19 Ocak 2016 Salı

Lr nasıl üye olabilirim

Lr healthy &beauty 30 yillik bir alman network marketing şirketidir. Ürün gamı  aloe vera sağlık güzellik mineralli ve porselen makyaj ürünleri, gündelik makyaj ürünleri, parfumlerdir.

*Ürünler sağlık bakanlığı ve sermayesi izinlidir. Sedef,mantar,egzema,Saç dökülmesi, varis,çatlak gibi sorunlara çözüm olabilecek ürünleri mevcuttur. 

*isterseniz ürün satarak %40 kar elde edebilirsiniz veya kendinize ekip  kurarak ömür boyu kazanç elde edebilirsiniz.

*satış yaparak günü kurtarır, ekip kurarak tüm hayatınızı garanti altına almış olursunuz. Ve hatta daha ileri giderek ünvan aldıktan sonracovuklariniza işinizi ve kazancinizi miras olarak birakma hakkına sahip olabilirsiniz.

*Network  uzun vadeli bir iştir. Ne ev kadını olmanız ne de başka bir işte çalışmanız  ne de anne veya baba olmanız bu işi yapmanıza engel değildir. 

*LR DA ÜYELİK ÜCRETİ YOKTUR 
*HER SİPSİZ VERME ZORUNLULUGU YOKTUR 


*Siz istediğiniz sürece istediğiniz kadar kazanç elde edebilirsiniz. 

*Yapmaniz gereken yalnızca bu işi hangi amaçla yapacaginiza karar vermek.

*İş olarak yapmak istiyorum derseniz 350 tl lik is geliştirme seti ile hızlı başlangıç yapabilirsiniz. Bu setin içinde 20 adet ürün bulunmaktadır ve en az 3 taksit imkani da vardır. Ve 250 pw  ile size hizli prim baslangic imkanı sağlar. 

*Ya da ben yalnızca indirimli ürün almak istiyorum.Deneyim göreyim  cevreme anlatmaya baslayim  derseniz minimum 85  tl lik ürün satın alarak hayatınızı garanti altına alacak bir ise adim atmış  olursunuz.

*ŞİRKET ÖDÜLLERİ 

*öncelikle  Seiko'nun LR icin ürettiği özel  kol saati 
*samsung tablet
*samsung telefon
*Opel Corsa 
*Mercedes A,Ç, E Serisi  araçları 
*Porsche

Not :Araçların kullanım hakkı tamamen  size ait olup tüm masrafı sirkete ait olacaktır. 
LR ilknur ve ekibi  sloganimiz;  Denemeden bilemezsin  :)

Üyelik için 507 551 4515  den ulaşmanız yeterlidir

Katalog için aşağıdaki linki inceleyebilirsiniz .
http://www.emagcloud.com/lr/TR_tr_LRW012016/index.html 

5 Ocak 2016 Salı

SU VE SABUNSUZ UZUN SÜRELİ HİJYEN

Microsilver plus el jeli ,

Bu soğuk kış günlerinde yeniden hortlayan domuz gribi tehlikesine karşı ellerinizi sürekli yıkamamız öneriliyor.Çoğu yetişkin için bu mümkün ancak her zaman su ve sabun bulmak da mümkün olmayabiliyor.Özellikle çalışsanlar bankacılar ,parayla muhatap olanlar ,okullar ,öğrenciler , insan sürkilasyonun fazla olduğu yerler , otobüsler, atm ler , duraklar, asansör duğmeleri  , kapı kulpları vs vs bu liste uzar gider.Okula giden çocuğu olan aileler bu yazım sizler için ;

Hatırlarsınız bir ara pürel satışlarında patlama yaşanmıştı .Kuş gribi salgını yüzünden su kullanmadan hijyen sağladığı söylenen onlarca ne olduğu bilinmeyen markalar piyasaya sürülmüştü. Bu ürünler evet bize kısa süreliğine hijen sağladı diyelim , tekrar telefonu tut, cantanı tut, kapıyı tut, otobüste tutun , atm  tuşlarını tut, derken tekrar mikroplar elimize bulaştı.

Micro silver plus el jelinin farkı şu ; İçerisinde micro boyutta saf gümüş tanecikleri vardır .Microsilver adı buradan geliyor zaten ,elinize sürdüğünüzde üstü pütürlü olan bu tanecikler cilde tutunuyor ve uzun süre orada kalıyor. Antibakteriyel olan gümüş daha uzun süre hijyen sağlıyor.

Sevdiklerinizi ve tabiki kendinizi bu  salgıdan ve mikroplardan koruyun. Lr ın sağlık dolu dünyasına adım atın ,farkı fark edin :)