28 Mart 2016 Pazartesi

LR GÜNEŞTEN KORUMA KREMLERİ ve LOSYONLARI

SPF 50 hassas cilt tipleri için, çocuklar için uygundur :boya içermez. %40  aloe vera içerir. Anti aging güneş kremi SPF 20; Güneşe karşı korur ve cildin hassas bölgelerini ışık kaynaklı erken cilt yaşlanmasına karşı koruyabilir. Yüz, dekolte ve boyun bölgesi için, %40 aloe vera içerir. SPF 30 güneş losyonu  ;Orta dereceli  UV  korumasına ihtiyacı olan açık ciltere.
Güneş sonrası jel krem de dahil olmak üzere geniş bir koruma setine sahip LR ile tanışmak için bana ulaşabilirsiniz ☺

*Her cilt tipine uygun doğru UVA-UVB koruması
*Cilde surulurken yapışkan bir his bırakmaz,.
*Yüksek oranda aloe vera içerir
*Güneş banyosu sırasında yüz ve vücut için doğal koruma
*Suya dayanaklidir.

İletişim  0507 5514515
instagram lr_ilknur 

21 Mart 2016 Pazartesi

Bebek ve Çocuk bakımında bitkisel destek


Box set her evde mutlaka bulunmalı çocuklarda guvenle kullanılabilir içerisinde aloe vera ve çeşitli bitkiler içeren bu set çocuklu evlerin olmazsa olmazı. İlaç değildir ilaçlardan çok daha etkili ve güvenlidir. Sağlık Bakanlığı onaylı ve dermatest onaylidir. Mart ayina özel set fiyati 68 tl dir. Üyelik ile 49 tl ye sahip olabilirsiniz. Nisan da tekrar fiyat 93 tl olacaktır. Yazın en çok bu set işinize yarayacak; arı sokmasi, böcek ısırması, şişlik, morluk,kanama. Kaşıntı, kızarıklık, güneş yanigi, yanik tedavisi,  gibi kullanım alanı çok geniş bir set tir. Fırsatı kaçırmayın instagram hesabim @lr_ilknur
cep tel ; 0507 5514515 Dm & Watsap

EGZAMA TEDAVİSİNDE ALOE VERA



Egzama ve Sedef sorununuz var ise LR da çözümü var.Lr in aloe vera içerikli bitkisel kremleri ile bu sorununuzdan kurtulabilirsiniz.Tabiiki kimyasal içerikli sabun ,şampuan, duş jel lerinde uzak durmanın da gerekiyor. Detayli bilgi ve görseller için instagram lr_ilknur hesabini takip edebilirsiniz. Cep Tel Dm &Watsap tan ulaşabilirsiniz 0507 5514515 ☺vj

14 Mart 2016 Pazartesi

Box set mart ayında indirimde

Merhabalar bu ay box set  ayı, şahane indirim var. 93 tl den 68 tl ye düştü üstelik Üye olursanız 49  tl ye geliyor.1 krem fiyatına koca set alıyorsunuz. Peki nedir bu box set ; box set emergency spray consantre jel ve propolis kremler oluşan harikası üçlü set. Çocuklu evlerin vazgeçilmezi, arı sokması, böcek ısırması, güneş yanigi, cilt bakımı, traş sonrası bakım, şişlik, morluk,kanama, saç kıran, cilt sıkılastirici, vs vs okadar çok alanda ise yarayan bir set ki elinizin altında bulundurun mutlaka havalar ısınıyor artık çok daha ihtiyaciniz olacak,ilaç değildir aloe vera içerikli bitkisel üründür çocuklarda güvenle kullanabilirsiniz. Sağlık Bakanlığı onaylı Dermatest onaylidir.
siparis veya uyelik için 0507 551 45 15 den bana ulaşabilirsiniz.

2 Mart 2016 Çarşamba

SİVİLCE SİVİLCE İZLERİ AKNE SİYAH NOKTA SORUNUNUZ MU VAR ? LR DA ÇÖZÜMÜ VAR



Microsilver, süngerimsi bir yüzey yapısına sahip olan nano gözenekli bir gümüştür (gümüş tozu, parçacık büyüklüğü yakl. 11,6 µm). Saf mikro gümüş antibakteriyel, düzenleyici ve sağlamlaştırıcı etkilidir. Çoğu rakip firmanın ürünlerinde koloidal gümüş (gümüş dispensiyonları, gümüş tuzları, gümüş proteinleri) kullanılır. LR’ın kullandığı süngerimsi yüzey yapısına ve her zaman eşit parçacık büyüklüğüne sahip olan nano gözenekli gümüş, sadece cildin yüzeyinde tepkimeye girer. Kısmen aynı kullanım alanları için kullanılan kimyasal gümüş bileşiklerine (gümüş tuzları) kıyasla istenmeyen yan etkiler beklenmemektedir.
Her bir Microsilver Plus ürünü 3 temel etken madde içerir: Saf gümüş, çinko bileşikleri ve dekspantenol. Microsilver Plus ürünleri paraben ve boya içermez.
Microsilver Plus yüz bakım seti, özellikle akne ve sivilce sorunu olanlarda güzel sonuçlar veriyor. Özellikle yağlı bir cildiniz varsa standart bir yüz temizleyiciden farklı bir ürün kullanmalı ve yağlanma oranını düşürmelisiniz. Microsilver Plus Yüz Yıkama Kremi hem bunu yapıyor, hem de cildi derinmelesine temizliyor. Yıkama kreminden sonra kullanılan Microsilver Plus Yüz Kremi ise akneli cildin tekrar sağlığına kavuşması cildi düzenliyor.
Akne herkeste farklı nedenlerle ortaya çıkan ve yine herkeste farklı ilaçlarla tedavi edilen bir hastalık. Birinde işe yarayan ürünler, sizde sonuç vermeyebilir. Cildinizle uyumlu olan kombinasyonu bulabilmek için uzun sürebilecek bir tedavi sürecine hazır olmalısınız. Ağır akne ilaçlarına geçmeden önce LR’ın Microsilver serisine de bir şans verin. İyi sonuç almak için her iki ürün de sabah akşam olmak üzere en az 1.5 ay düzenli kullanılmalı.
LR ürünleri ile ilgileniyorsanız üye olarak indirimli alabilir veya %40 karla satışını yaparak ek gelir elde edebilirsiniz. İndirimli ürün fiyatı, katalog veya üyelik koşulları hakkında bilgi almak için BİZE ULAŞIN
TEL. 0507 551 45 15
INSTAGRAM : LR_İLKNUR

Lr Mart kataloğu

Mart ayı katalogumuz çıktı bu ay çok güzel indirimler var. Katalog için aşağıdaki link i tıklayabilirsiniz.

http://www.emagcloud.com/lr/TR_tr_LRW032016/pubData/mobile/index.htm

Sipariş ve uyelik icin bana 0507 551 45 15  ten ulaşabilirsiniz.
İnstagram lr_ilknur
Bu ayin en büyük indirimi box sette her evin ihtiyaci box set 93 tl den 68.90 tl ye düştü üye olursaniz  bu rakam 49 tl ye düşüyor. Bu fırsat kaçmaz.