedim " dedi ki Samet'in en sevdiği şey bakımdır asla parasını esirgemez. 3 günlük dünyada 5 günlük bakım en sevdiğim sözüdür 😂 Zeitgard yüz temizleme cihazı artık herkesin evinde bavulunda yanında. Kaçırmayın kaçırmayın 😎😎😎






LR MASAJ YAĞI

Racine Masaj yağı Soğuk kış günlerine cildinizi hazırlar Oldukça kuru ciltler için zengin içerikli bakım. Cildi rahatlatır, cildin yağ içeriğini dengeler ve cilde kadifemsi yumuşaklık ve nazikçe pürüzsüzlük katar. Masaj yağı olarak da kullanıma uygundur.
Yılın soğuk geçen bölümü için ipucumuz: Racine vücut
yağını banyo suyuna ekleyin; banyonuzu duygusal ve
aromatik bir deneyime dönüştürün! Kuru ve gergin cilt için
oldukça tavsiye edilir. Bu yağ cilde bakım yaparak cildi
rahatlatır ve yumuşak, hoş bir his yaratır. Lipid takviyesi
yapan bir etki yaratmak için banyo suyunu sıcaklığını çok
yüksek dereceye ayarlamayın. Faydası: Racine vücut
yağı oldukça faydalıdır! Banyo suyuna bir miktar dökün
veya cildinize uygulamadan önce bir miktar yağı banyo
lifine dökün; dolayısıyla ürün oldukça tasarrufludur!
Dipnot: Banyodan sonra kuru cilde de uygulayabilirsiniz!
Çok kuru eller için ekstra ipucu: Ellerinize biraz masaj
yağıyla birlikte biraz şeker sürün! Her ikisini de yaklaşık
2 dakika ovarak yedirin ve ardından ılık suyla ellerinizi
durulayın. Sonrasında ellerinizi kurulayıp Aloe Vera el
kremini sürün!
Yüz bakımı olarak da kullanılabilir. Gece kremi görevini
görür


bende kullanıyorum kokusu şahane ve çok rahatlatıcı bir yağ :)

İLETİŞİM 0507 551 45 15
İNSTAGRAM Lr_ilknur_taşpınar
FACEBOOK ilknur taşpınar 
MAİL ADRESİ ilknurtaspinar@hotmail.com.tr

sivilce ve sivilce izlerine ilaçsız çözüm

Farklı ekipten gelen bir sonuç... 

Sivilceler için microsilver yüz bakım seti, av jel nemlendirici, av sivera içecek

Sivilce sonrası lekeler için Zeitgard 1, Av msm, tonik, av consantre ve av sprey kullanılmış.

İLETİŞİM 0507 551 45 15
İNSTAGRAM Lr_ilknur_taşpınar
facebook = ilknur taşpınar

KİLO VERMEK İSTEYENLER BURAYA !!!!!


KİLO VERMEK İSTİYORUM
- Ama çabuk acıkıyorum
- Su içsem yarıyor
- Sindirimim düzensiz
- Veya şeker hastalığım var

mı diyorsunuz?
LR'ın Şeftalili Aloe Vera Jel İçeceği tam da aradığınız şey olabilir! Jel içecekler tokluk hissi verir ve sindirim sisteminizi düzenler. %98 saf Aloe Vera yaprak jeli oranı LR içecekleri içindeki en yüksek orandır. Şeker içermediği için diyet yapanlar ve şeker hastaları için çok uygundur. Vücudunuzun ihtiyacı olan sayısız vitamin ve minerali içerisinde doğal olarak bulundurur.
Her gün öğünlerden yarım saat önce 3 x 3 kapak şeklinde tükebilirsiniz. LR'ın öğünlerden sonra 3 x 4 kapsül alınan Probalance mineral haplarıyla da desteklerlerseniz PH'ınız dengelenir, vücudunuz asidikten alkaliye geçer. Bu da hücrelerinizin daha sağlıklı bir ortamda çalışmasını sağlayarak metobolizmanızı hızlandırır ve kilo vermeye destek olur.
Kilo vermek için mutlaka bir diyet programı uygulamanız gerektiğini unutmayın. Diyetizin yanında kullanacağınız Şeftalili Aloe Vera Jel İçecek ve Probalance Mineral Hapları kilo kontrolüne yardımcı olur

 CEP TELEFONUM 0507 551 45 15
İNSTAGRAM =Lr_ilknur_taşpınar

DİŞ DOKTORLARININ TERCİHİ VE TAVSİYESİ LR MİCROSİLVER DİŞ MACUNU

Bodrum’un tanınmış diş hekimi Sayın Alpaslan Öztaş’ ın Microsilver diş macunu hakkındaki yazısı. Harika bir urun incelemesi olmuş, mutlaka okuyun 👍👍👍
---------
Epeyce araştırdım...
Bu diş macununu 3 yönden öne çıkarmışlar…
--florür var
--hidroxiapetit içerir
--ag(gümüş) iyonları içerir
kutu üzerinde sodyum mono flor fosfat içermektedir(1450 ppm florür) yazıyor..yani içinde florür var..zaten hiçbir diş hekimi florürsüz macun öneremez veya önermemelidir..
(Diş macunlarında kullanılabilen fluorür bileşikleri amin fluorür, sodyum fluorür, sodyum monofluorofosfat & kalay fluorürdür.)
bazı yerlerde zararlıdır diyorlar..ancak florür havada karada suda heryerde var zaten..ama nasıl zararlı onu yazayım:
macunlarda ki oran..1000-1500ppm
sudaki oran.............. 0,5-1ppm
sağlık örgütüne göre zararlı olabilecek doz.. kg/4mg..
macunlar 100mg tüplerde satılıyor genelde,içlerinde yaklaşık 0,1 mg florür var..
20kg bir çocuk veya 70 kg bir erişkin için toxik dozu hesaplarsan komedi olur zaten..
ama çocuklar tadı güzel yemesinler yutmasınlar diye risk dolayısıyla ebeveyin kontrolüne verilmişlerdir..
yukarıdaki ek tüm mekanizmayı anlatıyor ve çok faydalı..
hidroxiapetit zaten trend bir konu..nano diş hekimliği diye geçer..
Gümüş iyonu, güçlü ve doğal bir antibiyotiktir ayrıca enfeksiyonlara karşı etkili bir koruyucu görevi de bulunmaktadır.
Bir katalizör olarak çalışır,tek hücreli bakterilerin, virüslerin ve mantarların oksijen metabolizmaları için ihtiyaç duydukları enzimi çalışamaz hale getirir. Vücut kimyasına ve enzimlerine hiç zarar vermeden mikro organizmalar yok edilmiş olur. İçten tedavinin en doğal halidir.
Kolloidal gümüş 1940 lara kadar oldukça yaygın olarak antibiyotik şeklinde kullanılıyordu. Gümüş iyonlarının antibiyotik olarak kullanılması maliyetli bir işti. Sentetik olarak elde edilen antibiyotkilerin daha ucuza yapılması ve kâr marjının daha fazla olması nedeniyle, gümüş unutulmaya ve unutturulmaya başlandı. Sonuç olarak, günümüzde pek çok insan gümüşün bu özelliklerinden haberdar bile değil.
Sentetik olarak üretilen antibiyotiklerin bakterilere karşı başarısız olması, bakterilerin sentetik antibiyotiklere karşı direnç geliştirmeleri ve sentetik antibiyotiklerin yan etkilerinin fazla olması neticesinde alternatif antibiyotik arayışları başlanıldı. 1940 lardan sonra adeta unutturulmaya çalışılan kolloidal gümüş tekrar hatırlandı. Bugün Amerika’da aleyhinde sürdürülen anti kampanyalara rağmen doğal bir antibiyotik olarak oldukça revaçtadır.
dolayısıyla gümüşüde destekliyoruz
SONUÇ.....HASTALARIMA TAVSİYE EDEBİLECEĞİM BİR MACUN..TADI GÜZEL..İÇİNDE SODYUM BİKARBONAT OLMAMASINA RAĞMEN KÖPÜRMESİ AZ,BU POZİTİF BİR OLAY..ZİRA KÖPÜRME MACUNUN ETKİ MEKANİZMASI ÜZERİNDE OLUMSUZLUK YARATABİLİYOR..ETKİSİNİ 3-5 GÜN İÇİNDE ANLAYABİLİRSİNİZ..ÖZELLİKLE DİŞ ETİ RAHATSIZLIĞI OLAN HASTALARIMA UYGUN GİBİ…
Alıntıdır.

26 Kasım 2016 Cumartesi

LÜTFEN BU YAZIYI SONUNA KADAR OKUYUN !!!!!



Bu yazıyı okuduktan sonra bana döneceksiniz eminim çünkü LR Health & Beauty BDIH sertifikasına sahiptir ve ürünleri içerisinde hayvansal katkı maddesi kullanmaz !!!
Kozmetik Ürünlerinde Kullanılan 10 İgrenç Malzeme: 10 Boğa spermi Kozmetikler dahilinde boğa spermi kullanımı yeni başlamadı. Üstelik nemi muhafaza eden yapısı ile çoğu firma ve salon tarafından tek tercih edilen ürün haline geldi bile. Özellikle saçlara başka hiçbirşeyin sağlayamayacağı bir parlaklık verdiği söyleniyor. . 9 Kırmız böceği kırmız (Cochineal) böcekleri ezilip kalsiyum tuzları ile karıştırıldığında karmin adlı doğal bir kırmızı bir boya ortaya çıkar. Bu boya insan tüketimi için zararlı olmadığından ruj, dudak boyaları, gıda boyalarında kullanılmaktadır. kozmetik ürünler dışında, jelatin, meyve suyu ve hatta şekerlemelerde de sıklıkla kullanılıyor.. Hatta Starbucks kahvelerinde de bu maddenin kullanıldığı bilinir.. 8 Siyah amber balinanın yuttuğu katı nesneler etrafında oluşturduğu dışkı tabakasına verilen ad. Gri ya da siyah olan koyu rengi ve yapışkan yapısı dışında siyah amberin son derece doğal ve hoş bir kokusu var. Pek çok kozmetik üründe, özellikle de parfümlerde kullanılıyor 7 Köpek Balığı Karaciğeri Yağı Köpekbalığı karaciğerinden çıkarılan skualen birçok ürünlerde kullanılır köpek balığı ciğeri yağı kolayca cilt içine emildigi için dudak kremi, güneş kremi ve nemlendiriciler gibi birçok kozmetik ürünlerinde kullanılır Aynı zamanda bu yağ aşılarda kullanılmakta ve bazı bilim adamları tarafından kanser önleyici olarak kabul edilmekte. 6 Sünnet derisi sünnet derisi pek çok kozmetik firma tarafından kullanılıyor. Tıpta, halihazırda yanan insanlarda yeni deri üretimi için kullanılan bir methot olan ve kozmetikte de bağ dokusunu oluşturan ana hücreler sağlayan sünnet derisi, krem ve kolojenler, özellikle de kırışık karşıtı olanlarda kullanılıyor 5 Tavuk kemik iliği Tavuk kemik iliği, kozmetik ürünlerde kullanılan hayvan parçalarından sadece birisi. Glukozamin yüklü olduğu söylenen ilik, daha genç bir görünüme giden yolda cilt üzerinde oldukça etkili ve Aynı zamanda bir enfeksiyon giderici olarak da bilinen tavuk iliği genellikle yüz kremleri ve nemlendiricilerde bulunuyor. 4 balık pulları İçerisinde pırıltılar barındıran bir ürün kullandınız mı? Belki losyon, oje ya da dudak parlatıcısı? Eğer evetse, o ışıltının sebebinin balık pulları olduğunu bilmenizde fayda var. Balık pullarındaki gümüş rengi parlak madde, kozmetik sektöründe ürünlere ışıltı vermek için kullanılıyor. Tercih edilen balık ise genelde ringa oluyor. 3 ürin Hayvanlar gibi bizim de vücudumuzun önemli artık maddesi olan ürin, ter önleyici, nemlendirici, gargara, deodorant ve şampuanlarda kullanılıyor. çünkü nemi özümsemesi, çekmesi ve alıkoyması ile biliniyor ve A,D,E ve K gibi vitaminler içeriyor. Sadece terleme ve nemlendirme alanlarında değil, aynı zamanda bir güneşten koruyucu ve enfeksiyon giderici olarak da işe yarıyor. 2 Plasenta doğum odasına girecek kadar cesur bir baba iseniz, plasentanın ne olduğunu gayet iyi biliyor ve muhtemelen bir daha da görmek istemiyorsunuz. . Plazan adlı şirket, sadece plasentadan elde edilen çeşitli kozmetik ürünleri piyasaya sürüyor. Neden? Çünkü kırışıklıkları gidermekte son derece etkili olan hyaluronik asit ve protein hydrolysate gibi hormonları plasentadan elde ediyorlar. 1 Biber gazı biber gazının çok acı verici olduğu biliniyor, hatta gözle direk temas halinde geçici körlüğe sebep olduğu da. Dudak koruyucu ve parlatıcı gibi hafifçe yakan ya da karıncalanmaya sebep olan bir kozmetik malzeme kullandıysanız, bunun sebebi bahsi geçen maddenin içinde bulunması. LR Health & Beauty BDIH sertifikasına sahiptir ve ürünleri içerisinde hayvansal katkı maddesi kullanmaz.

25 Kasım 2016 Cuma

topuk çatlağı ,nasır, tırnak batması vs vs




Topuk çatlakları, Nasır, tırnak batması,tırnak sararması vs tüm sorunlarınızın çözümü LR da ..
 İletişim 0507 551 45 15
İNSTAGRAM :Lr_ilknur_taspinar


ürünleri %40 indirimli almak için üye olabilirsiniz. Kullanıcı üye olabiliyorsunuz, her ay sipariş zorunluluğu yok, üyelik ücreti yok ,

24 Kasım 2016 Perşembe

ZEİTGARD 1 CİLT TEMİZLEME CİHAZI

  • Fırça ve jelin hassas cilt tipine ve/veya her cilt tipine uygun çeşidi vardır.
  • Titreşim/osilasyon teknolojisi
  • Her cilt ihtiyacına yönelik derinlemesine temizleme.
  • Cilt, bakım ürünlerinin emilimi için en iyi şekilde hazırlanır. 
  • Fırça liflerinde kullanılan MICROSILVER teknolojisi sayesinde benzersiz hijyen.
  • Cilt daha parlak, daha pürüzsüz ve daha sağlıklı görünür.
  • Fırça uçları yuvarlatılmış ve termik işlemden geçmiş fırça başlığı
  • Cihaz, duşta kullanılmak üzere su geçirmez özelliktedir.
  • rça lifleri özellikle fırçanın hızlı kuruması, fırça liflerinin daha rahat hareket etmesi ve lifler arasında kir kalmasını önlemek için aralıklı tasarlanmış

KATALOG FİYATI 650 TL 
UYELİK İLE FİYATI 357 TL 
 
İLETİŞİM 0507 551 45 15

23 Kasım 2016 Çarşamba

LR COLOURS FONDÖTEN

  • lr_ilknur_taspinarFondotenin bulasmasindan sikayet edenler makyajimi silmeden once fotograflamak istedim... Lr Colours fondoten ve uzerimde ekru tam balikci kazagim... ustelik onceki fotograflarda da ceneme nerdeyse yapisik oldugunu gormussunuzdur kazagin bogazinin... Saatlerdir uzerimde ve bir gram fondoten lekesi yok 😉 Fondoteni surdukten 5-7 dk sonra falan giydim kazagi ve sonuc harika 👍... Zaten yogunlugu ve kapaticiligina diyecek yok 😉 Tavsiye ederim ✌👌👏😍
    İletişim 0507 5514515
    #makyaj #colours#fondoten#makyajmalzemesi #kız #kızlar

  TEL :0507 5514515
INSTAGRAM :lr_ilknur_taspinar
FİYAT :40 TL 
üyelik ile tüm ürünler %40 indirimli 

LR IN ANTİBAKTERİYEL MİCROSİLVER ÜRÜNLERİ NEDEN ÖNEMLİ ??

LR' IN ANTİBAKTERİYEL MICROSILVER ÜRÜNLERİ NEDEN ÖNEMLİ? 
Gümüşün antibakteriyel özellikleri aslında çok eskiden beri bilinmektedir. MÖ 3100 yıllarında Mısırlılar, MÖ 2500 yıllarında Çinliler, Persler, Eski Romalı ve Yunanlıların sularının taze kalmasını sağlamak, hastalıklardan korunmak için gümüş kaplar kullandığını biliyoruz. Kraliyet aileleri ve zengin aileler günlük hayatlarında gümüş tabaklardan yemek yerler, yemeklerini gümüş kaplarlarda saklarlardı. Doktora ihtiyaçları yoktu, halk ise genellikle hastaydı.
“Ağzında gümüş kaşıkla doğmak” diye bir deyim vardır. Bu deyim, şanslı insanlar için kullanılır. Eskiden zenginler yeni doğan çocuklarına emmesi için gümüş kaşık verirlerdi. Böylece, çocuk hastalıklara karşı korunmuş oluyordu.
Avrupa 'da, veba salgınında kıtanın neredeyse 1/3 ’ü ölmüştü. Ancak, çingeneler gümüş ve kalay işleri ile çok uğraştıkları için hiç bir şey olmamıştı.
1970 'li yıllarda, “Vücut Elektriği” kitabının yazarı Robert O. Becker, kol ve bacaklar, omurilik ve organlarda yenilenmeyi incelerken, gümüş iyonlarının kemik gelişimini uyardığını ve bakterileri öldürdüğünü keşfetti.
Science Digest Dergisi ’nin, Mart 1978 tarihli sayısında “Güçlü Mikrop Savaşçımız" adlı makalede, “gözlerimizi açan araştırmaya teşekkürler, gümüş modern tıbbın ilgi alanına giriyor, sentetik antibiyotik ilaçlar yarım düzine farklı mikro organizmayı yok edebiliyorken, gümüş 650 farklı mikro organizmayı öldürüyor. Üstelik gümüş toksin değil” diye yazıyor. Makale, biyokimyacı ve gümüş araştırmalarında öncülük yapan Dr. Harry Margraf 'ın, “gümüş, sahip olduğumuz en kuvvetli mikrop öldürücü” sözüyle bitiyor.
Dr. Henry Crooks, kolloidal gümüşün antimikrobiyal, zararsız olduğunu ve hiçbir şekilde toksin olmadığını buldu. Kimyasal ilaçların tersine, koloidal gümüş bir antibiyotik olarak yüksek dozlarda da kullanılabilir, kimyasal antibiyotiklere nazaran daha iyi sonuçlar alınıyor.
Bütün virüs, mantar, bakteri, streptococcus, staphylococcus ve diğer patojenik mikro organizmalar gümüşle temas ettikten sonra 3-4 dakika içinde ölüyor. Yüksek dozlarda bile herhangi bir yan etkisi yok diyor.

13 Kasım 2016 Pazar

Hollywood Powder Multicolor yüz seti bu ay ve aralık ayında indirimli.....



MÜKEMMEL BİR CİLDİN TEMELİNDE EŞİT CİLT TONU VARDIR. HOLLYWOOD POWDER MULTİCOLOR, SARI, YEŞİL VE BEJ RENKLERDEKİ TONLARIYLA CİLT TONUNUZU KUSURSUZ BİR ŞEKİLDE EŞİTLER.


Her cilt tipi için günlük kullanımı uygun olan bu eşsiz fondöten her an elinizin altında bulundurulması gereken bir ürün.Sarı ışıltılı taze bir cilt sunarak benzersiz bir görünüm elde edersin.Güzeliğinizi açığa çıkaran ve sizin hayatla daha barışık yaşamanızı sağlayarak sizi mucizeler alıştıracak.Yeşil kılcal damarları ve oluşan pigment belirtilerini kapatarak  yüzünüzde çift taraflı renk uyumu sağlar.
Yaz ayların havasını bütün bir yıl cildinizde taşıyacağınız bu  ürünle kendinize zaman harcayın ve güzeliğinizi olduğundan daha güzel olarak yansıtın.Ahenkli bir uyuma sahip olan renkler,yanağınıza taze bir dokunuş katarak sizi etkisi altında bırakır.Makyajınız sabitlenir cildiniz daha yumuşak  bir hava kazanarak, ışıltılı yaz ayları gibi rengarenk  olmanızı sağlar.Gün boyunca taze ve ışıltı bir cilt için geçikmeyin.


İLETİŞİM 0507 551 45 15
İNSTAGRAM : lr_ilknur_taşpınar
MAİL :ilknurtaspinar@hotmail.com.tr

8 Kasım 2016 Salı

Aloe vera 24 saat Nemlendirici Serum

lr_ilknur_taspinarTazelik ve canlılıkla parlayan bir cilt – Hem de gün boyunca mı? Bu sorunun cevabı Aloe Vera 24 Saat Nemlendirici Serum! Sahip olduğu %50 saf Aloe Vera Yaprak Jeli ve Moisture Trap™ Teknolojisi ile 24 saat boyunca cilde en uygun nem desteğini sağlayar ve cilde nemi hapseder. Sonuç: Ciltte daha fazla elastikiyet, canlılık ve tüm gün boyunca taze bir görünüm. • Cilt 24 saat nemlendirilir
• Cildin nem oranı maksimum seviyeye çıkartır
• Cilt elastikiyeti en iyi hale getirilir
• Cilt parlar ve taze bir görünüm elde eder

Aloe Vera 24 Saat Nemlendirici Serum Kullanım Önerisi:

Soğuk ve esintili havalarda yıpranan cildinize özel Aloe Vera Bakım ürünleri! Zengin içerikli günlük krem veya hafif yapılı nemlendirici jel kremi kullanmanız farketmez. Tüm günlük bakım uygulamalarınız öncesinde mutlaka ön hazırlık olarak Aloe Vera 24 Saat Nemlendirici Yüz Serumu’nu kullanmasınız.

CİLDİ KURUTMADAN TEMİZLEYEN YUMUŞAK KÖPÜK

lr_ilknur_taspinarRacine Special Care Temizleme Köpüğü • Yumuşak temizleme • Makyajı temizler. • Cilde nem sağlar ve cildi kurutmaz.

HEDEF GRUP

Her cilt tipine uygundur.

ÖZELLİKLER

Kremsi yapıya sahip hafif köpük, cildinizi temizler ve makyajı çıkarır. Cildin kurumasını ve gerilmesini önler.

KULLANIM YÖNTEMİ

Sabah ve akşamları günlük olarak cilde uygulayın ve suyla temizleyin.

İÇERİK MADDELERİYLE İLGİLİ BİLGİLER

Pantenol (Provitamin B5 olarak da tanımlanır) yeni hücre oluşumunu destekler. Nem desteği, koruma ve yaşlanma etkilerinin önlenmesi için pantenol cilt bakımının olmazsa olmazıdır
İletişim 0507 551451

1 Kasım 2016 Salı

LR KASIM KATALOĞU

merhabalarrrrrr :)

uzun bir süre yazamadım çok yoğun birkaç ay geçirdik ekibimiz araba kalifikasyonuna başladı yeni liderler çıkarttık. o yüzden çok yoğun bir çalışma içindeydim .

bu ay yine harika kampanyalarımız var.  kataloğumuzu incelemeden geçmeyin lütfen. üyelik ile katalog fiyatları % 40 indirimli oluyor.üyelik ve sipariş için bana ulaşabilirsiniz.

tel. :0507 551 4515
instagram : lr_ilknur_taşpınar
facebook :ilknur taşpınar

KATALOG LİNKİ AŞAĞIDADIR

8/http://www.emagcloud.com/lr/TR_LRWxmas2016_2016_11-12/index.html#/48/


SEVGİLER SAYGILAR