5 Ocak 2016 Salı

SU VE SABUNSUZ UZUN SÜRELİ HİJYEN

Microsilver plus el jeli ,

Bu soğuk kış günlerinde yeniden hortlayan domuz gribi tehlikesine karşı ellerinizi sürekli yıkamamız öneriliyor.Çoğu yetişkin için bu mümkün ancak her zaman su ve sabun bulmak da mümkün olmayabiliyor.Özellikle çalışsanlar bankacılar ,parayla muhatap olanlar ,okullar ,öğrenciler , insan sürkilasyonun fazla olduğu yerler , otobüsler, atm ler , duraklar, asansör duğmeleri  , kapı kulpları vs vs bu liste uzar gider.Okula giden çocuğu olan aileler bu yazım sizler için ;

Hatırlarsınız bir ara pürel satışlarında patlama yaşanmıştı .Kuş gribi salgını yüzünden su kullanmadan hijyen sağladığı söylenen onlarca ne olduğu bilinmeyen markalar piyasaya sürülmüştü. Bu ürünler evet bize kısa süreliğine hijen sağladı diyelim , tekrar telefonu tut, cantanı tut, kapıyı tut, otobüste tutun , atm  tuşlarını tut, derken tekrar mikroplar elimize bulaştı.

Micro silver plus el jelinin farkı şu ; İçerisinde micro boyutta saf gümüş tanecikleri vardır .Microsilver adı buradan geliyor zaten ,elinize sürdüğünüzde üstü pütürlü olan bu tanecikler cilde tutunuyor ve uzun süre orada kalıyor. Antibakteriyel olan gümüş daha uzun süre hijyen sağlıyor.

Sevdiklerinizi ve tabiki kendinizi bu  salgıdan ve mikroplardan koruyun. Lr ın sağlık dolu dünyasına adım atın ,farkı fark edin :)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder