22 Ağustos 2016 Pazartesi

Et benlerinden ağrısız ameliyatsiz kesiksiz kurtulmak mümkün 😊

Piyasada bu et benleri için birçok cilt bakım ürünü bulunmaktadır. Özellikle LR markasının ürettiği bazı ürünler bu konuda kendini ispatlamış ve etkili sonuçlar doğurabilen ürünlerdir. 30 yıllık bir firma olan LR, 33 ülkeye ürün satan ve cilt bakımı alanında kendini ispatlamış nadir firmalardan biridir.

Firmanın piyasaya sürdüğü Aloe Vera Propolis Krem, et benlerinin kısa sürede azalmasına yardımcı olmaktadır. Bu ürün bal arıları kullanılarak bitkilerden toplanan çeşitli özler ve balmumu ile karıştırılarak hazırlanmıştır. Bu ürünün içinde, yüzyıllardır tıp sektöründe kullanılan antioksidanlar, antimikrobiyallar ve antienflamatuarlar bulunmaktadır. Ayrıca Aloe Vera içeriği sayesinde hücre yenilenmesini destekleyen bu ürün derin olmayan yaralarda, şeytantırnağı, tırnak batması gibi iltihap riski taşıyan yaralarda, derinin çatladığı, kesildiği ve mikrop kapma ihtimalinin bulunduğu durumlarda koruyucu görevi görmektedir.

Firma tarafından geliştirilen ve neredeyse tüm cilt sorunları için etkili olan diğer bir ürün ise Aloe Vera acil durum spreyidir. Bu ürün %86’lık bir aloe vera içeriğine sahiptir ve oldukça başarılı sonuçlar ortaya koymaktadır. Her iki üründe tamamen bitkisel ve doğal bir içeriğe sahip olduğundan gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Ayrıca hiçbir yan etki oluşturmayan bu ürünler kısa zamanda et benlerinden kurtulmanıza yardımcı olabilir.

İletişim İLKNUR TAŞPINAR
0507 5514515
İNSTAGRAM = LR_İLKNUR _ TAŞPINAR