30 Temmuz 2015 Perşembe

LR_DERMATOLOJİ TEDAVİ SONUCLARI





nar özü ile yıpranmış saçlarınızı yenileyin.

doğum çatlakları vücut caltlarında lr kesin çözüm sağlıyor.Düzenli kullanım ile 10 yıllık doğum çatlaklarınızdan bile kurtulabilirsiniz.

Su kaydırağında tahriş olmuş bir cilt ve 2 günlük box set kullanım sonucu sonrası ,box set her evin ihtiyacı.Yanma kanama, yara, böcek ısırığı,güneş yanığı,cilt tahrişi , sivilce , morluk gibi birçok alanda rahatlıkla kullanabileceğiniz mucize ürün.İletişim Watsapp:05075514515
Yaz sıcakları hareketlerinizi kısıtlamasın.Aloe vera Deo Roll-on ile ter ve vücut kokusunu önleyin hem de muhteşem kokusu ile tazelenin! Alkol içermez cildi yakmaz.İletişim için Watsapp:05075514515
SEDEF HASTALIĞI TEDAVİSİNDE İDDİALI SONUÇLAR LR DE.Yine bir müşteri memnuniyeti.


LR KOZMETİK ÜRÜNLERİ

Karolina Kurkova - Parfümü

Bastan çikaran yasemin ve sümbül teber çiçeginin sicak vanilya akorlari ve bir tutam ayartici balin komposizyonu unutulmayacak bir izlenim birakir. Kokunun karakteri uluslararasi podyumun isilti ve çekiciligini birlestirir ve ayni zamanda ülkesi olan Çek Cumhuriyet’ine olan saygisini gösterir.
Parfüm serisinin Highlight olarak nitelenen yenilikçi Roll-on Stick „Parfum Absolu” – Yüksek konsantreli formülü ve essiz tasarimiyla Karolina Kurkova için üretilmistir – sürekli yollarda olan ve her an her yerde parfümünü tazelemek isteyen kadinlara çok uygundur. Özel jel kivamindaki formülü sayesinde dogrudan istenilen bölgeye uygulanabilmektedir.

Koku Tarifi:  Çiçeksi I Yesil I Zarif
Çok özel bir hikaye dünya starının eşi Emma Heming-Willis'e bir koku hediye etme fikrini aklına getirmişti. Bu sevginin bir göstergesi olarak Lovingly ortaya çıkmıştır. Bu eşsiz sevginin kendisi gibi tutkulu bir koku. Beyaz çiçekler ile taze narenciye meyvelerinden oluşan bir çiçek buketinin nefis kokusu etrafınızı yaşama sevinci ve çekicilik ile saracak. Sandal ağacı ve misk ise kokuya sıcaklık ve romantizm katmaktadır. KOKUSU : çiçeksi , yeşil, zarif





serox set ağustos ayında %30 indirimli fırsatı kaçırmayın.






20 dk.lık serox ped etkisi.Serox set ağustos ayında %30 indirimli fırsatı kaçırmayın.
İlk Bruce Willis kokusunun geliştirilmesi için LR ekibi aktörü New York ve New Orleans’de ziyaret ederek doğrudan kendisiyle koku nüanslarını, flakon ve ambalaj tasarımını yaratmıştır. „Bana ait yeni kokunun geliştirilmesi için son derece özverili ve tutkulu LR ekibi birlikte çalışmak benim için çok zevkliydi. Ürünler özgünlüğü, eşsizliği ve sürdürülebilirliği simgelemektedir. Bruce Willis 2010 yılının Haziran ayında Frankfurt şehrinde düzenlenen ürün tanıtımında “Beni ikna eden ve LR ile ortak noktamız olan işte budur” diyor.

29 Temmuz 2015 Çarşamba

LR NEDİR? HANGİ TEDAVİLERDE KULLANILIR ?

Sayın bayanlar ve baylar,

1985 yılında Almanya -Ahlen 'de alışılmadık bir şekilde başarı gösteren bir iş fikrinin ilk temelleri atıldı.Bu iş fikri yüksek kaliteli parfüm kozmetik ve bakım ürünlerini doğrudan satış yoluyla cazip fiyatlara sunarak önce müşteri cezbetme sonra müşterileri hızlı bir şekilde dağıtım ortakları yapmaktı.Bu sıradışı iş fikriyle çalışmaya başlayan LR sade ürün yelpazesini büyüterek daha geniş geliştirilmiş ve mükemmel bir ürün portföyüne sahip oldu.Önceleri sadece bölgesel bir işletme iken Almanya da pazar lideri konumuna yükseldi ve başka ülkelerde atılımlar yapmaya başlayarak LR Health & Beauty adını uluslararası bir marka haline getirdi.

LR  ın kendi sektöründe özel bir yere sahip olmasının sayısız sebebi var :

* Yüksek kaliteli ve yenilikçi ürün yelpazesi 
* Eşsiz uluslararası star konsepti
* Rakipsiz prim sistemi 
* Benzersiz otomobil konsepti 
* Kişisel eğitim programı ve tabii ki
sorumluluk güven ve tutkuyla yapılanmış olan firma kültürümüzdür. 


Başarılı iş konseptimizi tanımak için zaman ayırın.Bu başarılı ekibin bir parçası olmak isteyeceginizden eminiz.

Sizi de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

SAYGILARIMIZLA...

İLETİŞİM: 0507 551 45 15
İNSTAGRAM: lr_ilknur