30 Temmuz 2015 Perşembe

LR KOZMETİK ÜRÜNLERİ

Karolina Kurkova - Parfümü

Bastan çikaran yasemin ve sümbül teber çiçeginin sicak vanilya akorlari ve bir tutam ayartici balin komposizyonu unutulmayacak bir izlenim birakir. Kokunun karakteri uluslararasi podyumun isilti ve çekiciligini birlestirir ve ayni zamanda ülkesi olan Çek Cumhuriyet’ine olan saygisini gösterir.
Parfüm serisinin Highlight olarak nitelenen yenilikçi Roll-on Stick „Parfum Absolu” – Yüksek konsantreli formülü ve essiz tasarimiyla Karolina Kurkova için üretilmistir – sürekli yollarda olan ve her an her yerde parfümünü tazelemek isteyen kadinlara çok uygundur. Özel jel kivamindaki formülü sayesinde dogrudan istenilen bölgeye uygulanabilmektedir.

Koku Tarifi:  Çiçeksi I Yesil I Zarif
Çok özel bir hikaye dünya starının eşi Emma Heming-Willis'e bir koku hediye etme fikrini aklına getirmişti. Bu sevginin bir göstergesi olarak Lovingly ortaya çıkmıştır. Bu eşsiz sevginin kendisi gibi tutkulu bir koku. Beyaz çiçekler ile taze narenciye meyvelerinden oluşan bir çiçek buketinin nefis kokusu etrafınızı yaşama sevinci ve çekicilik ile saracak. Sandal ağacı ve misk ise kokuya sıcaklık ve romantizm katmaktadır. KOKUSU : çiçeksi , yeşil, zarif





serox set ağustos ayında %30 indirimli fırsatı kaçırmayın.






20 dk.lık serox ped etkisi.Serox set ağustos ayında %30 indirimli fırsatı kaçırmayın.
İlk Bruce Willis kokusunun geliştirilmesi için LR ekibi aktörü New York ve New Orleans’de ziyaret ederek doğrudan kendisiyle koku nüanslarını, flakon ve ambalaj tasarımını yaratmıştır. „Bana ait yeni kokunun geliştirilmesi için son derece özverili ve tutkulu LR ekibi birlikte çalışmak benim için çok zevkliydi. Ürünler özgünlüğü, eşsizliği ve sürdürülebilirliği simgelemektedir. Bruce Willis 2010 yılının Haziran ayında Frankfurt şehrinde düzenlenen ürün tanıtımında “Beni ikna eden ve LR ile ortak noktamız olan işte budur” diyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder